parul

parul | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

fetele am si eu o intrebare:cat timp v-a cazut parul dupa ce a-ti nascut?
iau revalid de 2 sapt si pastile cu urzicade o luna dar cade din ce in ce mai rau am nascut acum 4 luni si nu mai alaptez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie a inceput sa-mi cada la vreo 2 luni dupa ce am nascut si m-a tinut pina pe la 7 luni... Credeam ca o sa chelesc, dar dupa perioada aia a inceput sa creasca in smocuri, de abia atunci am realizat cit de mult imi cazuse! Nu am luat produse gen ravalid pentru ca mi-au spus toti ca nu are sens. Am continuat doar cu vitaminele, cu Supradyn. Iti trebuie rabdare multa si sa ai grija sa nu te deprimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Dupa doua luni de la nastere adik in august a inceput sa-mi cada parul ingrozitor si m-a tinut pana in octombrie.Tot ce am putut face era sa iau vitamine,orice ai face in zadar!
Va trece de la sine!
Rabdare va trece si asta

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

[size3]Sarbatori Fericite[/size3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Si mie imi cade ingrozitorul parul, a inceput cam la 4 luni dupa nastere sa cada asa mult, cand mi-l prind in coada simt ca e jumatate din cat era cand eram insarcinata. De o saptamana am inceput sa iau iarasi vitamine prenatale (am luat doar o luna dupa ce am nascut) si sper sa ma ajute. Imi spuneau niste fete de pe forum ca atata timp cat alaptez o sa-mi cada....acum sa vedem, numai sa nu raman cheala!

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Si mie incepuse sa-mi cada la 3 luni dupa nastere,groaznic. Asa cum a zis cineva mai sus si eu am luat iar vitamine prenatale - Centrum Materna si am folosit si sampon cu balsam pentru par deteriorat.
Si a avut efect.Sper sa aibe si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Mie nu mi-a cazut dupa nastere ci imi cade acum dupa 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Mie nu mi-a cazut dupa nastere ci in timpul sarcinii.Interesant e ca dupa ce am nascut nu mi-a mai cazut deloc, desi l-am vopsit de 2 ori, ceea ce in timpul sarcinii nu am facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

buna

si mie imi cade ffff rau parul o fi ca nu am mai luat elevitul dupa ce am nascut? sa incep sa-l iau iar?

altfel de vitamine nu stiu ce sa iau ca alaptez.......

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_deea spune:

eu initial am crezut ca este de la nuantator ca a inceput sa-mi cada exact dupa ce m-am vopsit dar, dupa cate vad nu sunt singura cu probleme........trebuie neaparat sa fac ceva ca altfel raman cheala.........

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

il facusem sa nu mai cada, si mi-am pus vopsea in par, si acuma a inceput sa cada iarasi

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Doctorita de la spital dupa nastere, acum 2 luni si jum, mi-a spus sa iau si complex de vit B care sunt si antidepresive, plus vitamina prenatala cu omega3 si Mg antistress .
Dupa prima nastere n-am luat nimic si mi-a cazut parul intr-o nebunie, naparleam ca un caine, dar dupa a crescut frumos si lucios. Acum astept sa vad diferenta.

Mergi la inceput