fetele am si eu o intrebare:cat timp v-a cazut parul dupa ce a-ti nascut?
iau revalid de 2 sapt si pastile cu urzicade o luna dar cade din ce in ce mai rau am nascut acum 4 luni si nu mai alaptez
Raspunsuri
Natasa spune:
Mie a inceput sa-mi cada la vreo 2 luni dupa ce am nascut si m-a tinut pina pe la 7 luni... Credeam ca o sa chelesc, dar dupa perioada aia a inceput sa creasca in smocuri, de abia atunci am realizat cit de mult imi cazuse! Nu am luat produse gen ravalid pentru ca mi-au spus toti ca nu are sens. Am continuat doar cu vitaminele, cu Supradyn. Iti trebuie rabdare multa si sa ai grija sa nu te deprimi!
rhoneea spune:
Dupa doua luni de la nastere adik in august a inceput sa-mi cada parul ingrozitor si m-a tinut pana in octombrie.Tot ce am putut face era sa iau vitamine,orice ai face in zadar!
Va trece de la sine!
Rabdare va trece si asta
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien
[size3]Sarbatori Fericite[/size3]
angiuta spune:
Si mie imi cade ingrozitorul parul, a inceput cam la 4 luni dupa nastere sa cada asa mult, cand mi-l prind in coada simt ca e jumatate din cat era cand eram insarcinata. De o saptamana am inceput sa iau iarasi vitamine prenatale (am luat doar o luna dupa ce am nascut) si sper sa ma ajute. Imi spuneau niste fete de pe forum ca atata timp cat alaptez o sa-mi cada....acum sa vedem, numai sa nu raman cheala!
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
crys3000 spune:
Si mie incepuse sa-mi cada la 3 luni dupa nastere,groaznic. Asa cum a zis cineva mai sus si eu am luat iar vitamine prenatale - Centrum Materna si am folosit si sampon cu balsam pentru par deteriorat.
Si a avut efect.Sper sa aibe si la tine.
cllaudia spune:
Mie nu mi-a cazut dupa nastere ci in timpul sarcinii.Interesant e ca dupa ce am nascut nu mi-a mai cazut deloc, desi l-am vopsit de 2 ori, ceea ce in timpul sarcinii nu am facut-o.
andreea_deea spune:
buna
si mie imi cade ffff rau parul o fi ca nu am mai luat elevitul dupa ce am nascut? sa incep sa-l iau iar?
altfel de vitamine nu stiu ce sa iau ca alaptez.......
andreea
andreea_deea spune:
eu initial am crezut ca este de la nuantator ca a inceput sa-mi cada exact dupa ce m-am vopsit dar, dupa cate vad nu sunt singura cu probleme........trebuie neaparat sa fac ceva ca altfel raman cheala.........
andreea
Annie80 spune:
il facusem sa nu mai cada, si mi-am pus vopsea in par, si acuma a inceput sa cada iarasi
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Grate spune:
Doctorita de la spital dupa nastere, acum 2 luni si jum, mi-a spus sa iau si complex de vit B care sunt si antidepresive, plus vitamina prenatala cu omega3 si Mg antistress .
Dupa prima nastere n-am luat nimic si mi-a cazut parul intr-o nebunie, naparleam ca un caine, dar dupa a crescut frumos si lucios. Acum astept sa vad diferenta.