bebelusi de mai..partea a 4 a!

bebelusi de mai..partea a 4 a! | Autor: Reliana

Link direct la acest mesaj

sanatate la puisori si sa auzim numai de bine!!!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci c⮤ vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumim Reliana.
Korinna nu mergem la padure pentru ca mai avem de terminat cu varuiala si cu pregatirile botezyl fiind duminica. Da apoi o sa tot iesim ca lui Dorian tare i-a placut cand am fost.
Fetelor toti bb-ii vostri sunt niste dulci. Olo ce-a mica parca e papusica Emmei.
Dana eu aveam doar o imaginatie bogata cand ii vedeam insirati pe toti bebeii de mai :)
Lumy as veni io la mare :)) da asa lasa ca te invidiez pe tine :))

Dorian doarme de 3 ore. I-o fi ca toata dimineata l-am carat prin oras la cumparaturi. Sper sa nu ma tina treaza la noapte.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Hi
Si noi mai sintem pe aici (va citim mesajele zilnic)
Ieri am facut 2 luni sintem mari deacum si astazi am fost la doctor si am facut primul vaccin si culmea n-am plins deloc decit am fost foarte nedumerit ce se intimpla cind doctorita mi-a infipt acu in picior.

Dupa ce ne-a facut vaccinul doctorita ne-a zis de 2 vaccinuri facultative.
Unul impotriva infectiei la urechi si meningita "Pneumococcal diseases" si altul "meningococcal type C"
Voi ati facut vaccinurile astea?

Papalak tu ai idee cit costa ca din ce gasesc eu pe internet ar costa vreo 700$(16 mil.)? O merita ? Sau preturile de pe internet se refera la altceva?

Si o alta problema cam cit timp stau bebelusi vostri la orizontala si cit in fundulet, ca lui Joshua ii place numai in fundulet in canapea sau in aici se numeste "Jolly Jumper" care-i un adevarat deliciu pentru el sa sara in continu sau sa-l tin la mine pe un picior si eu sint foarte ingrijorata sa nu-i creasca coloana strimba (parca prea mult si-o forteaza).
Din cite stiam eu pina pe la 3 luni bb ar trebui sa stea mai mult culcati.
O creste coloana strimba daca sta prea mult la verticala?

Lumy pentru noi n-a fost asa simplu ca pentru tine(tu ai zis jumatate de ora) si ai obtinut certificat romanesc pentru Francesca.
De la ambasada nu ne elibereaza certificatul pe motiv ca nu avem inregistrata casatoria in tara asa ca momentan am renuntat o sa calatorim cu pasaportul canadian si o sa platim viza de Romania.

Pozici cu noi si Toronto gasiti la
http://members.rogers.com/joshuas

Va pupam pe toate si toti bebelusi (toti sint niste scumpi)
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

DanaMario, mie pediatrul mi-a zis ca ma costa cam 100 CAD la o intepatura, in total vreo 500 pe parcursul unui an. Am verificat cu insurance-ul meu si nu-l acopera.. Asta e. Iti mai zic marti cind mergem si noi la ac. Unde i-ai gasit sapca aia haioasa??? :) Sa stii ca si Paul vrea mai mult in funduletz cind nu doarme si incerc sa-l tin asa incit sa aiba sprijin cit mai mult, si nici nu-l tin prea mult - doar cit sa nu zbiere :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Fetelor ce va mai fac bebicii de mai?Eu am nascut pe 1 mai un baietel de 2,250 gr. prematur la 7 luni.Dar ne-am dezvoltat frumos acum are 5.300 gr si am inceput sa mancam piersica nectar cu suc de mar si morcov...incercam cu lingurita si tare i place.Voi ati inceput divesificarea alimentatiei? Ce le mai dati de papa bebicilor?Astept cu nerabdare pareri si sugesti! Va pup si multa sanatate bebicilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Papalak am sunat acum la doctora si un vaccin costa 100 celalalt 125 unul trebuie facut in 4 doze celalalt 3 deci ar fi vreo 775 CAD.
Si am verificat nici insurance-ul meu nu-l acopera.

Sapca i-am cumparat-o de la Winners.Noi cumparam hainute numai de la Old Navy si Winners si sintem multumiti de calitate si pret.

Va pup
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si lui Antim ii placea sa stea in jumper, dar nu prea semana cu asta in care statea Joshua. Al nostru nu avea asa un sprijin bun la spate, asa ca l-am pus abia cand a putut sa stea in fundulet. Eu zic ca i-a prins bine. A facut niste muschi la picioare... Nu stiu daca are legatura cu asta, dar la 9 luni si jumatate mergea singur.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Alycia, bine-ai venit pe la noi! Noua ni se recomanda diversificarea de la 4 luni cu cereale...
DanaMario, asa, asa, ca bine zici.. Io am adunat, asa, in cap, ce mi-a zis doctorul acu' vreo luna.. n-am adunat io prea bine bag de seama..
adita, si noi am facut niste muschi la picioare de numa.. N-avem jolly jumper, da' ne impingem cu picioarele de cite ori nu stam cu ele in aer. Cind il ridic din car seat mereu mi-e frica sa nu se dea cu capul de miner..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Am facut si noi ieri doua luni si am facut vaccinul acela urat dupa care am urlat vreo 2 ore fara sa ne treaca nicicum.
Dupa ce am pus un supozitor cu novocalmin ne-am mai linistit,am papat putin si ne-am culcat si am dormit 9 ore!!!Acum suntem mai vesele si speram sa nu ne mai doara!Am ajuns la 5 kg si 58 cm!!!
Dar azi am observat ca a facut cacutz cu niste firisoare negre prin el-o fi de la vaccin sau de la supozitoare?Voi ce stiti?
In rest multi pupici la mamici si bebici si sa auzim numai de bine!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Si noi aveam 5 kg la 8 saptamini (alaltaieri). Cind era mic de tot ma gindeam.. oohooo ce mare o sa fie cind o sa aiba 5 kg... :)
Daca vrei sa te zapacesti de cap, da-i o cautare dupa "firisoare" la Parintii intreaba, parintii raspund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

DanaMario si lui Dorian ii place in scaunel sau un pic ridicat in carut. Dar incerc sa il tin cat mai putin asa. Acum ca sa il mai amagesc il pun si pe burtica in carut. Ca noi stam mai toata ziua in carut dupa mami. Si mai nou ne place sa ne tina mami sus ridicati pe umar ca sa privim tot tot. Da mamai ne pacaleste ca sa nu ne invatam prea mult.
Alycia bun venit. Si eu ii dau lui bb cate un pic de suc de morcovel proaspat amestecat cu un pic de suculet de mar. Asta inainte de a doua masa din zi cu vreo 30 de minutele. Nu in loc de masa. El papa numai san. Asa ne-a spus pediatra ca ii face bine pentru vitamine. Cam atat deocamdata la 2 luni si jumatate ale lui. O sa mai vedem. Da cred ca depinde de fiecare bebel in parte.
Bebelusa mai urmareste-l si daca nu se mai repeta nu cred ca e grav.
Parpalak sa vezi tu la 5.500 ce mare e :))

Mergi la inceput