Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Myral eu m-am invatat acum, i-mi pun bluze cu fermoar si imediat ma conformez nevoilor lui fomila

am vazut si eu reportajul de la tv despre noile metode de crestere a copilului si nu era nik iesit din comun, iar faza cu sucurile , se referea la citrice, ca sunt acide si pare logic lapte cu suc de portocale ...bleah , eu m-as muta in baie imediat...acum eu sunt necunoscatoare, sunt la bb1

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

a inceput ODISEEA DE SEPT- OCT 2008.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, la mine nici ceaiurile alea de citrice nu merg.

Danuta, nu cotizeaza nimeni cu nimic, eventual or aduce si ei ceva, ce considera.

Mie cred ca imi trebuie un calmant, sunt super nervoasa. Ma calca pe nervi Alex cu mucii ei, nu inteleg ce tot are ca nu mai merge in colectivitate de peste o luna si am incercat si mama lor de tratamente (inclusiv aerosoli) cu exceptia antibioticelor - sa le incerc si pe astea?. Andrei e super marait, parca nu e copilul meu cuminte. Tocmai spuneam ca el nici nu mai plange, si azi a urlat continuu, nu vrea decat in brate. Nu inteleg ce are si sincer nici nu imi arde acum de mofturile lui. Astept sa se scoale taica-sau sau ma duc eu sa il trezesc ca sa ma bag si eu in pat, poate imi mai revin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by afibebe

a inceput ODISEEA DE SEPT- OCT 2008.

Daaa, am vazut si eu, chiar le-am dat msg de bun venit. Si noi am inceput-o tot pe 29 dec...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Annisia, ca ai inceput diversificarea deja, e strict treaba ta si nu are nimeni de ce sa te judece. INSA ce faci este gresit, cerealele alea pe care tu le adaugi in lapte au deja lapte inclus. Asta daca ai cumparat Humana gris cu lapte si vanilie, Humana lapte cu piersici si maracuja, etc. asa cum ai spus. In laptele praf se pot adauga numai cereale simple, fara lapte inclus: fulgi simpli de orez, porumb, etc.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Luy, esti o scumpa! multumesc.
Myral, asa este, toate ne facem griji cand nu iau bine puii in greutate, dar nu mereu justificat, de-aia e si bine sa scriem pe aici ca sa ne calmeze persoanele din afara care sunt mai obiective . De fapt este si normal ca ne facem grijile astea, doar in acelasi spirit al lui "gras si frumos" de care spuneam ca face parte din mentalitatea romaneasca, am fost majoritatea crescute. Tata de exemplu spune ca e bine sa fie mai gras copilul, ca sa aiba de unde slabi in caz de boala .
In alta ordine de idei ma ingrozesc povestile cu soacre citite pe aici. Ma tot gandesc ca si eu sunt mama de baiat. Sper din suflet sa ma tina bunul Dumnezeu sanatoasa la minte si cu inima deschisa, sa ma fereasca de vreo iesire fata de viitoarea nora! Nici macar nu trebuie condamnate, cel mult compatimite, pt. ca sincer cred ca numai niste persoane bolnave pot avea asemenea atitudine si se pot baga de asa maniera in viata copiilor. Pe cuvant ca trebuie sa spunem Domane fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna seara la toata lumea si multumesc pentru primire.noi la 1luna jumate aveam5140g si 56 cm la nastere4010si 54cm sper ca am luat bine in greutate din spital am iesit la3920g.

ricea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

scuzati-ma dar am scris gresit 28-10-2007.

ricea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Eu pic de somn, incerc de aseara sa vad si eu un film, sunt la a4a repriza si nu reusesc. Nu stiu ce am de nu am deloc rabdare cu copiii azi, tare as vrea niste odihna. Abia astept seara sa vina in vizita cea mai buna prietena a mea, nu ne-am vazut de la ziua sotului meu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mai spune-mi si mie,please,ce filme ai mai vazut..bune.Sa le descarc cu DC++..

Mergi la inceput

Carpatina, feliciari pt. Botez, draga mea! Sa-ti traiasca micuta crestina si te asteptam cu poze cat de curand! Daca treci prin Bucuresti as vrea tare mult sa ne cunoastem personal.

Mergi la inceput