bebelusi de mai..partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

quote:
Originally posted by parpalak

Si lista imbunatatita:
27 aprilie - GetaSofia si bb Anca Mihaela
28 aprilie - DanaD si bb Ilinca
1 mai - Daiopri si bb Cristian, Alycia si bb Mircea - Cristian
2 mai - Lumi su bb Denisa Cristina
4 mai - Rainbow si bb Remus, Aalina si bb Dorian
6 mai - Lumy si bb Francesca
7 mai - Alinaluchian si bb Ioana
13 mai - Pisi_ella si bb Emma-Andreea
14 mai - Zen si bb Alexanda Cezara
15 mai - DanaMarios si bb Joshua
16 mai - Bebelusa28 si bb Corina
18 mai - Danv si bb Ioana, Rramona si bb Alexia
20 mai - Parpalak si bb Paul
21 mai - Adita si bb Elena
24 mai - Alda si bb Daria
27 mai - Olo si bb Anais Clara
30 mai - Carrie si bb Theodora Alexia
31 mai - Korinna si bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai mica nu puteai sa faci lista aia Aalina? Ca nu-s io destul de chioara si-asa? ;P

Noi am trecut la mese la doua ore interval si-s terminata. Basca, am inceput si cu trezirea noaptea, dupa 5 saptamini de somnica.. Nici macar nu pot sa dau vina pe vaccin, c-a inceput, ce-i drept, in ziua cu vaccinul, dar dis-de dimineata... Eh, asa poate le prind fetele din Romania online.. :)

Mergi la inceput

Mi-a fost lene sa copii si am completat mesajul tau. Acu sa nu iti vina vro' idee si sa il chemi pe Mos Ene de la Dorian ca abia ne-am intrat in ritm :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Buna la toata lumea!Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati daca ati trecut prin asta.De vreo luna de zile,bebitza mea are capsorul plin de coji-seboreea capului am inteles ca e - si ii dau tot timpul cu ulei de masline inaint si dupa baie,o frec bine bine cand o samponez si parca in loc sa dispara se inmultesc.Nu mai stiu ce sa-i fac !Voi aveti ceva experienta la treaba asta?

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Dragele mele, nu stiu cu ce sa incep, asa de multe am de spus. Sa incep mai bine cu nou venita Ramona, ca pare mai grava problema ei.
Trec peste urarile de rigoare ca e de le sine inteles ca esti bine-venita in grupul nostru. In legatura ca temperatura fetitei tale, foloseste supozitor, nu sirop daca e stricata la stomac. Trebuie sa-i scada, daca nu, incearca cu sosetute ude reci, comprese, in situatii extreme impachetari cu scutec umed. Sper sa nu fie nevoie.
Sanatate si tine-ne la curent.
Adita, si Ilincuta misca limbuta intre buze, mai scoate si sunete din cand in cand si a invatat sa rada in hohote. Ilincuta e mai mare cu aproape o luna decat Elena. Maine mergi la casa sa ne luam banii?
Eu cu Geta vom merge mai pe la pranz ca tot la ora aia scapam de acolo, inca nu am stabilit ora, daca vrei sa ne intalnim da-mi telefon.
Eu i-am dat ceai Ilincutei chiar daca nu a avut colici (asa cred), i l-am dat de sete, nu strica, acum vara e nevoie sa se mai hidrateze si in plus in afara de lapte. Nu bea mult, cam 200 ml pe zi.
Lumi, daca ii dai mult ceai are senzatia de satietate si nu mai vrea mancare. Eu o mai pacalesc uneori cu ceai cand ii e foame si tine figura.
Noi stam mai bine cu greutatea, ne-am nascut cu 3,500, am scazut la 3,200 cu care am plecat acasa, la o luna aveam 4,500, la doua 5,400. Acum cred ca are 6,200 si aproape 3 luni. Cantarul nostru nu prea indica bine cand ne bataim pe el. Inaltime (sau mai bine zis lungime) avem cam 62, suntem cam grasuta, indesata, dopulet...dar ne sta tare bine.
Lumy si Parpalak va multumesc pentru informatii si-mi cer scuze celor pe care nu le intereseaza. Hai ca deschid un topic la calatoriile..., poate diseara daca am timp pentru ca trebuie sa pun toata povestea acolo. Cred ca Simona stie cam tot ce-mi povestiti voi, pentru mine insa sunt informatii pretioase, trebuie sa stiu si eu unde pleaca sora mea si cum ii va merge pe acolo si din alta sursa sa ma asigur ca e realista si nu spera la mai mult decat va gasi. Ei vor avea la ei suma de bani obligatorie pentru emigrare, cred ca stiti mai bine de cat e vorba. Se vor descurca un timp cu ei si am auzit ca li se va da un ajutor lunar un numar de luni, asa e ? Sunt dispusi sa serveasca si la mese pana gasesc ceva onorabil.

