***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***
Raspunsuri - Pagina 4
numai_eu spune:
Pepsi cu dovada mai avem de asteptam, ca doar pe mine ii place sa se catere si tot eu trebuie sa-l si pozez. Ceea ce am constatat ca e cam greu. Azi incercand sa-l pozez cand voia sa sara peste mine sa ajunga la tastatura si se ridicase in picoare, a reusit sa aterizeze in nas in tastatura. Si eu eram cu aparatul in mana incercand sa imortalizez cataratul. S-a speriat si s-a pus pe plans, asa ca mai amanam pozele deocamdata, pana gasim altceva safe de escaladat. Chiar (mi-am amintit de tine cu ridicatul in fund la Dominic)o fi prea devreme sa se ridice de acum in picoare?
Mirela pupam Liviuta sa se faca repede bine.
Andrada legat de argumentele contra premergator, daca el se ridica singurel in picioare sunt aceleasi riscuri de solicitare excesiva a articulatiilor? Ca o sa ma pun sa-l pandesc si sa-l indes inapoi cand s-o mai chinui sa se ridice.
Alyna felicitari pentru mama. Parca mai aud si eu din cand in cand cate un ma, mam am timid. Dar noi avem mai degraba preocupari motorii decat verbale.
Graviduta si eu ma gandeam sa-i dau un pic de suc de ananas sa vedem daca ii place. Am aceeasi problema cu fructele, nu mai stiu ce sa-i dau, s-o fi saturat bietul copil numai de mar si para.
Lauradi super Ducu frezat. Si nu te mai stresa atata cu greutatea, noi la 6 luni jumatate abia avem 7,2 kg. E drept ca nu e atat de lung ca al tau. Dar fiecare copil are ritmul lui. Al meu e mai zbantuit din fire.
Carstea bine ai revenit.
Didialex sa va faceti repede bine.
Pepsi spune:
chiqui, imi pare tare rau ca e racita mogildeata! poti crepa capul cumnatului ca-i de la el, daca zici ca era racit!la mine e lege(rid prietenii de mine) cind ma vad cu cineva, sau merg la cineva intreb tot timpul, "aveti bolnavi in familie, e cineva racit!?" mai bine io considerata nebuna decit copii bolnavi!eu l=am scos pe david la frig si vint, pina la -10C, am fost si pe pirtie la saniat(cu dominic si david in carut), si cu dominic la patinat, si david era afara in aer, intram cit sa alaptez.apa de mare se da aici, aspirati mucii, si acetaminofen daca este febra.sanatate multa
ancamari, ma intrebam ce mai faci, cum mai esti, imi pare rau sa aud ca aveti probleme!mama lor de dinti!la dominic la 6 luni i-am schimbat scaunul cu unul care era mai mare, si mergea cu spatele la drum pina la nu stiu cite kg, si apoi l=am pus cu fata la drum cind era mai mare.daca vrei iti trimit poze. in scoica david incape ptr ca i-am cumparat o husa speciala de frig si=l bag doar cu un pulover mai gros, si trag peste husa, altfel nu ar intra, cu geaca nu intra, decit una f subtire, david are 8 kg si 73cm.cu trezitul noaptea....si eu dau vina pe dinti ptr trezirile lui david la 12, la 1, la 2, la 4 la 7.30....cam asa arata programul de azi noapte, dormea mai bine cind era bebe mic, s-au dus si teoriile ca de aia ca nu maninca....ptr ca e diversificat si al meu.....asa ca dau si eu vina pe dinti.am vazut pozele, e asa de scump, tare frumusel, imi place aia cind scoate limba
andrada, frumoasa poza, ma intreba sotul cine e fetita astaof m-ai emotionat cu ce ai scris.frumos sa sarbatoriti miine f bine de la mic la mare, da pune-i putina bere in loc de lapte doar ce are!
graviduta, perioada de incubare la varicela este de 10-21 zile, iar media este 14-16 zile, deci daca ai fost in 26 decembrie in 28 e mult prea devreme ca sa fie varicela de la finuta, poate au luat=o amindoua din aceeasi sursa.sper sa nu fie, si daca e sa fie o forma usoara, cu ananasul eu stiam 9-12 luni.
paflo, mi-e dor de tine, si imi pare rau ca nu mai scri,ca medic ai tot timpul info ff utile, dar inteleg motivele tale, sint aceleasi la mine!
