Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
lorinaoo, brazuk, alina merci! mama ma tot batea la cap sa intreb .....deh, bunicile!
de anu' nou n-am de gand sa ma stresez cu pregatirile ca m-am ghiftuit de la Craciun: fripturea, neste oua umplute si gata! musafiri nema asa ca.....boieresc. abia astept sa vina primavara sa ies cu bebe in parc ca m-am saturat sa stau in varfu blocului ca o cucuvea. of, of , of!
m-am tuns, ca ma sturasem de casa plina de par lung. acu macar e scurt (midi).cred ca mi-a cazut un sfert. astept primavara sa iasa coltu verde!
*mihaela*
nma spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
nmazici ca avem copiii trasi la indigo! mai putin sotzii.
*mihaela*
eu la primul bb mi-am facut abonament la aerobic asa ca sotul nu a avut incotro si a plimbat copilul cat mami era la sala. a inteles consoarta mea ca e spre binele familiei .
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Agri spune:
Buna ziua tuturor.Imi cer mii de scuze ca nu reusesc deloc sa intru, dar ori e greu cu 2 copii ori eu nu stiu sa imi organizez timpul. Asa ca sunt intr-o pasa tare proasta... sunt deprimata,irascibila si parca nimeni nu ma intelege. Nu fac decat sa hranesc copii, schimb fundulete, spal, calc, gatesc, fac smotru si de mine nu mai am timp si de cand a dat frigu nici din casa nu mai ies si de vreo doua luni mi-am vadut si masina si de iesit am cam iesit doar pana in colt......as vrea sa ma intorc la lucru dar acolo treaba e cam incerta si mai e si problema ca nu o pot lasa pe mama cu 2 copii mici acasa, ma gandesc deja la o cresa ptr cea mare dar nu stiu daca o primeste ca are 2 ani si 3 luni si parca nici nu imi vine sa o duc si nici nu stiu ce o sa zica al meu sot daca ma aude...gata nu ma mai plang...
Acum sa va spun de Ioana la 5 luni si juma' avea 8.500kg si 74cum este uriasa si sorasa avea aceeasi greutate dar era mai pitica, intarcatul este aproape mai am lapte dor dimineata si seara, in rest nan am inceput dupa 6 dec. sucul de mar cu morcov si am ajuns repede la 100 ml asa ca pe 26 am intrap pe pulpa de mar, azi iam dat si cu morcov si papa bine. In curand ii voi da si supa . Doarme bine adoarme pana in 23 si se trezeste in jur de 5-6 papa si adorme din nou pana la 7-8, sta in fund sprijinita si imi e greu sa ii mai fag baita ca nu mai are loc in cadita, o sa incerc scaunelul de baie. in rest toate bune si frumoase.
Va pup si va urez un an nou fericit si cu tot ce va doriti!!!
brazuca25 spune:
Carla si mie mi-e frica sa o las pe Deni in fundulet tocmai pentru ca se lasa mult in fata si nu mi se pare prea sigur. I-am pus perne in jurul ei, chiar si in fata ca sa nu aiba unde sa se mai rastoarne.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
CarlaV spune:
Corina, la Saby nu functioneaza cu perne ca ea crede ca sunt de joaca, chiuie si le arunca, asa ca tot trebuie sa o tina cineva, si reusim din ce in ce mai greu.
Baita face tot in cadita mica, se tine de margini si da din picioruse pana ne stropeste pe amandoi. La 5 luni jumate avea 8 kg si 70 cm, a luat 800g intr-o luna, nu stiu cu cine seamana. Noi suntem slabi amandoi, ne mai trebuie 3-5 kg la fiecare, dar probabil am fost mai dolofani cand eram mici. Ce ti-e si cu tehnica asta, mi-ar fi placut si mie sa am poze din primele luni, dar nema...
