Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitz78 spune:
dany - imi pare rau...poate ar trebui sa vb cu pediatra sa schimbi laptele, sau sa incepi cu suc de morcovi...
lala - la multi ani, sanatate si fericire!pupici
pupici tuturor si sanatate multa.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anacami spune:
Buna!
La multi ani LALA!Sa fii sanatoasa si rasfatata de baietii tai (toti 3 )
Nu iti este frica sa intrerupi alaptatul, sa nu il refuze bb mai tarziu sau sa se micsoreze cantitatea (banuiesc ca este nu exagerata de oricum ii dai seara supliment).Cand reincepi serviciul? Multa sanatate, sa iti treaca cat mai repede
Eu o pun pe bblusa numai pe spate cu trunchiul (cu rare exceptii pe burtica, atunci cand ne jucam); capul il intorc cand in stanga,cand in dreapta,il mai intoarce singura si complet pe spate.Oricum,daca nu a regurgitat nimic timp de aprox. 15-30 de minute, nu o mai face dupa si pot sta linistita chiar daca sta complet pe spate (trunchi si cap)
Adina,uff,prin ce treci! poate se rezolva in curand; daca nu, trebuie sa te gandesti si la sanattea ta.Te admir ca nu ai renuntat pana acum avand asemenea probleme,dar daca nu se poate nu se poate (inafara de durerile tale s-ar mai putea intampla ceva cu sanii daca ranile persista??)
_
Cu diversificatul cred ca a intervenit nerabdarea sa-i vedeti mari cat mai curand ! Lasati fetelor ca au toata viata la dispozitie sa manance orice, acum este singura perioada in care pot fi sugari full-time!!!
Decat sa apara vreo problema pe care sa o regret toata viata,mai bine astept 1 luna - doua acum. Tineti cont ca alimentele nu mai sunt ce au fost nici macar acum 20 de ani,sunt pline de e-uri si crescute cu tot felul de chimicale-atentie la morcovi,sa luati de la tara chiar daca sunt mai mici si mai urati. Sunt destule subiecte pe forum pe care daca le citesti iti pui mainile in cap cand vezi cate probleme poti sa ai cu un copil care este alergic sau are intoleranta la diverse alimente
cu asta inchei,pana pe la 5 luni jumatate nu ma gandesc sa incep/ sa ma leg la cap daca nu ma doare..
Am luat si eu astazi banii de trusou, nu i-am luat cand a trebuit si a trebuit a fac din nou cerere sa mi-i dea.Desi nu era treaba lor,le-am intrebat despre alocatie si mi-au spus ca ar trebui sa ii primesc la 2 luni dupa ce am depus cererea (nu de la nastere)
Stefania, la Sebastian am respectat totul cu sfintenie in privinta alimentatiei mele,nu beam cafea sa nu cumva sa nu doarma copilul. Ti-ai gasit, statea toata ziua cu ochii pe pereti daca eram in casa, inchidea ochii instantneu cand ieseam afara pe usa. Imi era ciuda ca nu puteam face nimic in casa,nici macar un dus decat lasandu-l treaz sau facand scandal
Acum beau in fiecare dimineata o cafea si doarme f.f. bine.
Pe Sebastian nu il luam in brate,adormea singur,nu il leganam. Dupa ce l-am "predat" soacra-mii in timpul in care mergeam la serviciu (de la 7luni jumatate) dormea f. bine si in casa.Il legana 1 minut si dormea dus.
Acum nu mai sunt asa stricta, imi place chiar sa o tin in brate (nu dati..), dupa ce papa o aorm in brate si doarme excelent. Daca adoarme singura se trezeste dupa cateva minute..Aaa,a mea doarme dusa cand nu este prea liniste in casa,ci are fond sonor de la TV (stiri,muzica,orice).Daca este liniste se trezeste la cel mai mic zgomot
Camelia, Sebastian si Stefania
RAMONELLA spune:
Salutare!!
Lala,La multi ani!!!!!!!!!!!Sa fi fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Oana tare draguta bebelina ta.
Adina saracuta de tine.Banuiesc ca nici cu laptic de-al tau nu a functionat.
Noi astazi facem 2 luni.Am fost la pediatru sa ne dea vaccinul,dar era inchis,ca nu a putut deschide usa,ca cineva a bagat un chibrit in gaura cheii...ca la noi la nimeni...
Mie ieri mi-a venit ciclul...curge ca la robinet...am consumat deja un pachet jumate de tampoane always mari...ce naspa e...
Mi-a zis doctorita ca daca imi vine ciclul sa ma duc la ea sa-mi puna sterilet,ca are ceva bun cu fir de aur...dar pe mine nu ma incanta deloc...si nici anticonceptionalele...si nici prezervativul...Voi ce faceti???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
totulii spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by anka.san
Uberbax,
ti-am trimis PM cu tel dr pediatru care vine acasa de la Medlife.
Ancaquote:
Originally posted by uberbax
Pt fetele care au nascut la Medlife:ati sunat voi si ati facut programarea pt aceea vizita gratuita?si daca la controalele de 3 si 6 sapt ati mai platit ceva?
referitor la acte pt primarie din cate stiu trebuiesc depuse in termen de 60 zile,pt unele iar am impresia ca pt trusoul de nou nascut le poti depune pana la un an!
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
Zi si mie daca suna ei sau trebuie sa sun eu .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
lala te contacteaza ei. mie mi-au dat telefon cam dupa 2 saptamani. asa ca mai bine astepti sa vezi.
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
5saptamani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7