LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
luciaro spune:
Asiza,
1: cand a avut o scurta perioada mucoasa si tusea putin, i-am pus sirop din muguri de brad cu soc in biberonul de lapte, cam o lingurita asa si amestecam cu lingurita de cafea (fiind mai lunga)
2: dupa 1 an, uneori papam la micul dejun paine unsa cu unt si pe deasupra miere; ii place, fiind dulce... dar chestia asta se intampla destul de rar, nici macar o data/sapt; stiu ca mierea e sanatoasa, dar nu vreau sa incurajez consumul de chestii dulci...
3: cu masina de spalat nu stiu, dar va urez multa sanatate, spor la bagaje si drum bun!
Minunatele, am si eu o maaaaaaaare : ce scutece mai folositi? Stiu ca s-a mai discutat, dar de vreo saptamana ma dispera. Noi la 9 kg si ceva folosim pampers 4+, si aproape in fiecare dimineata il gasesc ud, in conditiile in care bea 200 ml lapte la 21-21.30, peste noapte nu mai bea decat f rar apa (si oricum sunt cateva guri), si pe la 6-7 mai bea un bibe de 200 ml lapte (dar chiar si cand nu s-a trezit pt masa asta l-am gasit ud). Sa trecem la nr 5? Voi ii mai schimbati noaptea? Multumesc!
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a
Poze Serban
dayanara spune:
ce bine sa fii mamica asa tanara deeea :)
asiza eu bag clor o tura si apoi otzet alta tura sa fiu sigura ca nu raman urme, ce stiu eu,de fapt si pe jos spal cu clor apoi cu otet
ivan doarme si mie nu mi.e somn
ivan si dayanara
Dia1609 spune:
luciaro, oana nu mai uda pampersul noaptea, doar dimineata cand o iau la noi in pat la alintat atunci face pisi, o simt caaalda la fundulet :))... dc se trezeste mai devreme, scutecul e gol-golut... dar nici nu bea atata lapte ca si serban :)... la 9200 g si noi tot 4+ folosim... nu mi s-a intamplat niciodata sa ii treaca pisi pe langa pampers, eu nu prea inteleg cum vine chestia asta... esti sigura ca e bine fixat>? sau tu zici ca e asa de plin ca da pe afara???
doradora spune:
quote:
Originally posted by asiza
mai am o intrebare off topic: Se poate/se iegzista ceva si ce anume pentru a dezinfecta masina de spalat pe dinauntru? (sper c-ati inteles ceva)
Deea, ...sa-ti traiasca craciunelul!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
nu ai precizat care masina. daca e vorba de masina de vase, da, exista o solutie, o data pe luna in masina goala, fara vase; daca e vorba de masina de rufe, se da drumul, goala, si cu o cantitate mica de detergent.
chris + alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
scutecul nostru e f putin udat noaptea, un pipi, max. 2. noi la aprox 11 kg folosim nr. 5, care teoretic sunt parca pt 12 kile, dar ne intelegem excelent si nu dau pe dinafara.
chris + alexandra
bebeii nostri
danutz spune:
Luciaro, io recomand sa treceti pe Huggies. Si Maria-sa purta Pampers, care cam dadeau pe afara si care-s cam largi intre craci!
Huggies are alta croiala, eu pot sa-i fixez parca mai bine...si uite asa nu mai da nimik pe afara (decat intamplator kaki cand e prea mult)
Asiza, habar nu am ce sa zic la nici una din intrebarile tale, sirop de pin nu am folosit, miere nici atat (am zis ca mai stam inca o luna pe meniu de bebe si sa vedem ce zice dr. luna aviatoare), iar masina de spalat eu stiu de metoda de pus o tura goala cu putin detergent! Spor la bagaje, pana la urma cand plecati???
