Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
afibebe spune:
Luy ce mandru e tati cu asa fetita dragalasa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cecilia L spune:
Acum au plecat nasi de la noi,au ridicat baiatul la grinda.
Am pus cateva poze...va las sa ne vedeti, ma apuc de citit din urma.http://community.webshots.com/album/561966588wHHbHq?start=12
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV
luy spune:
Da, afibebe , e tare mandru. E www.flickr.com/photos/11799927@N07/2154467875/" target="_blank">topit de tot
Multumim de aprecieri
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Hi, hi, ce scumpa-i Degetica! Si ce mare s-a facut! Sa va traiasca, Bernix!
Am vazut si poze de Michael bear, sunteti niste frumosi si niste strengari!
Luy, cred si eu ca e topit tati! Somnicul era de la sampanie?
Cecilia, e un scump Cristian, si un zambaretz, si un finutz.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Afi, Luy, multumim de aprecieri.
Luy, anul trecut am avut o gramada de invitati de Revelion, si Miruna a fost foarte impresionata. A stat treaza pana la 4 dimineata, ea care e o somnoroasa clasa intai. Asa ca iti dai seama ca daca nu simulam un pic de petrecere, era jale! Ca standardele ei erau destul de inalte.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Ioi, sunt rupta. Am aspirat si etajele pana la urma, am sters pe jos la copii si pe scari, am facut ordine, am calcat un cos de rufe si am pus la spalat vreo 2. Stiu ca azi e sarbatoare dar era seara si aveam foarte multe rufe nespalate. M-am sacrificat sa fac eu treaba ca sa nu vina tanti si sa zica vineri ca e prea mult si vad dupa aia ca e ca la nebuni. I-am lasat ei de calcat numai lenjeria de pat si vreo 2 pijamale. Sincer nici nu ma mai pot misca de spate. Nu ma intrebati de unde vine energia, cred ca din oboseala, ca in prima faza reactia mea e de turbare si abia apoi ma tuflesc.
Afibebe, vezi ca au tot zis fetele de sprayul acela special pentru mucegai.
Ali, fata o fi fost agitata pentru ca erai tu mai agitata in perspectiva evenimentului. Andrei a fost nervos zilele trecute, stii ca am mai scris, ca era de la raceala sau de la dinti nu stiu, insa sigur eu eram pachet de nervi zilele alea. Nu stiu daca ii vom face vaccin vineri in conditiile date.
Ana, dulci puii tai. Cred si eu ca Miruna avea chef de party, ca e Duracel precum Alex. Eu am fost nevoita sa ii pun rochia de la botez. Vlad se intoarce de pe spate pe burta sau invers, sau in ambele sensuri? Mi-au placut puii, bradutul, si mai ales cum stateau ei amandoi pe jos. Uite Alex acum 2 seri s-a pus pe jos pe salteluta lui Andrei si s-a jucat acolo vreo jumatate de ora.
Cecilia, dulcic rau baiatul, sa vezi ce mare se face el acum ca e dat la grinda!
Piciulika, heeeeelp, tot nu pot vedea poze pe site-ul vostru. Stiu parola. Nu inteleg ce se intampla, decat ca sunt eu cam tuta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Mamicute cu pui care au fost raciti, am mare nevoie de ajutor de la voi. Va spun cam care e treaba la noi si in functie de ati mai patit voi va rog mult sa ma ajutati sa imi dau seama daca e cazul sa ma duc cu Andrei la urgenta sau mai astept.
- Febra nu are deloc, 37.3 in poponica;
- Nu ies muci deloc cu batista bebelusului, am pus 4 fiole de ser si degeaba;
- Muci sunt sigur pentru ca horcaie cand se trezeste, cand pun ser horcaie si mai si, si se enerveaza si plange si ii gajaie ceva in gat undeva. Cand pun serul pare sa il deranjeze ceva, sa se innece, insa dupa 2 fiole in fiecare nara respira perfect.
- Stranuta continuu, dar continuu. Insemnand minim 5 ori pe ora cat e treaz;
- Tuseste rar, a tusit si cand am pus ser. Tuseste si in scoica, dar atunci isi si indeasa mainile in gura si baleste. Nu sunt sigura insa ca de fiecare data a fost ceva de genul asta. Tusea e seaca.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Ce scumpica este Degetica, Bernix.
Vad ca nu suntem singurii cu datul la grinda, pe noi ne-a ridicat nasii asa cum e obiceiul la ei, nasa batrana ne-a spus cum se face, ca noi...
Noi am trecut in noul an cu multe petarde si pocnitori, dar nu ne-au deranjat, abia adormise baiatul la 11.30, oricum am stat langa el.Noi astia mari am stat pana la 3, iar azi bebe a fost cuminte si m-a lasat sa ma odihnesc un pic(pana au venit nasii).
Acum ne pregatim si noi de culcare, sper sa adoarma mai repede in seara asta.....ca eu deja dorm.
Deci, va spun noapte buna.
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
cecilia L spune:
Roxana, nu pot sa te ajut prea mult, mie mi-a spus pediatra cand i-am scus ca mai are muci dupa ce ii scot cu batista bebelusului, iar ea mi-a spus ca nu sunt muci sunt polipi care sunt mai mari la bebelusi decat la copii mai mari(acum nu stiu cat este de adevarat). Sanatate multa.
poze de revelion
cecilia L spune:
sunt adormita rau, ce de geseliiiiiiiiiiii
poze de revelion