O parere ,va rog!
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
LMA Alba!!
Eu am ajuns cam la 50-50 ,sotul nu zice nimic adica ,daca eu zic ne mutam ,el se executa,daca eu zic nu,el se resemneaza
El imi zice parerea lui ,mereu discutam, dar nu vrea sa ma influenteze,asteapta sa hotarasc eu.Nu stiu daca ma fac inteleasa.
Voi ce ati hotarit??
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Oana C spune:
Eu m-as muta, mai ales ca sotul tau spera (chiar daca te lasa pe tine sa iei decizia) sa va mutati.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ache
Hannen, ce ai decis pana la urma?
astept si
![](icon_smile_big.gif)
am citit tot subiectul -sunt foarte curioasa!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
GiaDavid spune:
Cred ca inca tatoneaza terenul sau terenurile...va dati seama ce mari dezbateri au loc in familie?
Bre, baga colea parul ala valvoisi zii ce deciserati!
Pupa caprele + una bucat omu din dotareca tot se poarta...scuzoaie, nah colea ca esti mare soferita acu
Gia (mami de David Lee Turbo 2ani+1luna)
Andrada spune:
Mica mea opinie. Nu vad nici un motiv ptr care v-ati muta. E la etajul 5 si ai 3 fete mici, e mai mic (de aceea si putin mai ieftin), e mai departe de centru, multe schimbari ptr fete. Gindeste-te asa, daca nu va erau prieteni, te interesa oferta?
Micsorarea spatiului locuibil si departarea de centru va fi resimtita si de copii.
Inainte sa ne mutam la casa (cind avea Marcu 4 ani), aveam un apartament gigantic cu multe 3 bai, 5 camere, o bucatarie in care se plimba cu bicicleta, camera lui era imensa. Si acum face comparatie intre casa si apartament si are 7 ani
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Amina_Marina spune:
Si toata lumea a omis, cel mai si cel mai important amanunt pe care fetele din japonia -l stiu , dar nu se baga nimeni s-o ajute cu un raspuns.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nati/Nati.jpg)
Nati spune:
Amina_Marina, care este acel amanunt pe care eu una care locuiesc in Japonia il stiu da nu spun nimic ca sa o ajut pe hannen?
Una la mana eu stau in alta zona/judet de unde sta hannen, habar nu am cum e zona in care sta si zona in care poate se va muta ea, cu ce crezi ca o pot ajuta eu sa ia decizia cea mai buna?
Cu toate ca suntem amice, si discutam pe privat, nu-mi permit sa ma bag in asemenea decizie, tot ce stie hannen de la mine e ca mie personal mi-e urat de mutare.
Am stat si noi in chirie, ne-am mutat si noi de vreo doua ori, mi-e sila de mutare indiferent cat de buna o fi zona.
Acum ca ne-am cumparat casa noastra, am scapat de un stres cu mutarea, nu stiu ce preturi sunt in zona ei,cat spatiu si alti factori care ii pot ajuta sa ia o hotarare cu mutatul ori ba.
Orice hotarare or sa ia sa fie impacati amandoi sufleteste de decizia luata, si fetele la fel.
Sanatate maxima!
hannen spune:
quote:
Originally posted by Amina_Marina
Si toata lumea a omis, cel mai si cel mai important amanunt pe care fetele din japonia -l stiu , dar nu se baga nimeni s-o ajute cu un raspuns.
No,ca m-ai facut curioasa!De ce nu-l zici tu (amanuntul ala)?
Fetele din japonia nu prea mai frecventeaza DC-ul mi se pare,poate de aia n-au aparut cu vreo solutie.
Hannen
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](majoreta.gif)
![](bunny.gif)
hannen spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Mica mea opinie. Nu vad nici un motiv ptr care v-ati muta. E la etajul 5 si ai 3 fete mici, e mai mic (de aceea si putin mai ieftin), e mai departe de centru, multe schimbari ptr fete. Gindeste-te asa, daca nu va erau prieteni, te interesa oferta?
Micsorarea spatiului locuibil si departarea de centru va fi resimtita si de copii.
Inainte sa ne mutam la casa (cind avea Marcu 4 ani), aveam un apartament gigantic cu multe 3 bai, 5 camere, o bucatarie in care se plimba cu bicicleta, camera lui era imensa. Si acum face comparatie intre casa si apartament si are 7 ani
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada,multumesc!
Nu,pretul nu este mai mic pt. ca este mai mic ci pt. ca nu este renovat.Daca vrem sa-l renoveze proprietarul vom plati pretul real,care e mai mare decit e aici unde stam acum.
Stiu ce vrei sa zici cu spatiul,sincer nu e mult mai mic decit aici dar fetele din japonia(Nati,careia ii multumesc pt. interventie si Amina )poate stiu la ce diferenta ma refer.
Este vorba de un "mansion" nou .Etajul 5 e ok pt. ca are lift,plus ca fiind ultimul nu-mi sare nimeni in cap,mai grav e ca le sar caprele mele vecinilor.
![](icon_smile_big.gif)
Si nu e "in padure",distanta e acceptabila dar trebuie sa admit ca e "un nou inceput".Zona noua pt. toata lumea.
Am gasit acum 2 luni o casa superba ,5 ani vechime ,camere imense si soare toata ziua dar din pacate e chiar pe munte.E o zona locuita,un cartier, dar n-am vrut din cauza distantei.Tot ce vrei sa faci ai nevoie de masina sa cobori "in lume"
![](icon_smile_big.gif)
Cu inima indoita am refuzat.
Ache,Luna,inca n-am hotarit nimic.Asteptam sa ne sune (cind termina lumea cu liberele) sa mergem sa-l mai vad o data.
Hannen
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](majoreta.gif)
![](bunny.gif)