Si apropo de asteptat varicela (asta era parca)...vorbii cu Yagmur ieri care zicea ca Luca a cam stat cu Denis si acum si mami de Luca asteapta sa treaca perioada de incubatie sa vada daca si la Luca apare ceva (in ideea ca mai bine sarim intalneala decat sa lasam virusii sa circule de la un fulgulet la altul). Da' io stau si ma intreb, atat de virulenti sunt virusii astia? Stie careva?
Deea, citit povestea voastra! Stii, anul trecut, eu chiar ma gandeam la tine, ca o sa nasti foarte usor, tinand cont ca esti tinerica rauuuuuu...acum vad ca nu a fost chiar asa...a meritat Craciunelul tau tot chinul, nu-i asa?!!!
La faza cu 400g eu am ramas masca...nici eu nu mananc cantitatea asta la o masa! Eu cred ca depinde foarte mult si de consistenta, adica daca pireul ala e subtiat, sau daca e beton...ca daca e beton si Ivan papa 400 g...eu totusi zic ca e mult. Pe de alta parte, fiecare copil are ritmul lui, poate sa fie el foarte mancacios si sa fie si intr-o perioada de crestere accentuata.
Dayanara, eu vreau sa te intreb, Ivan cate mese are pe zi, ia baga tu repede un exemplu de meniu zilnic sa ne dumirim ce si cum?!
Revin...
Irinabr spune:
Buna dimineata si La multi ani mamicilor si fulguletilor!
Ce frumos a fost de CRaciun... eu m-am trezit mai tarziu sa scriu despre El. Pom artificial am luat anul acesta, cu zapada pe el.... dar imi pare rau ca nu mai am ornamente de sticla si nu se mai gasesc. Erau asa de frumoase si isi pastreaza stralucirea. Matei a cautat prin cadouri dar nu a inteles mare lucru ..in schimb l-a vazut pe Mos Craciun acasa la nasu unde acesta a facut un adevarat spectacol.Am ascultat un cor care canta colinde si au fost o multime de bebelusi si copii de toate varstele..
LUCIA si la noi se uda noaptea hainele pe langa pempers pentru ca sta pe burtica si pemparsul se umple numai in partea din fata-sus langa banda (cel mai mult).Am pempers 4 nu 4+ ca era ff mare si cu greu il bagam in hainele lui. Matei e slabutel, stagneaza pe la 9.30 kg.
Somnul: de la 1.00 la 10.30 dimineata cu lapte la culcare si la ora 7 dimineata iar in timpul zilei cum 1.5 ore. De cand nu mai iesim afara asa de mult si de des si-a stricat programul se culca la 21-22. Din 3 ian ma intorc la servici si nu stiu ce o sa fac.
Mananca cam putin dar suge lapte. Prefera sucul de fructe si oul pregatit mai moale, branzica si putina carne; i-am mai dat orez cu lapte si ii place. A era sa uit, ii place pestele ex: dorada ( mediteraneam, e ff dulce si bun), pastrav romanesc si am mai luat un file de peste marin dar e cam taios si nu a mancat decat o singura data.
BB un an- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
Matei la un an
deeaA spune:
Neata!
DANUTZ,nu a fost un travaliu ff dureros(adik n-am tipat pe acolo)doar cand sa iasa bebelul a fost greu,iar starea de rau si hemoragia ,exact asa s-au exprimat"nu vedeti ce mititica e"nu stiu exacr ce avea de-a face cat sunt de mica,dar...
dayanara spune:
pai ivan mananca asa
la 7-8 dimineata = 180 lapte cu cereale apoi la 9 un iaurt sau un borcan de fructe
la 13 = 350 - 400 grame piure legume apoi la juma de ora 150 - 180 lapte
la 17-18 = un borcan de fructe sau un iaurt depinde ce i.am dat dimineata dupa lapte
la 20 = un borcan 200 grame cu piure de pui cu legume de la hero baby special de noapte cica
la 12 - 2 noaptea = intre orele astea cam 300 lapte cu cereale mai mutl sau mai putin
ivan si dayanara