Cum sa scap de arsuri la stomac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu am luat MAALOX-nu are contraindicatii de sarcina
Am avut arsuri ingrozitoare..de-mi venea sa dorm numai in fund..numai asa imi treceau.Cu Maalox m-am simtit bine.MI-au trecut
Bb e sanatos,nu l-a afectat in nici un fel

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza spune:

Un foarte bun si eficient medicament care nu are contraindicatii in timpul sarcinii este TUMS tablete care de obicei are gust de menta sau Mallox cum au spus si fetele (dar este mai bun in forma de gel.) Si eu am arsuri insuportabile cateodata (sunt in saptamana 31 de sarcina) dar cu un Tums sau chiar o jumatate le rezolv imediat. Si inca ceva: dupa masa, in special, incearca sa stai cat mai mult in pozitie verticala. Am incercat si o multime de cai naturiste pentru a calma arsurile dar nimic nu a functionat pana cand medicul mi-a recomandat aceste TUMS care pentru mine sunt miraculoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

Hihihi, ce fetitze paroase vei face Daiana! Cel putin asa zic babele... si eu cunosc problema asta, ca aveam o "jaragaie" pe piept mama-mama... si fetitza mea a avut ceva par, nu gluma!

Incearca cu lapte rece, pe mine ma mai calma... si asteapta-te la si mai rau, mai incolo spre 7-8 luni, asa a fost la mine

Nu mai manca citrice decat dimineata...si poti lua Malox sau Dicarbocalm, 1-2 tablete pe zi, alterneaza-le in functie de ce efect au.... In rest rabdare si curaj, ca trece!

Pupici Tamara si bebeii gemeneii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt. sfaturi, sper ca in curand sa nu mai fiu "inghititorul de flacari"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

ceai de sunatoare si de galbenele!
nu minca nimic e contine zahar,
DA fructe, miere.. si pop corn pe stomacul gol(nesarat)si stingel cu ceaiul de care ti-am zis!
asta m-a ajutat pe mine in timpul sarcinii.. si inca f bine!

sanatate!!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

lapte caldutz cu miere si morcov ras cu 2 mere rase... f bun ... apoi intins in patutz si iti revii repede

Freia si bebita Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Te duci frumos la firma Golden NEO LIFE DIAMITE INTERNATIONAL de pe strada Barbu Vacarescu, cauti un distribuitor( sunt suplimenti alimentari) si cumperi o sticla de suc de Aloe Vera. Este o minune. Vindeca ulcer, gastrita, probleme de pancreas, etc, deci si arsuri la stomac. Si mai are si un gust atat de bun de iti vine sa bei toata sticla odata. Trebuie sa iei numai 3 linguri pe zi.
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu stiu de ce ai luat ceai de codita soricelului deoarece mie acest ceai imi provoaca arsuri la stomac. Ai luat exact ce nu trebuia. Asta e bun pt alte boli, nu pt stomac.
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu stiam ca laptele dulce ajuta.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Lapte dulce. Orice fel de lapte, nu neaparat praf. Poti lua si dicarbocalm in cazuri extreme.
Nu are nici o legatura cu parul copilului. Explicatia stiintifica e asta: pe masura ce uterul creste impinge stomacul in sus, fapt care duce la scurtarea esofagului inlesnind astfel sucurilor gastrice sa urce spre gat.
Eu am patit asta la ambele sarcini si am baut tone de lapte, efectul nu tine mult, de asta stateam cu cana pe langa mine si mai luam cate o gura din cand in cand. Sper sa-ti placa laptele, daca nu, e bun si dicarbocalmul, ba chiar are efect mai de durata.

Multa sanatate si sarcina usoara.

Mergi la inceput