Cum v-ati distrat in noaptea de REVELION?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramyteo/ramyteo.jpg)
Pentru mine prima parte a fost plictisitoare si dupa ora 00 au fost cateva ore supaer ne-am distrat.
Pentru voi?
La multi ani si multa sanatate!
mona&teo
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
primul revelion in trei.
a fost super.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
katharsys spune:
A fost frumos, ca orice alt eveniment petrecut alaturi de cei dragi...La ora 12.00 cand anul s-a innoit am mancat fiecare 12 boabe de strugure, fiecare bob insemnand o luna a anului care incepe, asta ca sa avem un an bogat si prosper...
puiut85j spune:
Pana la ora 23,am mers la rude,nasi...cu urari.
Apoi trecerea intre ani am fost doar noi 4,familia noastra,ne-am imbratisat si ne-am pupat si cu paharele de sampanie in mana,
ne-am dorit ca si anul viitor la fel sa fim:voiosi,sanatosi si toti uniti la aceeasi masa.
UN AN NOU FERICIT
Gabi_K spune:
acasa doar in 2 cu fiica mea, pe chat cu matusa mea care nu e in Oradea si era singura de tot.... si cu gandul in alta parte, la cineva cu care nu puteam fi impreuna, si tare ne-am fi dorit amandoi.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
clau2toma spune:
ACASA CU aproape toata familia mea si a sotului .A fost super .Credeam ca o sa fie plictisiror dar a fost destul de vioi totul si haios .
cait spune:
La mine afost amuzant pot spune.Pe la ora 23 ne pregatim sa ne ducem spre Champs Elysée..Lume buluc in metrou, toate natiile si ne anunta ca din cauza unui calator metroul va fi blocat cateva minute.Mai inaintam o statie, iar oprire, inca una iara vreo 10 minute..Cand am vazut ca nu mai ajungem am iesit si noi din metrou macar sa ne uram La multi ani sub cerul liber..Si uite asa returul l-am facut pe jos fara macar sa mai ajunge pe Champs..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Eu m-am distrat super ... a fost o petrecere reusita si am dansat toata noaptea(am facut besici).LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramyteo/ramyteo.jpg)
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by cait
La mine afost amuzant pot spune.Pe la ora 23 ne pregatim sa ne ducem spre Champs Elysée..Lume buluc in metrou, toate natiile si ne anunta ca din cauza unui calator metroul va fi blocat cateva minute.Mai inaintam o statie, iar oprire, inca una iara vreo 10 minute..Cand am vazut ca nu mai ajungem am iesit si noi din metrou macar sa ne uram La multi ani sub cerul liber..Si uite asa returul l-am facut pe jos fara macar sa mai ajunge pe Champs..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cred ca e cel mai reusit revelion dupa parerea mea
![](radtare.gif)
Va pup
mona&teo