sexul in ult zima zi de ciclu
mai oameni buni in primul rand vreau sa va salut dar asi avea si o problema ,sincer, in general ma intereseaza parerea unui medic dar nu styu kum sa dau aici de el
sa zicem k am intretynut raport sexual in ultima zi de ciclu si baiatul ''a lasat in mine'' pot ramane insarcinata??? dar totusi k metoda de contraceptie am folosit foli contraceptive sau asa numitele ''foite chinezesti'' hm pana aici suna bn nu? asa zic si yo dar de aici incepe problema pe prospect scria ca la fiecare raport sexual a se folosi alta folie,dar din neatentye greseala placere nu styu kum sai zic prietenul meu a decis sa mai continuam un pic si sa terminat si a doua oara in timp relativ scurt 1 minut 2 pana la urma cum samane se poate sa fi ramas insarcinata va rog frumos a ma ajut macar cu un sfat
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Teoretic nu aveai cum sa ramai insarcinata.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Natasa spune:
Mergi la farmacie si ia pilula de a doua zi, ca sa scapi de grija si Doamne fereste de un avort. Teoretic nu ramii insarcinata din ce-ai spus tu, dar practic s-au mai vazut cazuri, asa ca mai bine ia masuri repede.
Luna75 spune:
daca ai ciclul regulat nu cred ca ar trebui sa iti faci griji
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
toanca spune:
Si eu as recomanda pilula de a doua zi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
dolcebaby spune:
Eu nu as recomanda aceasta pastila... stiu ca este fff periculoasa si ca se poate folosi doar 1 max de 2 ori pe an.
DaR dupa cum s-a scris mai sus, dak ai ciclu regulat nu cred ca ar fi vreo pb...asa ca nu mai sta stresata mai ales ca ai folostit si contraceptive
Clover spune:
Sansele de a avea un copil folosind foitele sunt 26%, deci destul de mari. Daca ultima ta zi de ciclu e ziua a 3-a sau a 4-a as zice ca poti sta relativ linistita, daca e mai tarziu ar fi bine sa iei pilula de a doua zi rapid daca nu trec mai mult de 24 de ore de la contactul sexual.
Faptul ca pilula de a doua zi trebuie folosita rar nu inseamna ca nu trebuie folosita deloc. Pentru asemenea situatii a fost creata.
"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"
Natasa spune:
Evident ca pilula de a doua zi nu se foloseste aiurea, dar ca o exceptie e o solutie foarte buna. Probabil ca fata care ne-a cerut parerea nu vrea copii si e foarte tinara. Decit un avort, hai sa n-o speriem cu cit de rea e pilula aia ci sa o incurajam sa mearga sa vorbeasca cu o farmacista sau si mai bine cu un medic!
denisabia spune:
Daca inca mai ai timp ia pilula de a doua zi.Cunosc un caz ramasese insarcinata in prima zi de menstruatie , e drept ca avea si un ciclu neregulat.Daca la tine e regulat zic eu ca se reduc considerabil sansele , doar sa nu fi avut ovulatie spontana.Incearca pe viitor sa folosesti macar ovule contraceptive ,sunt ceva mai sigure, dar nu atat cat anticonceptionalele sau prezervativul.
yo_mikutz@ spune:
ok ok vantele dar totusi nu mam gandit k voi ramane si nu am luat in calcul pastila de a doua zi pacat? nu si regret din ce in ce mai mult PSdupa terminarea raportului nu am mai avut scurgeri aia ma ingrijoreaza
anisiap spune:
buna eu zic sa stai linistita nu ai avut scurgeri pt ca era ultima zi
nu sunt sanse prea mari sa ramai insarcinata ar fi un miracol sa supravietuiasca un spermatozoid pana in momentul ovulatiei intr un mediu atat de acid stai linistita plus ca ai mai adaugat si foite deci nope....pilula de a doua zi trebuie luata dupa un consult pt ca are efecte negative asupra inimii deci nu dupa ureche ![]()
![]()
ai grija data viitoare pa