Inapoi la bebelusi: Si eu am marsupiu Chicco, din acela cu trei pozitii, l-am luat din Carefour, aveam nevoie pentru deplasarile si cozile de la casa de pensii. Nu mai incape de mult in el culcata, sta foarte bine in pozitie sezut, chiar ii place si mai si doarme. Pe mine ma dor umerii cu el, pe voi nu?
Parpalak si Lumy, la Bucuresti nu se mai opreste apa calda de la revolutie, avem in schimb un program de revizii pe timp de vara se inchid centralele pe cartiere pentru 3 saptamani (asa spun dar tine mai putin), noua ne-au inchs-o luni si ne-au dat drumul ieri miercuri pe la pranz. Lumy, o casa la curte e ideala, era un cartier de case pe langa sala sporturilor, am stat demult acolo in gazda la o ruda indepartata. Imi amintesc o strada umbroasa cu pomi mari si case mari tip vila. E adevarat curtea era mica dar era. Stateau niste turci prin vecini, stiu ca era o ceremonie de circumcizie si eu eram foarte impresionata de chinul baiatului aluia, eram cam de 12 ani si nu prea intelegeam ce fac aia, banuiam doar. Si mie mi-a dor de mare si nu ma tem sa merg cu bb dar nu prea poate sotul sa plece din Buc.Sambata sau Dum. plecam totusi pentru cateva zile la tara la bunica mea, pe langa Slobozia. Oriunde numai sa plec de acasa, doar internetul o sa-mi lipseasca, si apa calda..., si cablu tv, si apa rece, si... mai bine stau acasa.
Azi i-am pus Ilincutei un sfert de supozitor cu glicerina ca iar nu a facut de trei zile. A facut pe urma de trei ori in trei pampersuri noi noute. Apoi am fost pe la doctorita noastra in vizita acasa, si printre altele ne-a si consultat si laudat ca suntem foarte bine. Nu n-e sfatuieste sa incepem diversificarea, abia pe la 4 luni. daca plecam in provincie, sa luam la noi o cutie cu lapte praf, in caz de ceva... sa fie, si anume NAN cu Fe. Voi ce lapte folositi?
Dana, vreau si eu sa-i cumpar jumper, dar mai stau o luna doua. Al tau de care e? E unul de vanzare la Bazar, Neo-nato, 1,5 mil lei.
Va invidiez pe cele care dormiti noaprea neintrerupt, Ilincuta se scoala pe la 3 si pe la 6. La 6 face "gu" si rade la mami, mami abia o vede de somn ca se culca la 1-2. Cred ca pana o sa-i dau mancare solida seara nu scap de sculat noaptea.
Bebelusha, nu te ingrijora, am auzit ca e normal, multi fac cojite, nu stiu cu ce sa-i dai, intreaba doctora ca sigur are remediu.

