Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

E vreo procedura speciala ca sa schimb dr copilului?
E din ce in ce mai clar ca pediatra nu e pe aceeasi lungime de unda cu mine!Sau eu nu sunt cu ea!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by myral

Si mie imi cade parul zici ca chelesc, eu vreau sa incerc metoda Annisiei cu uleiuri dar nu stiu cum sa le combin(dupa ochi?) si unde gasesc ulei de ricin (la farmacie?) O sa incerc sa caut din urma sa mai citesc o data reteta.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Myral,aici e pagina cu sfaturile Annisiei:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112899&whichpage=18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

La voi a venit preotul cu Iordanul?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

La noi a fost pe 2 ianuarie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Pt. par este excelent si indispensabil fierul. Dupa Tudor nu am luat vitamine si mi-a cazut jumate, in schimb acum stiam lectia de la o mamica de la fosta odisee si am luat in continuare elevit si fier si, sa bat in lemn, nu-mi cade un fir. Ma spal numai cu sampon de copii, Klorane sau Chicco. Si il am si super lung, a crescut enorm pt. ca nu am mai apucat sa ma tund.
Nu va temeti ca nu sunt prea multe vitamine pt. cele care alaptati, le puteti lua fara probleme, se pierd f. multe substante din corp in perioada alaptarii.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor au inceput reducerile in AUSTRIA...am cumparat ieri o gramada de hainite super la Miru,la preturi super.
am gasit si reteta pt dermatita atopica noi in 5 zile am scapat de ea.
o sa o scanez si o trimit pe emailul comun
ma duc acum sa fac baita la fat sa o cantaresc ,sa o masor,maine avem 4 luni...sper sa mai fi crescut in greutate,altfel ma impusc

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Bebeka, revoltator intr-adevar, dar sa stii ca nu e musai sa o asculti! Poti sa zici ca ea si sa faci ca tine, si eu fac asa in unele situatii.
Sau poti fi mai dura si sa-i spui in fata ca tu ai citit recomandarile OMS, ca alaptezi si ai de gand sa o faci exclusiv pana la 6 luni. Oricum, daca se supara, atata paguba, procedura de schimbare a medicului de familie nu cred ca este laborioasa, ii spui ca vrei sa te muti si gata, gasesti pe altcineva unde sa-l inscrii pe bb. Nu sunt sigura, dar am prietene care au facut-o fara probleme, poate fetele stiu exact cum sa te invete sa procedezi.
In nici un caz nu ceda, e spre raul copilului tau.

Mergi la inceput

Lavinia, sincer te invidiez pt. reducerile alea pt. ca le stiu, iar raportul calitate/pret este minunat. La noi gasesti hainute comparabile numai la niste preturi revoltatoare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

Tomasa normal ca mi-au placut pozele cu Tudor, eu nu am retinut cand ai spus ca o sa pui poze numai cu el, de asta m-a surprins lipsa Mariei din poze, sper ca nu te-a suparat remarca mea, daca da, imi cer scuze....public.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Vai de mine, Cecilia, abia acum am citit din urma! sa stii ca nu m-am suparat, Doamne fereste! Sa nu crezi asa ceva, te rog. Ti-am explicat doar ca n-am vrut sa o expun la microbi ca sa nu crezi ca-s o mama denaturata si ca fata n-a primit nimic de Craciun sau ca n-am vrut sa-i fac poze (ar fi fost chiar culmea, la cat de innebunita sunt dupa ea si mereu cu aparatul in mana sa-i surprind orice zambet), nicidecum pt. ca m-as fi suparat. Nu ai de ce te scuza, draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara, sau ma rog, buna pentru unii... Ca eu m-am certat toata ziua cu idiotzii de la Romtelecom pentru amarata aia de antena defecta. Stau de patru zile fara TV, n-am mai vazut o stire, n-am iesit din casa, ca deh, astept echipa salvatoare, ca sa-mi spuna astazi, cand expira termenul maxim de solutionare, ca la ei apare cererea inchisa, ca cica au venit si nu m-au gasit acasa. Am facut un circ...

Rox, bine ca sunteti bine. Sper ca si mama ta sa fie in regula. Sa investigati cu atentie problema, ca nu-i de gluma. Pentru dermatita aia, mai incearca si cu ulei de catina. Daca medicamentele nu fac fata, poate leacurile babesti sunt mai bune. Si eu sunt un pic ingrijorata cu iritatia lui Vlad, ca tot apare si dispare. Azi trebuia sa ma duc la vaccin cu Vlad dar am amanat pe luni. Si luni o sa cer cred o trimitere la dermatologie, sa stau cu inima impacata.

Sim, as vrea si eu jocul ala cu detectivii, ca tot n-am TV. Am cautat pe net dar am gasit doar trial version-uri. Cer prea mult? Pleaseee...

Bebeka, mi se pare exagerat suc de portocale la trei luni, zau! Cauta-ti un pediatru cu mintea la cap. Pe cel vechi trebuie sa il anunti la inceputul lunii, ca sa il stearga pe bebe de pe lista
de raportare catre casa de asigurari.

Tomasa, mie mi-a cazut parul dupa ce am nascut-o pe Miruna, cu toate vitaminele pe care le-am luat. Acum parca e ceva mai bine, dar tot cade in nestire.

Teo, la mine in fundatura asta nu cred ca mai ajunge preotul. Nici anul trecut n-a venit, sau l-am ratat noi, la servici fiind.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Eu mai trag cu okiul la mamici de nov-dec,actualmente bulgarasi si globulete,acolo diversificarea e in toi.Bebelusha nascuta pe 01 nov,primeste deja suc de morcov,de mar si zeama de lamaie la greu pt. ca sughite!
Am vrut sa intervin intr-o discutie la ele,dar mi-am dat singura peste degete!Atata timp cit isi asuma asa niste enormitati si mai e si mandra de ele,btw.....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput