Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 5
bits spune:
Monica au crescut in tavi moama moamaaa!sper sa fie ok caci unul a dat pe de laturi.Ken s-a culcat cu gandul la cozonaci si mi-a spus ca dimineata o sa pape si el ca si bunicutza Scufitei Rosii cozonac cu lapte ca sa prinda putere.
bits spune:
mi-au iesit cozonaciiiiiii!suntem la micul dejun si smecherila asta mic mananca unde este nuca cica"acolo e cicolata!".multam pt indicatii caci altfel aruncam bunatate de coca la gunoi.
monica-elizabet spune:
bravo bitsone...ma bucur ca ti-au iesit buni...
eu cred ca o dau in bara cu animalutul meu curcanul
am cuptor din ala care are flacara si de deasupra si deci nu e prea inalt...asa ca dl curcan nu a avut loc in cuptor a trebuit sa cobor gratarul ca sa incapa si acum este f aproape de flacara de jos am dat focul mai incet...dar tare-s indoita ca o sa iasa ok...are o ora si ceva de cand sta in cuptor, deja s-a cam parlit un pic pe spate cu tot staniolul in care l-am invelit si i-am mai pus si o tava sub tava in care-l pusesem pe el...
oricum ar iesi va pun o poza sa va distrati pe seama mea
tuturor...si spor la pregatiri
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
paxelina, am vazut si eu la stiri ca era aglomerat si noaptea la magazin
fetitza sa nu o mai doara gingiutele
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
hai ca poate iese bine pana la urma.ce zici ca aici nu sunt cuptoare ca in Ro folosim microunde care au si cuptor asa ca imagineaza-ti ca animalul meu dadea cu pieptul in tavanul cuptorului.noroc ca are incalzirea inferioara caci altfel.....aaaaa si ieri mi-au ajuns cozonacii pana in tavan si a trebuit sa cobor si eu tava dar din fericire a fost ok totul pana la urma.mai fac sarmale si gatataaa nu mai fac nimic.va pup!
monica-elizabet spune:
i-am lasat focul mai mic si vad ca nu se arde...ba mai rau nu se face cred ca trebuie sa-l dezvelesc de folia de aluminiu cu care l-am protejat cica sa nu se arda
spor la impachetat sarmalutele si multam de incurajari
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Poftiti la Curca
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Otilia, La Multi Ani (cu intarziere ), sanatate si o viata plina de bucurii !
Moni, arata super friptura, mi s-a facut foame taman cand JURAM ca nu imi mai trebuie nici un fel de friptura sau salata maionezata pentru muuulta vreme!