Tigarile si cafeaua...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Anca spune:

Buna,si o zi la fel... si eu ma inscriu in clubul bautoarelor de cafea...pentru mine cafeaua de dimineata este un adevarat ritual...si o mare placere.Stiu ca nu face bine,dar cred totusi ca o cafeluta pe zi nu e chiar atat de rau.Mai de mult m-am lasat vreo luna,apoi nu am mai rezistat tentatiei...In prima saptamana am avut niste dureri de cap ingrozitoare...asta ar fi trebuit sa-mi dea de gandit,dar nu s-a intamplat acest lucru!Ma gandesc ce voi face cand va veni BB?!Cu ce oare pot inlocui acest "drog"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

ioana,
si mie imi place cafeaua foarte mult. de aproape 3 ani beau insa cafea fara cofeina, una sau 2 cani pe zi. cind am inceput sa beau cafea fara cofeina am trecut printr-o perioada foarte grea. am avut dureri de cap, ameteli, stari de nervozitate si eram tot timpul adormita. asta adurat cam o luna dupa care am revenit la normal. doctorul mi-a spus ca e normal ce mi s-a intimplat pt ca organismul elimina urmele de cofeina si se acomodeaza fara ea.
cafeaua fara cofeina are exact acelasi gust ca cea cu cofeina. s-o cumperi insa pe cea in care e extrasa cofeina printr-un procedeu cu apa. se numeste "swiss water decaf", si scrie pe pachet. incearca si o sa vezi ca are acelasi gust.

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu am fost fumatoare inraita,dar din ziua cind am aflat ca am in burtica un bebelus nu am mai pus gura pe tigare,si despre baut cafea eu beau ,dar o cana de cafea la 3-4 zile.
Asa cum si lilib72 a spus si pe mine mai ma bate gindul citeodata sa imi cumpar tigari,dar este doar gindul de a fuma in rest nu stiu daca as mai pune gura pe tigari,,,cine stie poate dupa ce o sa nasc,dar sper sa ma tin tare si sa nu mai fumez,,,este o adevarat suma de bani care mai bine sa ii cumpar bebelului ceva decit sa ii arunc pe tigari...deci "NO SMOKING"

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Anca spune:

Multumesc Lorelai,voi incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu am fumat 15 ani ca un sarpe.In sesiuni "sudam" doua pachete de Carpati pe zi...:)
Cafele ...cu halba...ca nu pot sa-i spun cana...:)...Cam 3-4 pe zi.
De cativa ani am rarit cafeaua si tigarile...Iar pe intai ianuarie am zis "gata". In primele doua luni spuneam la toata lumea ca m-am lasat de fumat . Eram extrem de mandra!
Nu m-a "durut" nimic insa si acum dupa 10 luni visez noaptea ca fumez...:)
Am un nepotzel, o frumusetze, care are astm pentru ca maica'sa a fumat pe ascuns cat a fost insarcinata.
Sanatate maxima!

Mergi la inceput