motannel, nu ai de ce, cu placere
lavini, e tare frumos cind ai pe cine imbraca in mos craciun, e magic, dominic asa s-a bucurat anul asta de mos....cind era mic i-a fost frica, acuma ca leaga mosul cu adusul de jucarii e tare fericit si bucuros
ckristina, ma bucur tare mult ca ati scapat de bubite, tin pumnii sa nu reapara
eimotto, un mare la multi ani, multa sanatate si bucurii
numai_eu, multumim de aprecieri,am ris ca mi te imaginam cum vroiai tu sa=l pozezi, si eu patesc la fel, atitea chestii dragute as poza...ca sa-ti raspund la intrebare, sa stii ca si david sta teapan in picioare, nu vrea sa le indoaie cind vrem sa=l punem in fundsi eu ma gindesc ca e mult prea mic inca....dar medicul a zis fiecare in ritmul lui, el sta deja bine in fund(desi dominic nu statea la virsta lui)asa ca daca Andrei se ridica singurel eu cred ca trebuie lasat in ritmul lui, inseamna ca e pregatit
la multe lunisoare pitic de Ancamari, Angelabv si Lilly_love
carmen, nici pediatrul nostru nu ne-a recomandat gelurile de dinti,si eu am incercat si efectul este de f, prea scurta durata.lui david ii dau niste fiole homeopate, si cind e de rau acetaminofen
didi, imi pare rau ca sinteti bolnaviori, of magazinele astea sint pline de microbi in perioada asta!cu diversificarea maninca cereale bebe de orez, cartof dulce, dovleac si fasole verde.cind zic maninca te gindesti acolo la citeva lingurite(nu am cintarit, dar la o masa maninca 1 sfert borcanel)preferatul este cartoful dulce, cerealele de orez prefera cu laptele meu si cele care mai au si alte porcarii in ele, decit cele simple, ca sint clar mai dulci. 2 zile NU i-am dat nimic, ca facea ca un fel de greva, dupa ce mi-a vomat noaptea cind in ziua aia i-am dat fasole.deci nu stam f roz nici noi, dar avansam incet.in schimb ma termina trezirea asta la supt din ora=n ora citeodata. era boierime cind ma trezeam de 3 ori...dar rezist rezist, ca tare-mi place sa=l alaptez.....
ella, cum este la londra, cum ati petrecut?m-am gindit la tine si la bobita zilele astea,
lauradi, sanatate la mucios
carstea, ma bucur ca ati avut parte de o excursie frumoasa,
iuliabraila, premergatorul aici nu are roti, mie mi-a placut cel de la babyeistein, dar am citit prea multe pareri stiintifice contra si nu-i iau, nici la primul nu am avut
ckristina, felicitari ptr statul in fundulet, si david sta deja f bine, nu mai vrea deloc pe spate, se apuca de ce poate si se pune in fund, mai nou se trage de noi sa stea in picioare, dar cade in citeva secunde inapoi!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
andradap spune:
Neatza,
Am intrat pe fuga... dar am zis sa raspund ca mi-e ca dup-aia uit
Numai_eu, evident ca, oricat de PRECOCI ar fi puiutii nostri, NU sunt capabili sa se ridice in PICIOARE PERFECT la verticala fara sa aibe un SPRIJIN (de la patut, cutie, carte, canapea, pana la corpul nostru propriu, pe care se pot catara fara nici-o jena). Asadar, articulatiile sunt pregatite atunci cand se vor RIDICA si vor sta in picioare NESUSTINUTI! Pana atunci, NU e musai sa indepartam SURSELE de "ridicare", ci doar sa-l asezam pe copil in fundulet dupa ce se ridica...Adik ideea e sa NU-i lasam sa stea in picioare a la LONG... cum ar sta uitati intr-un premergator... sau eventual poti sa-l pui sa mearga in 4 labe... care pe langa autonomia deplasarii in directia in care vrea el, ii mai ofera si un bun exercitiu al spatelui (pentru muschii spatelui -atat de FOLOSITORI la pozitia bipeda).
