bebelusi de mai..partea a 4 a!
Raspunsuri - Pagina 7
parpalak spune:
Eu n-am avut problema vindutului agoniselii in Romania, ca n-am apucat sa agonisesc nimic, si nici sperante n-aveam.
Da' bravos Lumy, pentru sprijinul acordat companiilor aeriene cu naveta Montreal - Constanta. :) Mai merge nasul pe tren? Asa mi-e un dor.. Aici n-am cu cine... :)
parpalak spune:
Mai are vreun bebel locul preferat de facut pisu prosopul de sters dupa baie (in exact momentul de dinainte de pus scutecelul)? Daca da, aveti vreo solutie/gaselnita?
pisi_ella spune:
Parpalak, Emma mea face caca pe prosop, nu pishu! Nu mult, doar niste partzuri cu stropi, insa deajuns ca sa bag prosopul la spalat! Pishu mai face pe mine chiar inainte de a o baga in cadita! Foarte frumos! Eu ma supar, iar ea rade satisfacuta!!
Fetelor, tocmai am venit de la vaccin! Cand am asezat-o pe masuta, la doctor, Emma mea dormea bustean...Asistenta mi-a spus ca nu trebuie sa doarma la vaccin...asa ca am inceput sa o ciupim si sa o gadilam...In sfarsit, a deschis ochii...Bietu'copil! Mi-era asa mila! Eu sunt tare miloasa din fire! A plans de s-a inrosit cand i-a facut, apoi s-a potolit si a adormit la loc! Asistenta mi-a spus sa nu ma induca in eroare faptul ca doarme si pare linistita, ca mai tarziu o sa apara reactiile daca nu-i pun comprese reci si daca nu-i dau ceva impotriva febrei...Paracetamol, Novocalmin...Drept urmare, cand am ajuns acasa, i-am bagat Novocalmin in funduletz...iar acum...tot schimb comprese!...Reci, cat se poate de reci, de la cogelator...A mai marait putin, s-a mai foit, insa acum doarme adanc!!! Ii mai bag si deseara un supozitor si gata...Maine o sa fie bine! Ooofffff, am scapat!!! N-am putut sa dorm azi-noapte de emotie , nici acum n-am cum sa dorm, va dati seama...insa bine ca a trecut! O sa va tin la curent cum evolueaza treaba...V-am pupat!
Aalina spune:
Parpalak draga eu mai nou dorm :))) Asa ca nu am reusit sa pun inca pozele.
Dorian avea si el o fixatie cu prosopelul de dupa baie sau cu bratele mamei da i-a trecut din proprie initiativa. Roaga-l si tu pe Paul frumos ca poate tine :))
Lumy draga si eu care te invidiam ca esti in concediu la mare ...acum te invidiez si mai mult :))Parca esti in turneu :))
alycia spune:
Dragă Pissi Ella și noi am făcut ieri vaccin și nu mi-a spus nimeni să-i pun comprese la locul injecției și ...m-am trezit acum că are un nod mare cât o nucă...am început să-i pun comprese dar...dacă pățește ceva?
multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!
pisi_ella spune:
Alycia, nu stiu ce sa zic, poate se resoarbe...Dar asistenta aia a ta e asa de aeriana sau...sa nu mai zic cum...de ce nu ti-o fi zis??? Mie mi-a zis sa-i schimb tot timpul compresa si sa fie foarte rece, de la congelator...Mie mi-e ca e totusi prea rece...In sfarsit, asa o fi bine...Eu zic, Alycia, sa dai un telefon doctorului sa sa-l intrebi ce sa faci...ca sa se resoarba mai repede umflatura...Poate ca-l si doare, bietu' copil...Oricum, cred ca tot cu comprese reci e rezolva...Suna la dr. pentru orice eventualitate...
adita spune:
Alycia, nici eu nu i-am pus compresa baiatului meu dupa vaccin si a facut un nod. Doctorita mi-a zis sa-i pun comprese cu rivanol, dar n-au avut nici un efect. Mi-a mai zis sa-l dau cu N iflugel, dar dupa ce l-am cumparat am vazut ca nu era recomandat la copiii pana in 15 ani asa ca nu i-am mai dat cu nimic, mai ales ca nu parea sa-l deranjeze. A disparut de la sine, pe la un an si ceva.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
bebelusha28 spune:
fetelor ,si noi am facut vaccinul cu pricina si a fost ingrozitor.Dar daca pui imediat comprese reci pe care sa le schimbi la 10-15 minute pana cand locul nu mai e fierbinte si rosu,iar cand incepe sa doara ,asta dupa cateva ore,si ii pui 1/2 supozitor cu novolcalmin pt ca nu exista pt sugari ci numai pt copii iar doza e prea mare,ii trece imediat durerea,poate sa doarma iar a doua zi trebuie doar sa ai grija sa nu atingi zona cu injectia ca e dureroasa.Bafta !
http://community.webshots.com/user/corinutza111
pisi_ella spune:
Bebelusha, eu i-am bagat un Novocalmin intreg, nu e nici o problema...Asa mi-a zis asistenta...Si i l-am bagat imediat, cum am ajuns acasa, adica la un sfert de ora dupa vaccin, chiar daca inca nu o durea...Compresele i le schimbam foarte des, la inceput la 5 minute, ca sa mentin rece zona...Acum i le schimb mai rar, au trecut cam 8 ore...A fost mai usor decat imi imchipuiam, credeam ca o sa planga mult, ca o sa se agite, isa nu a plans decat in momentul intepaturii...De cand am venit acasa( de 8 ore) a dormit aproape non-stop...A papat de 2 ori, insa si atunci era aproape adormita...Nu a facut nici febra...Sa vedem la noapte...Oricum, ii mai bag un Novocalmin la culcare...Sper sa fie bine...V-am pupat!