bebelusi de mai..partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Nu stiu, poate n-am luat eu un sutien prea grozav, dar asta nu prea-mi foloseste. Se desface in fata ca sa poti sa-i dai papa la bebe, dar cel putin la modelul pe care il am eu(de la Jolidon) se prinde si se desprinde destul de greu agatatoarea aia, mai ales cu o singura mana. Asa ca il folosesc ca pe unul obisnuit, il ridic cu totul ca parca mi-e mai la indemana asa.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si eu prefer sutienele "de dinainte", ca asta pentru alaptat se incheie in 5 capse, e foate lat - si am senzatia ca-mi taie rasuflarea..

adita, am facut corectura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor vad ca deja v-ati pus pe petit :))
Noi am fost la munte ieri si am vazut si eu ca poate sa doarma puiul meu ziua 3 ore legate. Zau ca nu il credeam in stare. Nu a fost foarte cald ba chiar dimineata era innourat bine, asa ca puilui meu a stat foarte bine. Cumintel foc. Doar din 3 in 3 ore facea apelul. Si sunetul apei i-a placut foarte mult. Spre seara cred ca l-a prins un picut si soarele si parca e bronzat :)))
Din pacate dupa atata somn azi noapte mi-a facut program la 2 ore

Ange bun venit.
La capitoul pumni noi ne-am linistit asta pentru ca am descoperit ca avem degetele. Si le indesam pe alea cate doua si facem un zgomot...Lui Dorian pur si simplu ii face placere sa isi suga degetelele. Desi primeste foarte bine si suzeta. Nu are un moment anume cand le suge... Probabil ca diversificare :)))
Sutie eu am de la Jolidon tot de ala cu capse pe bretele. Da nu pot sa spun ca l-am folosit foarte mult. Insa imi place cum tine sanii.

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,
dupa o oarecare pauza am revenit si eu, n-am mai apucat sa scriu dar v-am citit cu drag.
Thea a implinit 8 saptamani, e o super dulce, gangureste, rade la toata lumea.am botezat-o la o manastire unde slujba a tinut o ora , a scufundat-o de trei ori in apa si n-a scos nici un sunet.a intrat in aarhiva manastirii ca fiind al doilea caz de copil asa cuminte...s-a revansat in schimb seara acasa cu scandalutzul.
am inceput sa papam mai cu spor desi din pacate nu prea vrea sa suga si mie imi scade laptele vazand cu ochii.
eu in scimb am facut si o infectie urata , limfagita mamara si am stat 3 zile cu 38-39 febra.ati avut careva probleme de astea? acuma sunt sleita de puteri, ma doare si gatul , n-am energie si ma simt epuizata.
kori, scuze ca n-am mai dat nici un semn da am boilt ca un caine.

bebelusha,oare toti bebeii pe la doua luni isi pierd repede rabdarea?ca si la noi cateodata dupa 10 minute incepe o maraiala care neoprita se transforma in plans puternic.

referitor la sutiene , eu am de Jolidon, ptr alaptat si care dupa ce se uzeaza se deschide f usor si e practic.

apropo, la voi cat dureaza o masa, ca la noi cu nenumarate pauze dureaza si o ora.si timpul scurs intre mese se calculeaza de la inceputul sau de la sfarsitul mesei?

gata, v-am impuiat capul,va pupam pe toatele

cristiana si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Carrie, timpul se calculeaza, in principiu, de la sfarsitul mesei. Mai ales in cazul tau, cand suge o ora intreaga!! Se calculeaza timpul de la sfarsitul mesei, pentru ca atunci incepe digestia laptelui, care dureaza destul de mult...Cand Emma era mititica si avea colici ( ooofff, urate colici!!!!!), dr. imi zicea sa nu o alaptez la un interval mai mic de 2 ore, pentru ca nu are timp sa se digere laptele de la masa anterioara si colicile i se agraveaza...Si asa e! Bine, eu calculam 2 ore de la inceputul mesei...ca mi-era mila de ea, daca plangea...Parea ca mereu ii este foame, insa ea plangea si de durere, saraca...Asta la inceput, in prima luna si jumatate din a doua, cand colicile erau urate de tot...Acum nu mai plange, iar papica ii dau cand cere...Bine, sa treaca macar o ora de cand a terminat de supt...Noaptea, in schimb, uneori nu cere 7-8 ore!!! Mai dorm si eu...

Mergi la inceput

Carrie, la noi dureaza masa mult mai putin decat la inceput, caci suge mult mai vartos!!! Dureaza 15-20 de minute, cel mult 25...si suntem full!!! Cand era mai mititica, dura mai mult: jumatate de ora sau mai mult...Acum suntem mari! Avem aproape 2 luni jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rramona spune:

Of, ne-am mai facut si noi timp sa scrie. de 3 zile ii dau antibiotic pentru burtica (colistin) si nu-i scade sub 37.5-37,7. nu este febra este subfebrila, care da mai multa bataie de cap, am incercat cu sosete si comprese cu otet pe burtica, cu sirop eferalgan dar mi-l varsa, cu supozitor novocalmin dar avea diaree.......asa ca nu i-am mai dat nimic si am trecut-o la regim numai apa de orez o zi intreaga, apoi cate o masura de lapte praf dietetic, pentruca atunci cand am ajuns la formula completa numai de lapte dietetic sa incep sa-i bag cate o masura de lapte normal. acum am ajuns la lapte normal (eu ii dau Humana 1....cred ca ma va aduce la sapa de lemn.....300g-200.000lei, dar daca asta i-a placut mergem inainte)am mai slabit noi putin dar vom recupera. acum suntem relativ bine si speram sa nu mai avem probleme......mami stie sa rezolve problemele altor bb-ei (este as. med. ped.) dar la bb. al ei intra in panica, asa ca va voi mai cere parerea.
mie mi-a venit a doua oara de cand am nascut. cred ca va trebui sa ma hotarasc asupra metodei de contr. pe care sa o folosesc.
va put pe toate si sa aveti bb-i sanatosi si mancaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rramona spune:

referitor la tipul de scutece....eu folosesc tot huggys mi se par mai buni ....la cel tip pampers se cunostea fiecare pp pe are-l facea si parca nu statea asa uscata, dar mai am si din acestia si ii pun huggys noaptea, si pampers ziua.
sa va spunem si noi performantele noastre.....la 7 saptamani am fost la nunta undeva la munte si am fost foarte cuminte am stat pana aproape la sfarsit si am dormit in carut, iar la 2 luni si o zi am fost iar la nunta dar nu am stat decat pana la 11.00 si am venit acasa. vedeti ma scoate mami in lume de pe acum si imi cauta sot.
saptamana viitoare mergem la bunici la munte undeva in zona brasovului (bran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

pisi , nu suge o ora, suge vreo 10 minute in cazul fericit dupa care se plictiseste , se joaca, rade, si eu o vanez cu biberonul din care mananca asa etapizat o ora...si mananca la 3-4 ore dar de la ora inceperii mesei.

si tot nu reusesc sa pun poze.mi le incarca pe jumate numai:((oare sunt prea mari?

cristiana si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput

Am inteles, Carrie, ca nu papa o ora intreaga , doar nu e elefant!! Ma refeream doar la intervalul de timp...

Mergi la inceput