Didi, nu cred ca te stresezi tu prea tare cu diversificarea ca doar esti la bebe2 si nu te incadrezi in categoria MAME AGITATE la PRIMU' COPIL... dar, pt. orice eventualitate priveste un pic in ograda mea (apropos de capra vecinului) si ia aminte ca Antonio a fost pe lapte si fructe pana acum o saptamana deci pe la 7 luni si 10 zile a inceput si el sa accepte legumele... Si de curand suntem si cu galbenus... Deci ce vrei? Fiecare in ritmul sau... Tu ii dai 6 luni doar lapte si vrei acum dintr-o data sa pape eventual singurel? Nu te mai ingrijora cu de-astea... ca NU e cazul Lasa ca o sa manance el! Multumim de urari! (Mi-a placut faza cu... MICI SI MARI)
PEPSI, te pomeni ca sotul tau VOIA sa ne incuscrim Nu i-am dat bere, in schimb i-am dat putina carnita de pasare... si culmea dar asta i-a PLACUT mai ceva ca fructele... CLAAAAR: copilul asta e al meu, nu mi l-au schimbat la maternitate!
Carstea, Graviduta, eu ii dau lui Antonio: pere, mere, banane (ultimele 2 mai rarut si mereu amestecate cu zeama de la portocale ca al meu cu constipatia atat asteapta!) I-am dat si eu piure de piersici (sau caise, nu mai stiu exact de care era) la borcanel de la HIPP (avea INSCRIS BIO pe el ) cand am fost la SOCRI de CRACIUN si NOROC ca am luat 2 borcanele de 125 gr, ca pe-amandoua le-a mancat!!! Imi pare rau ca nu am mai avut unul sa-i mai dau sa vad daca ar mai fi mancat...sau mai bien zis cand s-ar fi oprit??? De revelion i-am luat deja alte 2 borcanele de piersici... iar piureul de legume i-l fac eu si il pun in borcanele golite (ca le-am pastrat)... si sper sa tina de pe-o zi pe alta... la frigider.
ELLA, un LA MULTI ANI SPECIAL PT TINE!!! Pe unde umbli? Esti in vacanta pe undeva?
Paflo, multumim de urari, LA MULTI ANI si tie!
GATA.... fug ca cica intru pe fuga dar m-am lungiiiiiiiit
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI!
Noi aseara iar am cam urlat si se calma doar la san!Dupa Revelion incepem procedeul de intarcare ca nu mai tine!
Eu ii dau lui David :mere, portocale, pere si banane.I le mai ametec cu iaurtel sau biscuitei.
Cerealele i le tot schimb, am luat de la Nestle si Milupa.
Mai folosim si borcanele cu fructe sau legume cu pui/vitel si ce-or mai fi dar mai rarut(la Sarbatori cum se spune!).
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
numai_eu spune:
Andrada evident ca nu se ridica singurel si nici nu sta perfect la verticala, doar nu sunt si eu alta florina21, ca il trimitem deja la universitate pana acum. Are tentative de ridicare tinandu-se de mine de obicei si sta cu un fundel in sus de ti-e mai mare dragul. Se mai ridica in picioruse din patru labe (cam cum facea Antonio in filmuletele pe care le postasei tu acum vreo luna) si incearca sa se aseze in fundulet tot din patru labe (sta asa mai pe-o fasna, inca nu reuseste sa se aseze perfect in fundulet). Dar era discutia cu premergatorul si cu solicitatul articulatiilor si m-a lovit si pe mine grija (de fapt voiam sa ma bag si eu in seama ).
ella_74 spune:
intru si eu ca sa ca urez Sarbatori fericite in continuare, Un An Nou cat mai bun, multa sanatate si rabdare cu diversificarea!Asa cum i-am scris si lui Didi, nu intru pe forum nu pentru ca sunt suparata ci pentru ca nu mai am timp, iar in vacanta asta am mult de invatat; in plus mi-au picat de la Mos niste carti super .
avem si noi ceva poze cu Boby la bradut:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5149074504815961650
Didi, ti-am raspuns pe PM, nu sunt suparata, mesajul e unul de clarificare , dupa cum am spus.
Multa sanatate la pitici, sa va faceti bine!
Pepsi, la Londra plecam in ianuarie, fara Boby fiindca o sa umblam mult, am de cumparat carti pentru niste examene, vreau sa facem shopping si nu avem decat 5 zile;
Acum, de Sarbatori, stam acasa, a venit mama la noi cu bunatati de Craciun (sarmale, carnati, fripturi, piftii) ca altfel mancam biscuti de Craciun.
