crema anestezica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Anca, asta e spray-ul: http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=4509 ?
Vad ca e medicament, cred ca ai avut noroc ca ti l-au dat fara reteta. Nu te-ai iritat sau alte efecte adverse?

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

da, ala este, si mi l-au dat si fara reteta, aveam si eu emotii, dar a mers. Efecte secundare nimic deocamdata. am scapat de iritatiile care le faceam datorita epilarii cu lama, si fara durere, si mai comod, adica acs .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Am fost si eu la o farmacie Help Net si am intrebat de lidocaina spray si mi-au zis ca nu au asa ceva. La privirea confuza pe care o aveau farmacistele, am tras concluzia ca nu e ceva obisnuit sa cumpere lumea si nici nu prea il au... N-am avut curaj sa mai intreb la alte farmacii...
AncaMT, de la ce farmacie ai luat tu?

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Evrika! am gasit! O sa il incerc la urmatoarea epilare. Fetelor, scrie pe instructiuni ca se foloseste si in obstretica-ginecologie si in dermatologie, deci nu are cum sa fie nociv pentru zona inghinala.
Abia astept sa il incerc. Daca scap de durerea epilatului inghinal, sunt cea mai fericita!

Va pup!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Inteleg ca spray-ul asta se poate folosi cu ceva rezerve si in sarcina. Inca nu am probleme cu durerea dar as vrea sa incerc epilat total inainte de nastere. Stiu ca il recomanda tinerele mamici in cazul epiziotomiei dar de epilat chiar nu auzisem. Ma bucur ca ii gasesc si aceasta intrebuintare. Mi-ati luat o piatra de pe inima. Si ma ghindesc ca odata , la finalul sarcinii nu poate face nimic rau.

Mirtha 19+

Mergi la inceput