Pupici la mamici si bebici si sanatate multa. Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

Vrem si noi pe lista voastra, chiar daca absentam mai mult de pe forum.... Tamara si gemenii Maria-Daria si Catalin-George (15 aprilie) Eram programati la nastere pe 18 mai, dar am fost mai grabiti...danad stieeee!!!! danutzo nu stiu daca ai citit mesajul meu cu Sambata...daca nu du-te pe bebelushi de mai partea a III-a. Poate ne vedem la Sambata!

Fetelor si eu ma gandeam la un marsupiu... oare exista ceva etajat ??? sau un tatic de rezerva care ne-ar putea plimba pe noi impreuna cu mamika noastra?//Ca al nostru tare mai e ocupat

In rest ce vesti sa va mai dau despre noi? suntem bine, crestem pe zi ce trece...insa ma confrunt mai nou cu....problema DINTILOR la Daria !!! Face mari figuri la mancare, are toate simptomele cresterii dintilor... sau mai exact dupa spusele pediatrului consultat "mugurii dentari migreaza catre exterior"

Se mai confrunta cineva cu asa ceva, ca tare nu-i intru in voie bebelei-belelei cu nimik, nimikutz. Nu vrea sa manance constant, tipa, n-are febra, varsaturi, alte semne cum c-ar avea altceva. Nu mai are colici acum, deci exclud durerile de burtika. Please, help daca stiti ceva cumva

Va multumesc si va pupam pe mamici, bebei si pe toti ceilalti

Tamara si bebeii gemeneii

http://community.webshots.com/user/tamarutza

Mergi la inceput

15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
1 mai - Daiopri si bb Cristian, Alycia si bb Mircea - Cristian
4 mai - Rainbow si bb Remus, Aalina si bb Dorian
18 mai - Danv si bb Ioana, Rramona si bb Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
1 mai - Daiopri si bb Cristian , Alycia si bb Mircea - Cristian
4 mai - Rainbow si bb Remus , Aalina si bb Dorian
18 mai - Danv si bb Ioana , Rramona si bb Alexia

http://community.webshots.com/user/lumiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Buna fetelor!
Am nascut si eu pe 13 mai(frumoasa zi,nu?)prin cezariana un super baietel de 3,375kg.Suntem relativi cuminti,o trezim pe mama noaptea din 2 in doua ore dar nu-i bai ca ea ne iubeste si accepta;ziua facem scandal cat ne tin plamanii daca nu suntem leganati si tinuti in brate.De dormit ziua mai rarut ca-i mai dragut!cand sunt obosit dorm la mami in brate.
Diversificarea nu am inceput-o,mi se pare prea devreme sa ma chinuie mami cu lingurita!!! Apropo,stiati ca sug si la tzatzica si la biberon? daca sunt smecheras! Am disperat-o pe mami.Intrebati-o daca nu ma credeti.
pupic mamici la bebeii lunii mai
Robi, bebeul lui ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Bine ai venit Ange, deci nu sunt singura care dorm in reprize.
Lumi, ce mult roz, pai cu cine n-e maritam fetele?
Tamara, am citit mesajul cu Sambata. Ce mica e lumea! Deocamdata nu am stabilit nimic, fi sigura ca te anunt cand am ceva sigur. Noi mergem mai multi, depindem si de programul altora. La o adica, daca am veni singuri, ai avea cumva loc de cazare pentru o familie cu 3,5 persoane? Proprietarul vilei despre care ti-am spus cred ca o inchiriaza doar pe toata.
E cam devreme pentru dintisori, esti sigura ca asta e? Cat Vigantol i-ai dat? Poate i-ai dat prea mult? Totusi nu e ceva iesit din comun, are 3,5 luni.
In leg cu "chestia", mie mi-a venit ceva putin cam pe la 2 luni si o sapt, a tinut doar 2 zile. Nici acum nu am ajuns la controlul de 6 saptamani. Mai e cineva in situatia asta? Cand ma voi duce o sa ma certe doctora.
Va las ca azi i-am imbogatit pe astia de la Romtelecom.

Pupici, Dana.

Mergi la inceput