Andrada, am vazut poza cu tine si Antonio, de fapt si restul pozelor; Ma repet daca spun ca Antonio este un copil frumos; imi place cum i-ai prins parul.
Lauradi, noi mergem la dr. Taropa; e foarte ocupata, dar poti ajunge a ea cu programare; adica nu te astepta sa-ti raspunda a tel daca suni, pur si simplu e asaltata de telefoane de cate ori suntem la ea in cabinet.
Nu inteleg cum poti sa spui ca Ducu e slab, boby abia acum, la 8 luni si 1 saptamana are 9.2 kg si 75 cm si dr Taropa ne-a zis ca e gras si sa fiu atenta la cereale si altele; iar dupa standardele OMS 9 kg e greutatea pentru 1 copil de 1 an.
vazut poze cu Ducu; iarasi ma rascoleste ceva cand vad ce freza are; eu astept sa faca 1 an Boby ca sa-l tund chel de tot, ca i-a crescut neuniform, adica in varful capului are o fasie de par mai mare iar in rest e la stadiul de beculet.
Alyna24, cu intarcarea iti recomand Dostinex, ca rezolvi mai repede, si ambele variante(adica si asta cu 2 pastile dar si cea cu 14 zile de tratament) scad tensiunea rau de tot , asta cred ca e cel mai naspa efect; eu dupa ce luam pastila trebuia sa ma asez fiindca simteam cum ma scurg.
Vazut poze cu multe cadouri de la Mos; Davidel e tare dragalas, tot cu tine seamana
Carmen_so, multumesc de info pentru Rotarix; inainte de Craciun am fost la dr Taropa, am intrebat-o de acest vaccin si mi-a zis ca nu a intrat inca pe piata romaneasca ca e foarte nou; in orice caz, am citit ca se poate face pana la 2 ani, incepand cu varsta de 6 luni.
Numai_eu, si noi avem premergator, dar l-am pus pentru prima oara cand aproape implinea 8 luni; l-am primit cadou la botez, altfel, nu cred sa fi cumparat eu asa ceva; il punem cam de 2 ori pe zi dar nu mai mult de 10 minute; face ture cu el tot livingul;
Boby merge in picioruse daca il tin, mult spus merge, pune pasi destul de bine si repede si o face pe varfuri; mi-e greu sa cred ca de la cele cateva minute in premergator merge pe varfuri; am citit si eu despre efectele premergatoruui si asta e motivul pentru care il punem rar in el desi lui ii place la nebunie fiindca poate sa ajunga peste tot si sa traga de toate.
Ancamari, imi pare rau ca Petit e naravas in continuare. Dupa ce ii vor iesi si dintii de sus se va mai linisti, spun asta din experienta noastra fiindca Boby acum a ajuns sa doarma toata noaptea fara sa se mai trezeasca plangand; are o singura trezire dar nu mereu, cand ii dau putin ceai; deci , adoarme pe la 9 seara si se trezeste la 8:30 , desi masa de dimineata de lapte i-o dau in somn , pe la 7:00.
Vazut poze, Petit e leit mami, mai putin culoarea ochilor.
Lavini, am vazut pozele cu voi la piscina; arati foarte bine.
Elteka, astept poze cu Elias la bradut; cum stati cu diversificarea?
la multi ani! pentru capsuneii si capsunicile care se serbeaza in aceste zile!
, mamica de David (24.04.2007)
numai_eu spune:
Ella vazut poze noi cu David de Craciun, e un dulce. Imi place poza asta : http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5145058117688714690 si seamana asa bine cu tine din profil. Cu parul si noi cam tot asa avem, o fasiuta subtire in crestet, si in rest pufulet. Iar cu premergatorul eu nu ii iau (tot vin socrii pe capul meu mereu, macar sa alerge dupa copil sa se faca utili), vazusem argumentele contra expuse de Andrada si ma intrebam daca e la fel de rau faptul ca incearca sa se ridice singur si e prea mic. Acum m-am lamurit, multumesc si tie de raspuns.
De mult ma chinui sa va mai intreb ceva, voi mai completati mesele diversificate cu lapte? Am vazut ca in Mama si copilul zice sa inlocuiesti complet o masa, dar atunci cand mai mananca lapte puiutul? Si cat ar trebui sa mannace pe zi la varsta asta? Andrada help!!!
lauradi spune:
Buna,fetelor!
