a fost cineva in GRECIA in vacanta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu am fost de 3 ori in Grecia... 3 vacante minunate!!!
In luna august este ingrozitor de cald, sper ca aveti aer conditionat in masina ca altfel o sa va topiti de tot! Daca nu... alegeti mai degraba sa circulati noaptea sau dimineata devreme.
Eu am fost o data in iunie-iulie si am avut parte de o canicula teribila, in septembrie a fost minunat iar in decembrie-ianuarie... 18-20°C.
E frumos peste tot, mie mi-a placut mult si Salonic, e grozav (putin shoping nu strica... ) si cum este situat in nordul Greciei e intotdeauna ceva mai racoare decit in Atena. Pe insule probabil ca n-o sa ajungeti cu masina... pacat!
Sunt statiuni pe toata lungimea litoralului din nord pina in sud, asa ca aveti de unde alege.

Vacanta placuta!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, oare gasesc o agentie, unde sa-mi fac doar rezervarea, si atit, fara transport.Toate agentiile au totul inclus:TRANSPORT,CAZARE,MASA.
VA PUP PE TOATE.

cata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

OTILIA,iti multumesc f. mult pentru raspuns.Incep sa ma gindesc sa plec iarna in Grecia, la cit de cald este acolo,este o clima calda.Dar unde sa ma duc oare in vacanta.?Am programat sa mergem undeva, dar unde.?VOI UNDE ATI MAI FOST????
Am vrea pe undeva prin SUD.p\PARTEA de vest a Europei am vazut-o putin.
va imbratisez si va sarut pe toate.

cata.

Mergi la inceput

Eu zic ca nu va trebuie rezervare. Asa aveti libertate deplina!
Nu te ingrijora, la fata locului gasesti de inchiriat mai ieftin decit prin agentie, grecii numai cu asta se ocupa. Un mic apartament cu bucatarie e perfect, asa puteti prepara pestii pescuiti de sot in timp ce voi faceti plaja.

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Cel mai bine ar fi sa-ti faci singura rezervarile! Daca treci printr-o agentie o platesti si pe ea.
Ia o harta, stabileste traseul, cauta pe Internet hoteluri sau alte locuri de cazat (asa vezi si tarifele) si faci rezervarea, pe net sau prin telefon.
Ideal pentru vacanta este septembrie, eu am fost iarna pentru Revelion.
Acum depinde daca voi mergeti mai mult la plaja si vreti sa stati doar intr-un loc sau vreti sa faceti un traseu...
Daca ajungeti acolo si gasiti ceva ieftin si frumos puteti lasa balta rezervarea (sau o anulati), dar daca nu... nu ramineti sa dormiti "à la belle etoile".
Ca titlu informativ eu am fost la Asprovalta (cind m-am dus in septembrie, la plaja), dar am vazut un orasel super-fain nu prea departe de acolo.
In rest, cind am facut turul Greciei... pfff, nu-mi mai amintesc toate locurile pe unde am trecut! Katerini, parca... canalul Korynt... Atena, Pireu... apoi Rhodos... Nu am nici o harta sa-mi amintesc exact, ca ne-am mutat de curind si e harababura prin carti.
Succes!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Noi am fost in iunie, cu autocarul, printr-o agentie, la Paralia-Katerini, statiune care mi-a placut foarte mult. Plaja e cam ingusta, dar in rest e f.f. frumos. Am fost surprinsi ca fata de canicula din Bucuresti, acolo am avut parte de o vreme f.placuta. Marea a fost minunata; cand am intrat prima data in ea mi s-a parut calda ca o supa.
Nu stiu ce a castigat agentia de pe urma noastra, pentru ca a fost al naibii de ieftin (daca am fi mers pe cont propriu, ne-ar fi costat mai mult). Numai 205$ de persoana, care includeau: transport cu autocarul (a-propos, in vama n-am avut nici un fel de probleme si a durat f. putin), cazare (la hotel de 3 stele cu aer conditionat, lucru care e important pe caldurile astea), 2 mese pe zi (dimineata cu bufet suedez) si 3 excursii: la Meteora (pe care nu trebuie sa o ratezi!), la Salonic si la Atena. N-am apucat sa vizitam si vreo insula, dar cred ca ar fi fost frumos.
Din pacate agentia asta a mai crescut acum preturile... dar poate totusi unii mai practica asemenea preturi reduse si ai noroc sa gasesti ceva.
Pupici si va doresc un concediu minunat in Grecia!
Amelia si Ana Maria, in varsta de 10 luni.

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Amelia, cu ce agentie ai fost?
Noi am fost anul trecut in Makrygialos, la cca 80 km de Salonic, dar mi-a parut rau ca nu am optat de la inceput pentru Katerini. In Salonic, zona portului, plina de terase si cafenele e superba! Si centrul orasului Katerini mi-a placut foarte mult. Si au niste magazine.... Noi am fost la sfarsitul lui august si am prins si ofertele de final de sezon, cu preturi mai mult decat rezonabile.
Excelenta e si insula Skiathos (cu preturi rezonabile), dar nu stiu cum se poate ajunge cu masina acolo.

Mergi la inceput