Vergeturi de dupa nastere
As dori sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de vergeturile de pe burta. Tin sa mentionez ca am nascut cu cezariana si nu mi-e vindecata rana in deplin,am 11 saptamani de la nastere.
Ajutati-ma va rog
[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]
Raspunsuri
gudinde spune:
Imi pare rau dar de vergeturi nu ai cum sa scapi.
Daca acum sunt in faza rozalie/rosii, in timp se vor atenua, se vor albi, dar de scapat de ele nu scapi indiferent de cati bani vei da pe creme anti-vergeturi sau alte produse.
Clover spune:
Daca sunt inca rosii da-te cat de des poti cu o crema cu colagen, vitamina A, shea butter sau unt de cacao.
"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"
martie spune:
Si eu stiu - din ce am citit - ca nu exista remedii, in nici un caz creme si alte chestii scumpe si total ineficiente, dar parerea mea este sa te interesezi la o clinica de chirurgie plastica si reparatorie, ma gandesc ca sunt un fel de cicatrici si poate au o rezolvare - cu laserul sau altfel. Sper sa nu vorbesc prostii..
emaaimee spune:
eu zic sa te impaci cu ele. fair enough. ai un bb, ceea ce e minunat. poarta-le cu mandrie, sunt ale tale. se vor albi si o sa uiti de ele.
am si eu de mult, mult inainte sa am bb. pe picioare. si nici nu stiu cand au aparut ca rosii nu au foat niciodata... si sotul meu are cateva pe coapse, sunt albe. si el e slab si nu a avut fluctuatii de greutate mari. si nu am de gand sa-l trimit la vreo clinica. este el cu sau fara vergeturi.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Clover spune:
Daca sunt albe, da trebuie sa le poarte cu mandrie, dar daca sunt rosii poate ameliora situatia si chiar foloseste sa te dai cu creme.
"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"
emaaimee spune:
oops, clover, am uitat de crema. da, foloseste sa se dea cu crema. nu strica niciodata sa iti hidratezi pielea. poate ca se atenueaza chiar mai repede daca sunt rosii, atat. din pacate
insa vergeturile apr din cauza fondului genetic.indiferent cata crema ai da ca sa le previi
.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
rhoneea spune:
Da-te de cateva ori pe zi cu Mustela crema antivergeturi.Nu vor trece niciodata asta.Ne conformam
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien
TOMALAVINIA spune:
Dupa prima sarcina, nu am facut nici o vergetura, insa dupa a douada.Si erau asa cum le descriai tu. Si am folosit crema antivergeturi la greu.
Acum, la un an de la nastere s-au albit, se observa cu ochiul liber:((, dar asta e.
Am reusit sa nu imi mai fac complexe din cauza lor.A fost greu dar am reusit.
Acum sustin razind ca ele sunt urma facuta ce Cristina:))
Multa sananate!
monica-elizabet spune:
nici eu la prima sarcina nu am facut vergeturi desi m-am ingrasat o groaza de kg...in schimb la a doua sarcina desi nu am luat decat 1/2 din greutatea de la prima sarcina am facut vergeturi pe sani
si picioare ...pe burta care a crescut cel mai mult nu am facut delok...
degeaba m-am dat cu crema de n ori pe zi...desi erau rozalii...tot nu mi-au trecut
in timp s-au albit si au ramas asa...
insa am doua comori nepretuite(alex si ruxi) si nici nu mai bag in seama vergeturile
ma mai alint si eu pe-aici... ![]()
numai bine
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
odata aparute nu mai
dispar - pacat ca
comerciantii incearca sa ne fure banii promitand marea cu sarea
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.