Slabuta activitatea pe-aici…
Alexandru Stefan
Eden
Bogdanel
Cristina, da,stiu vorba,dar vreau sa fiu sigura ca nu are ceva,ca dr lui zice ca e putin rahitic;nici al meu nu-si tinea capul la 3 luni si probabil ca daca nu-I faceam tratamentul rahitismului,tot la 4 si l-ar fii tinut.Da,merg la B,inca nu m-am hotarat la ce medic,de aceea am cerut ajutor aici.Cumnata mea vrea sa mergem la Euroclinic la dr Mirica(merge si ea cu al ei ca are tot asa niste bubite pe corp,desi eu i-am zis sa se duca direct la alergolog,ca si ea are alergie),dar nu stiu cat de buna o fii dr asta.De-aia mai astept pareri…Tu la cine ai vrea sa mergi?Noi oricum vrem la o clinica d-asta privata,Euroclinic,CMU ,Medicover…ca sa nu stam nu stiu cat prin spitale cu copiii;facem programare si mergem la fix.
Multam de aprecieri!
Numai_eu, merci!Mi-l imaginam pe Andreiutul catarandu-se pe tine…abia astept momentele astea!
Eu ii dau mesele de mancarica fara lapte in completare,ca nu mai vrea.
Pepsi, merci! Si eu pun intrebarea asta si se uita lumea cam stramb,dar deh,daca n-au copii nu stiu cum e!Chiar ieri au fost sora-mea si frate-meu si inainte sa-l aduc pe Ducu am intrebat foarte taios “sunteti cumva raciti?”Au raspuns ca la armata,imediat si cu teama ,asa,…si cred ca in sinea lor au zis ca sunt nebuna!
Ella, chiar ma gandeam la tine,de ce nu mai scri…Ma bucur ca ai,in sfarsit, nopti linistite cu Bobytza!Ce examen ai?Poza cu voi trei e super si imi plac bluzitele lui Bobytz de Craciun!Sunt de pe LR banuiesc,ca la noi n-am vazut…eu i-am luat o camasa rosie,ca altceva n-am gasit nici aici ,nici la PitestiFelicitari pt mersul in picioruse sustinut!
Pai,eu as vrea la dr Taropa,dar pe de alta parte,tocmai de-asta mi-e frica,ca e prea solicitata si n-o sa se ocupe bine de el,mai ales ca nici nu suntem din categoria pacientilor obisnuiti,pe care sa-i stie..Eu vreau un dr caruia sa-i platesc cat vrea,dar sa mi-l consulte atent pe toate partile,ca doar d-aia bat drumul pana la B.In legatura cu greutatea,cam asa mi-a explicat si dr ,ca tine.Mie mi se parea ca i se simt prea rau coastele,dar ea mi-a aratat ca e chiar gras…o sa incerc sa nu ma mai stresez.Nici nu i-am zis ca-i dau biscuiti dimineata si cereale seara,ca ma batea!
Pai daca nu mai intri, Sarbatori fericite sa ai impreuna cu familia ta si un An Nou fericit, plin de realizari pe toate planurile!
Laura si DUCU (29.05.2007)
andradap spune:
Numai_eu, DOAMNE FERESTE.... am vrut sa spun cu totul altceva!!! Nici prin gand vreo leagtura cu florina21... Pur si simplu voiam sa te linistesc... sa nu-ti faci griji ca ar pati ceva, ca atata timp cat n-are pe ce sa se ridice NU SE RIDICA deci NU trebuie sa stai cu ochii pe el (asa cum te speriasei ca tre' sa faci ) daca NU-i lasi in preajma chestii de escaladat! Acuma, iti dai seama, ca o data de 2 ori il mai pun si eu pe A in picioare (mai ales de cand s-a ridicat singur) ca sa ma mai ajut... IMI PARE RAU CA AI INTERPRETAT GRESIT...
Legat de mese... ce sa mai zic??? Acum "normal" (iarasi, repet: fiecare copil cu normalul lui) ar fi sa aibe cam 5 mese pe zi impartite astfel:
1.)Dimineata biberonul de lapte
2.)La 10 masa de fructe
3.)La pranz supa/piureul de legume cu carnita/galbernus
4.)Gustarea de seara (biberpn de lapte)
5.)Cina (lapte cu cereale...)
Legat de cantitati... asta e diferiut in functie de copil...
