"Ne-a luat prin surprindere!"-declaratii "edilice"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu apar nici o primarie...dar nu poti sa ai pretentii absurde...gen "am dat 2 lei la primarie sa vina negrii sa-mi curete trotuarul din fata casei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Desi in multe privinte sunt de acord cu tine guestus,acum nu am cum!Si eu sunt una din cele carora le place zapada,care nu ma plang ca inot prin nameti,dar acum deja nu se mai poate!Spui ca sunt 100 de oameni care fac curatenie si ca sunt bani putini???Pai cum vine asta frantz?Ca de cel putin 2 ierni n-a fost mai mult de 2 cm de zapada in bucuresti,pe care ei oricum nu au dat-o si pentru care au incasat bani!Asta cum vine?Pentru aia 2 ani de frecat banala si de luat bani,acum sa faca treaba!Si nu,nu vreau sa duca zapada la munte,dar vreau s-o dea pe spatiile verzi,asa cum am facut noi in fata blocului,sau s-o arunce in Dambovita!
La mine in zona,vad ca au dat zapada din statiile de autobuz,acum ai macar loc sa te inghesui civilizatca sa reusesti sa te urci,dar am fost ieri la niste prieteni in crangasi,maaare greseala!N-o mai repet pana nu se duce zapada!De la un capat la celalat al bulevardului Constructorilor inoti in zapada pana mai sus de gleze!Nimeni nu a dat zapada,cum e posibil asa ceva???Acolo nu stau oameni,nu folosesc si ei acelasi trotuar?

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Bai nene..si la asigurare e la fel...dai banii...daca nu lovesti masina banii ii pierzi...asa e si cu zapada de anul trecut.

Iti dai seama cit costa sa ai 10 000 de barbati bine in stand by ...in caz de zapada sa sara cu lopata in mina la curatenie? plus utilaje...plus blabla.
Si asa cum am mai zis...in constructorilor stau 300 de barbati doar pe 1 scara de bloc..oare chiar nu pot sa iasa 30 minute sa dea zapada intre 2 tuici la bodega?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Iti dai seama ce le-am umplut frigiderele pana am ajuns la destinatie
Si totusi,stiu n-ai lovit masina,pierzi banii,dar cand o lovesti,ti-o repara nu?Asa si cu zapada!Daca nu-s in stare ce pana mea mai dau declaratii ca suntem pregatiti,am nu's cate utilaje,nu-s cat nisipi,sare,aia si ailalta?Doar sa auda fraierii si sa stea linistiti!Vb. aia"dormiti linistiti,FNI-ul vegheaza banii d-voastra"

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Surpriza: au dat zapada la o parte de pe strazi pina la bordura. Atunci cind ziceam eu ca nu cred ca o sa am unde parca masina pina la primavara, ma inselam. (nu stiu prin alte parti dar eu lucrez in sectorul 6 si cei de la Rebu curata zapada care a mai ramas pe strazi - banuiesc ca numai pe strazile principale).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

acum ca tot venii vorba, unde pot reclama zapada neridicata din spatele blocului? fiecare si-a curatat cuma putut in fata blocului, insa e clar ca pe pe straduta din spate nu a facut nimeni nimic..si chiar daca ar vrea, nu ar putea, ca nu are unde s-o puna..so..unde pot spune : eu, cetatean cinstit al sectorului 6, platitor integralist de taxe si impozite, unde si anume pot intreba cand vine "soarele" si pe strada noastra?
si Guestus draga, aici tb sa te contrazic, stiu io, personal, ca bani au fost..si inca cum...pb nu a fost de bani, crede-ma..sa-i spun prostie..si nesimtire..si indolenta..si grobianism..etc...

Mergi la inceput

Pai da-mi adresa si vin yo cu rudele mele si va ridic zapada din spatele blocului. Banuiesc ca cei din bloc sint ocupati cu tuica in weekend si nu au timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Calea Crangasi, de la inceput la sfarsit, spatele blocurilor
te rog sa ma anunti cand vii ptr ca te sustine de la balcon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Pai da-mi adresa si vin yo cu rudele mele si va ridic zapada din spatele blocului. Banuiesc ca cei din bloc sint ocupati cu tuica in weekend si nu au timp.

Care e tariful Guestus?Poate la urmatoarea ninsoare negociem ceva.
Acum lasand gluma la o parte eu cred ca tine de proasta organizare din primarii.Daca stateam dupa ei , nici acum nu ieseam cu masina la sosea .Degeaba stau intr-un cartier unde au rasarit multe vile(Bucurestii Noi -Doi Cocosi)ca pe strada mea am constatat cu stupoare ca de cativa ani nu s-a mutat nici un politician sau angajat al primariei care sa aiba si el acolo o pila sau initiativa Asa ca dupa ce a nins si am iesit toti cu copil, catel si mata sa dam zapada din curte si de la porti cu lopeti , galeti , ligheane (era interesanta o poza cu toti vecinii)spre seara ai nostri soti l-au pandit la drumul mare pe unu cu trocariciul ala cu lama si dupa ce au negociat de o tuica s-a rezolvat .A facut vreo 3-4 ture cu lama si gata cu zapada .
Deci cu bani se poate orice. Daca-l opreai si-i spuneai sa o ia si pe strada aia sigur spunea ca nu e in planul lui.
roxanal asa ca puneti mana de la mana si sigur se rezolva intr-o seara.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Hai mai kokiy...pe strada ta stau fraierii...ciocoii sint toti pe calea cringasi adunati.

Mergi la inceput