Pe cat de bun a fost anul asta ca mi-a adus-o pe Saby si loc de casa la mare, pe atat de rau se termina... In 27 a murit bunica unei fetite la care fusesem la botez si azi a murit unchiul sotului meu .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
nma spune:
claudia75 felicitari lui eric pt mama. andra e inca la stadiu mam. sper sa aud curand si eu cuvantul magic.
alexia2007 am admirat si eu strumfita ta. o mandrete de fata. pt nasuc si eu tot ser folosesc.
cafera vreau si eu sa iti admir pozele. unde le gasesc? si la mine parca e mai greu cu slabitul. dar sincer nici nu am timp de diete sau sport. din primavara o sa imi bat capul si cu aceasta problema.
monjum06 (monica) felicitari pt copilul cuminte. e normal ca gabi sa renunte la somn pt a beneficia de mai multa atentie. si alex a facut la fel.
alina.a bafta cu diversificarea. si pupici sa scapati de gaze
de vreo 2 ore icerc sa scriu acest mesaj si andra ma tot intrerupe.
vio poti sa o duci pe eva la cresa ca nu e mica. eu l-am dus pe alex la un an si opt luni.
carla am mai aruncat o privire si in albumele strumfitei tale. tare mult mi-a placut poza asta. pacat ca se termina anul asa.
eu acum gatesc. am musafiri de rev. sper sa iasa bine.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
brazuca25 spune:
Am pus poze noi cu gogoshik mea mica www.flickr.com/photos/brazuca22/2149300840/in/set-72157602737671973/" target="_blank">aici
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
olguttza spune:
Carla, condoleante! :((
scuze ca n-am mai apucat sa intru sa va urez una-alta, da am fost "prinsa" cu o sapt. de diaree la Olguta, inainte de Craciun, apoi am fost plecati. ma bucur c-am reusit s-o pun pe picioare singura, doar cu ce-am citit si ce-am gasit pe net; acu e inca la regim, cu lapte fara lactoza, piure de morcovi, branzica, zeama de orez si banana. ieri seara a zis MAMA si de-atunci, cum ramane singura in camera, cum ma striga! :)) a zis de 7 ori pana acu si nu cred c-am simtit vreodata ceva mai intens! evident c-am bocit. :)) a fost corconita toata zilele astea, a primit jucarele, hainutze si-o pernutza rosie care sforaie - e dementiala! mi-a dovedit inca o data ca e geloasa foc: aseara au venit la noi niste prieteni cu o fetita de 2 ani jumate, care, la un moment dat, a strans toate jucarelele Olgai in mijlocu patului; cand a pus si ultimu ursulet in gramada si a inceput fetita sa se joace, pe fii'mea a apucat-o un plans cu sughituri, de nu mai stiam cum s-o impacam. in rest, e o hlizita, rade la orice strain pe care-l vede si-i vorbeste pe limba ei, a topit-o pe maica'mea, care n-o mai vazuse de la botez... in deplasari, e un copil model, de nu ne crede nimeni cand mai spunem "din casa".
de Craciun am fost la sora'mea, a fost bine.
maine mergem la niste prieteni care au o fetita de aproape 4 luni, asa ca vom fi linistiti, fara balamuc, pt. ca oricum n-as mai rezista. :))
va doresc sa aveti un an in care sa vi se implineasca tot ce doriti, sa fiti sanatosi cu totii si, in fiecare clipa, sa va bucurati de copiii vostri!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
CarlaV spune:
Nico, Ioana, multumesc. Poza respectiva imi place si mie. Felicitari Olgutei pentru "mama", stiu ca exersa de un timp.
Corina, am admirat poze de fetita mare si frumoasa. Saby nu prea sta pe burtica, nu gaseste nimic interesant in pozitia respectiva.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
brazuca25 spune:
Carla sa stii ca nici Deni nu e prea topita dupa pozitia asta, numai ca ei ii place foarte tare sa se intoarca. Si cum nu poate sa se intoarca de pe burta pe spate, vrea nu vrea sta umpik si pe burtica.