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
poohy spune:
Buna!
In sfarsit am reinstalat si eu windows-ul :D
Nu am prea citit ca astept musafiri :) Fimea e intr-o criza de veselie si fericire acum - ma-ma ba-ba ha-ha Inca ii mai curge nasul, dar nu ii mai pun decat ser fiziologic, abia astept sa treaca sarbatorile sa se intoarca pediatrii.
Avem de mers la - recoltat analize pentru alergii, dermatolog, pediatru, alergolog Saraca Manu!
Didi, multa sanatate!
Lauradi, multa sanatate! Tratamentul asta seamana cu ce mi-a dat si mie, numai ca lui Manu nu i-a dat vitamina C. Ducu primesete oscilo. usor? Ca Manu mi-a facut crize si mai mult nu a inghitit biberonul ala cu apa (desi apa simpla bea fara probleme)
Si am admirat frumusete de baietel cu freza Voi ati observat ca numai baietei au asa par lung si frumos la noi din odisee? Sper ca nu am sarit eu poze de fetite, dar parca nu am vazut domnisoare cu par de Ducu sau Antonio :D
Despre pediatru - la inceput am fost cu Manu la Medlife la Paula Avram, mi s-a parut foarte ok (dar nu am mai fost ca imi era greu cu Manu pana acolo si am si hotarat sa raman la un singur doctor - care e si medic de familie si e si aproape de casa)
Si Palicarie de la Batistei e ok.
Andrada, felicitari pentru carnita! Eu am zis pas la premergator, nici nu m-am uitat ce exista :D Pai fi-mea nici nu pune calcaiul in pamant (bine, a inceput sa puna la un picior, dar la celalalt nu). In schimb se chinuie si se ridica din fund pe vine cateva secunde tinandu-se de aparatorile de la pat
Si nici borcanele nu o sa ii mai dau niciodata (sau nu in curand) ca mi s-a umplut de la bubite (de la Hipp bio de pere - cica pentru copii alergici). De la borcanel zic eu, ca altceva nu s-a schimbat nimic (si nici nu i-a placut, in prima zis a mancat 6-7 lingurite, a doua zi s-a strambat rau si nu a mancat nici atat).
Cum vi se par slabuti la 9+ kg? Fimea are numai 73cm dar 9.550kg si e o biluta!!!! Ii iese o burtica rotunda din pantaloni :D Are interdictie la cereale... Pediatra zicea ca ea e fericita cu copii de 10kg la un an, Manu o sa depaseasca :D Dar doar nu pot sa o pun la regim sa o infometez!
Numai_eu, Manu in continuare are o singura masa de legume +carne (morcov, dovlecel, carnita de pui, in curand o sa ii adaug telina, radacina de patrunjel etc), dupa care cere ea un biberon de 210 de lapte. Daca nu ii dau biberon plange rau (am lasat-o sa vad 1/2 de ora). Pediatra mi-a zis ca atunci cand o sa fie pregatita o sa renunte singura la biberon, pana atunci daca cere sa ii dau.
Fructe nada, am zis sa mai incerc dupa 7 luni cu mere rase, poate acum o sa le vrea
Ellaaaaaa, am admirat frumosul de Boby de Craciun! Se vede ca e baiat mare, e un adevarat domnisor ! O sa fie un elegant ;) (da, seamana ceva mai mult cu tata, dar are si din tine! Oricum, fimea parca e taicasu' leit, dar ma consolez ca o fi avand nasul meu)
Si eu imi fac planuri de Anglia, dar pentru la vara :D Cand recomanzi sa ma duc prin Londra/Scotia - la inceput de mai sau mijloc de iunie? Nu de alta dar in curand trebuie sa ma uit dupa bilete de avion. Acum lucrez la itinerar! De atata timp vreau sa ma duc, am planificat excursia asta de 2 ani :D
Gata, ma intorc la biluta mea.
ps: niiinge! (in Bucuresti)
ps 2: cand incep reducerile? Nu am slabit eu, dar nu se mai poate!
ps 3: ati vazut ca in general masura pentru bebei de 1 an este de 74cm? Pai asta ii e bun acum lui Manu. M-am suparat ca imi placeau niste salopete (si nu numai) de la Okaidi care sunt numai pana intr-un an, si la ritmul de crestere al lui Manu nu merita sa ii iau - vroiam sa le poarte la primavara...
Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia