***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
numai_eu spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Si....cine imi zice si mie cum se prepara cartofii dulci ca i-am luat azi si eu.La fel ca cei normali?
Si...Stefanut are scaunel de baie ca Davidutz.
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Eu ii fierb si ii amestec in piureul de legume. Trebuie pusi un pic mai tarziu pentru ca fierb repede.
Imi spui si mie te rog de unde ai luat scaunul de baie?
Si ma bucur ca ati inceput sa mancati mai bine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
numai_eu spune:
Intrebase Angiuta de scos bebe afara. Ziceau fetele pe aici ca pana pe la - 10 grade putem sa-i scoatem.
Edit: Fetelor suntem deja la pagina 23. Ne face si noua cineva capitol nou?
kay spune:
fac eu, dar nu stiu parola de la Venus2007 asa ca fac cu useru meu
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
florina spune:
Pepsi, probabil ca e inutil sa intreb dar nu ma abtin - ce marca de papa la borcanele ii dai celui mic? Cu siguranta sunt slabe sansele sa fie si la noi, dar cine stie...
Voi citi cu atentie toate prospectele si nu voi face un obicei din asta... vreau doar s-o vad ca poate sa manance si altceva decat san si atunci vad eu cum scot un piureu care sa-i placa... poate initial voi amesteca... Zahar si sare sub nici o forma oricum nu vreau sa-i dau pana la 1 an. Am eu impresia insa ca le plac mai mult borcanelele... dar e foarte posibil sa fie doar in capul meu asta sau de fapt mie sa-mi placa ideea... Imi amintesc ca Tudor in concedii manca borcanelele pana la ultima lingurita... acasa, insa, manca dar nu cu prea mare pofta.
Gabi, nu stiu cum e la bebei dar eu am luat toata adolescenta tot felul de siropuri cu fier si tot de pe jos ma culegeau (am schimbat liceul pentru ca nu ma mai puteam urca in autobuz fara sa lesin; dar bine ca am facut-o, altfel nu stiu cu cine ma mai maritam :) As vrea sa nu ajung sa-i dau fier (eu si vigantolul uit cateodata sa i-l dau...). Sper sa reusesc cumva prin mancare sa-i asigur cantitatea necesara. Si ma bate gandul sa ii fac si eu analize la primavara... sa ma asigur ca e totul ok. Daca nu-i ies analizele ok, vad atunci ce spune pediatra. Stiu ca unii pediatrii recomanda direct, chiar si fara analize, fier de la 6 luni. Ti-a spus dupa cat timp sa repeti analizele? Cat timp ii vei da fier?
Poohy, frumoasa foc Manu si nu pare mai pufoasa decat Thea mea. Si mie imi pare ca seamana - cred ca toate puficinele seamana la varsta lor :) Pentru ca asta este numele nostru de alint... Puficina ;)
Ma intorc la diversificare - vad ca multi bebei papa de toate, si supa, si branzica si fructe si carnitza... Banuiesc ca ati mai discutat despre asta - stiti cumva unde pot gasi o schema de diversificare? De la ce varsta se da branzica, de exemplu?
Vine geru... Sper totusi sa ajungem maine pe derdelus
Va pup,
Florina
PS: da, e minunat cu doi. Nu-mi vine sa cred ca am avut retineri, cine n-are chiar trebuie sa-si faca si o "Puficina". Si baietii sunt adorabili, dar fetitele sunt ... fetite. :)
Am o prietena cu 2 baieti mici, insarcinata cu gemeni acum. Si unul din ei e fetita! :) Si ma bucur enorm pentru ea pentru ca stiu ca pe al 5-lea chiar nu l-ar mai fi facut... doar ca sa aiba o fetita :)
Sunt sigura ca se vor descurca, copiii iti dau puteri nebanuite.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor