Soacra-soacra, poama acra...

Soacra-soacra, poama acra... | Autor: martie

Link direct la acest mesaj

... de te-ai coace un an si-o vara, tot esti acra si amara.
Dragele mele, si aici nu ma refer la cele care au soacre minunate, pe care de altfel nici nu le numesc soacre, ci le spun pe nume sau altfel, ce ar trebui sa fac, sa ma lase in pace? Nu vreau sa ma iubeasca, vreau sa nu ma mai muste non-stop si fara motiv, exista vreo solutie? Precizez ca sunt casatorita de 7 ani, am 2 copii mici si niciodata nu m-am luat de ea, am inghitit ... cu lingura, din respect pt. varsta ei, pt. ca nu-mi place tziganeala si scandalul, ca sunt sigura ca daca as riposta, atata i-ar trebui. Cand m-am maritat, la 23 de ani, plangeam ff mult, ma intrebam mereu unde gresesc, acum nu mai plang, dar efectiv de cate ori suna, imi zice niste rautati, desimt ca imi vine sa . Sotul meu imi zice sa-i inchid telefonul cand suna si sa zic ca s-a intrerupt sau ca nu se aude, dar pana acum nu am putut sa fac asa ceva, desi imi vine sa sparg tel., nu sa-l inchid, tot timpul ei nu-i zic nimic, si dupa ce termin convorbirea ma cert cu al meu.. "uite ce mi-a zis iar..." si discutia se aprinde. Gata, nu va mai plictisesc, dar va dau un singur exemplu. Multe le-am uitat, dar am unul special: in ziua in care am nascut primul meu bebic scump, a venit la mine la spital cu o prietena a ei f. buna, pt. ca prietena ei lucra chiar in spital, dar la alta sectie, cu o punga de Fornetti si mi-a zis ca ea si cu sora ei se plimbau prin Unirea cand i-a dat tel. sotul meu sa le anunte ca nasc si, reproduc ad litteram "Vai draga, uite ce zi frumoasa e afara, noi ne plimbam si aia isi rupe curu acum.. haha" scuze de expresie.
Exista vreo solutie pt. astfel de specimene?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aici este subiectul spinos despre soacre...ajuns deja la capitolul 2: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113269
nu stiu daca se gaseste vreo solutie dar macar ne descarcam

Roxana

Mergi la inceput