Strumfi de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna 1, esti o norocoasa cu reducerile! Atat eu cat si fetita cea mare suntem indragostite de haine de bebelusi, dar noi la achizitionare am facut ceva gaura in buget. Stii ca in Ro sunt exagerat de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna si La multi ani!! Sa va aduca anul tot ce va doriti!

Nma, merci :) Costumasul ala cu urechi i l-am dat special de Craciun.
Nonna, felicitari pentru dintisorii lui Andrei. Noi inca nu avem dinti.

Am o intrebare daca ma puteti ajuta..Alina, Anya sau cine se pricepe: I-a aparut Andreei la coltul guritei, o mica pata, ca ao iritatie, care este putin rosie si mai aspra la pipait... Eu am inceput sa-i dau cereale (fara gluten) si se mai murdareste pe gurita (o spalam dupa) plus ca se mai agita la ea in patut, pune gurita pe orice, pe toate jucariile....
Nu stiu cu ce sa-i da uca sa treaca...pudra, bepanten sau alta crema de fundulet (asta a zis dr la telefon), ca ar fi iritatie de contact...
Insa nu i-a trecut, nici nu s-a extins, dar nici nu a trecut... mi-e groaza de vreo alergie si nici nu am la ce dr sa ma duc in perioada asta

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mustela are si crema de fata. Cere o mostra gratuita si incearca! Mai au si o crema pt iritatii. Eu sunt multumita de intreaga gama. Cred ca abia dupa ce folosesti cremele dermocosmetice si nu dau rezultat, e bine sa treci la ceva mai serios. Sa va treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! de nicaieri?? Otilia, unde esti? Chiar ne lipsesti... Pai eu cum sa scot nasul din barlog daca nu miroase pe aici a cafea, a scortisoara si a cuisoare? (Sa incercati o cafea dupa reteta asta - cuisoarele le puneti intregi la fiert sau in filtru si le scoateti cand turnati in cesti - e un deliciu; plus ca estio beat de arome jumate de zi...)

Luna, pai ati avut program, nu gluma sarbatorile astea! Si de odihnit cand va mai odihniti? Noi am fost cu uratul la bunicii Unei si ne-a prins 1 ianurie acolo. Rasfat pe toata linia - Miruna a primit mai multa atentie decat ii trebuia, eu si D. ne-am refacut la cate un pahar de ceva (fiecare ce-a avut voie)... Placut!

Monica, succes cu diversificarea! Sa treceti usor si lin la mancarica mai consistenta! Vad ca dintisori aveti in dotare deci...

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Doamnelor, la multi ani tuturor, sa fim fericite (si) in 2008 alaturi de familiile noastre si sa ne fie puii sanatosi, vioi si zambareti!

Noi am petrecut revelionul ca in fiecare noapte, Cristina tocmai isi luase masa de 12. Inca se trezeste des noaptea, uneori la 1-2 ore, alteori si mai des. Ne-am lamurit ca e de la dinti... I-am dat in 2 seri cate o jumatate de ligurita de eferalgan de copii si a dormit mai bine (cam 3 ore fara sa se trezeasca, ceea ce corespunde efectului de cca 4 ore al paracetamolului). Dar nu vreau sa exagerez cu paracetamolul - stiu ca sunt departe de doza considerata safe, da' sunt eu mai paranoica. Prefer sa recurg la "calmantul" tzitzi alternat cu leganat in brate cand se trezeste, chiar dk trebuie sa fac asta de la 2 la 6 dimineata (dupa aia o preia tati). Totusi, dati-mi o speranta, va rog! A iesit cineva din modelul asta de "dormit' dupa ce au iesit dintisorii? alina.a? la voi cum mai e somnul?
monicabo, cristinei ii mai ies bubite rosii, aspre, pe barbita sau in jurul gurii, din cauza salivatiei abundente. eu o tamponez cu ceai de galbenele de cateva ori pe zi si in cam 24 ore trec. incearca , poate nu e nevoie de alte tratamente mai "chimice".
imi pare rau ca nu pot sa pomenesc toti copilasii minunati pe care i-am adirat in poze, mi-e teama sa nu omit pe cineva! ma bucur ca o sa aiba Cristina asa colegi de generatie frumosi si cu mamici asa simpatice!
va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
si eu ma inscriu la o cafea. e tare buna. lia draga .
cafera am admirat si eu strumful familiei. inteleg ca domnisorica asteapta sa ne rugam mai mult pana ne posteaza o pozica, nu? mi-a placut mult poza www.flickr.com/photos/22361756@N03/2155956767/" target="_blank">asta
luna am mai admirat si palariile adelisei. imi place www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4217" target="_blank">asta tare mult. si tare draga imi e poza www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3471" target="_blank">asta
monicabo si andra se irita tare de la suzeta+saliva. trece foarte bine cu crema de galbenele. noi cred ca vom renunta si la suzeta.
raton si noi am avut o perioada cu multe treziri, dar acum e bine si inca nu avem dintisori. nu stiu care a fost cauza dar ma bucur ca a trecut. incearca si cu calgel daca crezi ca este de la dintisori.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am incercat sa pun si eu poze dar nu am reusit sa incarc decat 6. le puteti vedea la semnatura. trebuie sa imi fac cont la picassa dar cand voi avea mai mult timp.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Timi felicitari pt botezul reusit!

[/quote]

Multumesc. Mi-am bagat nasul la poze sa-i mai vad pe scumpii tai copilashi, sunt dulci foc pozele: www.flickr.com/photos/9282960@N06/2149357132/" target="_blank">asta si www.flickr.com/photos/9282960@N06/2149357128/in/photostream/" target="_blank">asta
imi plac de-mi vine sa fac un fratior sau surioara pt Sophie (cu speranta ca se vor iubi asa de mult ca Alex si Andra)

Am mai zis ca-mi place cand povestiti(fetele cu mai multi copilashi) ce mult se iubesc fratii...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

raton, la noi problema cu somnul a ramas nemodificata. In cazul nostru nu e vorva de dinti, insa...
Nico, are Timi dreptate: asa-mi faci pofta de inca un bebe! Desi cred ca trebuie sa imparti "vina" cu Oana, de cand cu alarma aceea falsa, mi-a rams asa... un gand... M-am uitat si peste fotografiile de la botezul Andrei - ce soare, cata verdeata! Eu una sunt gata de primavara!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Deni este oficial foarte racita. Din nou! Abia scapase de o saptamana de raceala si iar o luam de la inceput. Tuseste foarte tare si are nasucul infundat. Incep sa ma simt o mama denaturata pentru ca un copil alaptat atata timp ar fi trebuit sa aiba cat de cat imunitate. La ea cum da cu nasul de putin aer rece gata a racit. Ce fel de lapte dau eu la copil?!?

Vreau sa ii iau azi Imuno Baby de la Erbavita, poate o mai pun pe picioare putin. Ca tratament ii dau Sinupret si Colargol pt nasuc dar nu vad imbunatatiri mari deocamdata.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput