Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by cafera
.... eu am o alexie, dar si o ilinca.
Vrem poze
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cafera spune:
Va pupic pe toate; aveti puiuti frumosi! Ma chinui sa fac pagina de album si sa rezolv problema cu pozele.
Cristinaaaaaaaaaaa, te salut si sa stii ca m-am gandit la tine! Si sa mai stii ca incepand de ieri, nu o sa mai plang cand o sa scap baloanele spre cer. Acum sunt sigura ca ele ajung acolo unde trebuie. Adica intr-un colt de RAI.
M-am lipit mult de tine, de Ingrid si de... amintirile tale. Imi doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase! Sa stii ca de aici,de peste mari si tari, noi, Ilinca, Alexia si Cafera iti intindem o mana pentru prietenie! Si oricand o sa gasesti un umar pe care sa te sprijini.
Daca vrei sa vorbim, astept un PM.
cafera spune:
Vaaaaaiiiiiiii! Nu pot dormi! Ati mai auzit? Bebe doarme linistit, la fel si o fetita cu fundita si mamica...in loc sa doarma, cauta rete de slabit pe net. Chiar asa mamficilor, ati ajuns la silueta de inainte de sarcina? Eu...nu. UFFFFFFFFFFF! UUUUUUUUUUFFFFFFFFF! In tinerete parca era mai usor!
Parca vine Mos Ene pe la gene. Ma duc sa nu-l scap.
danis spune:
cafera bine ai venit!
eu am avut zilele astea probleme cu netul, iar upc-ul insista ca la ei totul e ok... deci la mine ar fi problema si sa reinstalez winodws-ul, auzi la ei... e posibil sa fie si asta, asa ca daca nu voi mai avea net zilele astea, va urez un nou an minunat, cu prunci sanatosi!
va imbbratisez pe toate cu drag,
daniela
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
ALEXIA2007 spune:
Multumim!cristina26 Alexia nu vrea sa manance cu lingurita am incercat toate felurile de lingurite, ma gandeam ca o ranesc acum ca are gingiile sensibile,dar nu cred, este ea mofturoasa cand vede castronelu incepe sa puna buza de plansdar trebuie sa avem rabdare mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007) poze http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
ALEXIA2007 spune:
Fetelor,ati reusit sa va beti cafeaua? eu, acum debea am reusit sa ma linistesc de dimineata
Amethyst spune:
Buna dimineata,
am avut niste zile mai aglomerate, cu vizite facute si primite, J s-a comportat foarte bine in compania strainilor, mai ales a celor care stiu sa se joace cu un bebe.
Astazi am inceput (sotul adica :D) o curatenie inainte de Anul Nou, o sa avem musafiri si dupa-amiaza asta si maine dupa-amiaza vom fi noi musafiri. In rest, vom respecta programul fluturasului si pe la ora 20:00 intentionam sa fim acasa pentru a intra in ritualul de seara, joaca, baita, biberon si somn.
Am inceput si noi de cateva zile diversificarea cu cereale, prima data a fost foarte mirata de gustul nou, a refuzat dar pe urma s-a dat pe brazda. Am luat cereale cu orez de la Nestle dar cred ca o cam constipa putin si o conving greu cu apa.
lia cum mai doarme Una?
aylin ati fugit la munte? ce face broscuta?
Nu am reusit sa citesc tot din urma asa ca ma scuzati daca nu raspund la toata lumea.
Copilu' meu nu spune nici mama nici tata nici apa nici papa, glasuieste doar pe limba ei si e extraordinar de energica.
Intreba cineva daca nu e prea devreme pentru coloana sa stea in fundulet la 5 luni, eu cred ca e dar pe de alta parte e din ce in ce mai greu sa o tin la orizontala pentru ca ea sta foarte bine in fundulet chiar singura si ii place teribil, bineinteles ca dupa putin timp se duce intr-o parte. In orice caz, o pun si in scaunelul de masa in pozitia intermediara, ea se apuca cu mainile de tavita si se protapeste foarte drept razand la noi.
Ne tot intreaba lumea ce facem de revelion, pai ce sa facem, speram sa dormim cat mai mult
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
brazuca25 spune:
Neatza la o virtuala ca adevarata nu prea mai beau. Am ajuns aseara cu Deni la camera de garda la IOMC ca nu mai suportam sa o vad cu bubele alea pe cap. Incepuse saracuta sa se scarpine si cum nu stie cum se face asta, se zgaria sau se tragea de par.
Am nimerit o doctorita foarte draguta care a controlat-o de sus pana jos si ne-a pus diagnostic de dermatita seboreica, cu tratament local Fenistil gel. Am renuntat la samponul ei si acum o spal cu sapun de bebelusi si pe cap. Mi sa pare cam ciudat, dar daca asa ii trece mancarimea, asta e.
Are Deni 6.900kg deci a luat in greutate binisor! Mai avem cateva zile pana la prima lingurita de piure si cred ca abia asteapta.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
sunflower1979 spune:
alexia, ai o fetita bolfonica si dulce rau de tot. mai, ma uimesc copiii vostri care stau asa in piciorute; al meu n-are nici un gand.
cu apa asta in urechi m-ati mai incurajat un pic, dar parca tot nu indraznesc. si intradevar din urechea in care i-a intrat apa i-a curs mai multa ceara, dar pe mine asta m-a ingrijorat. oricum n-o sa ma mai stresez asa, caci lui denis ii place tare mult apa, ca si mie de altfel. eu ii zic leut de mare (ca e in zodia leului).
am uitat sa va zic ca am primit si eu de coindatori in ajunul Craciunului si zic sa-i arat si lui denis cum canta copiii. si s-a uitat el un pic apoi s-a pus pe un plaaaans, de toata ziua a fost mofturaos. si seara cand am mers la parintii mei si am inceput sa cantam si noi Mos Craciu cu plete dalbe..., iarsi plans, de n-am cantat nici un vers. cred ca e doar o perioada mai "antisociala".
ce slaba e activitatea pe forum, fetelor....chiar nu vreti sa ne mai povestiti cum petreceti? profit si eu ca-s cu tati acasa si pot citi formul, dar nu prea am ce.
noi azi implinim 5 lunisoare si avem 6,800 kg. a luat putin in greutate luna asta, dar eu sunt multumita de el. si oricum mai avem doar o luna de tzitzi si doar tzitzi, dupa care mai bagam si altceva: fripturi, sosuri, palinca.... glumesc...tot cu supa crema (sau piure mai lung) de legume o sa incepem. sa speram ca ii vor placea. ca am incercat sa-i dau intr-o zi o lingurita de apa ca sughita si nu mai vroia san, si s-a strambat la ea de parca era cine stie ce...
probabil azi nu va mai ocupati cu pregatirile pentru revelion, deci va doresc odihna placuta cu sotii si copilasii vostri!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)