Spiritul Sarbatorilor in familia DC
![](images/user_woman.png)
Eu cred ca acest forum a adunat persoane de o anumita vibratie emotionala, de o anumita sensibilitate,de o anumita personalitate!
Tuturor forumistilor care se considera in acest forum ca membrii ai unei familii si simt ca fac parte din aceasta minunata familie le urez din tot sufletul SARBATORI FERICITE!
Sa le dea Dumnezeu(dupa credinta fiecaruia)sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
In 2008 sa fim impreuna veseli, cu vesti bune si mai buni!
Cine a realizat ca acest forum le-a adus,in anul 2007, imbunatatiri in viata si realizarari,cred ca ar putea sa le consemneze aici in loc de confirmari ale urarilor mele.
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
Craciun Fericit! si fie ca magia acestor zile de sarbatoare sa ne patrunda in case si in suflete!
La multi ani! MirelaV
pupicei pe burticei
b.nica spune:
Scumpi forumisti as vrea sa cititi cu atentie ultimul paragraf din postarea mea:in loc de urari ar fi minunat sa mentionati ce v-a adus bun in 2007 forumul DC.
Un bilant si o "minune" made DC,ar fi cea mai spectaculoasa felicitare cu ocazia sarbatorilor.Nu credeti?
puppe spune:
Mie 2007 mi-a adus un come-back pe forum, dupa cativa ani de absenta. Si ma bucur foarte mult ca v-am regasit!
Sa aveti parte de bucurii, sanatate si numai dorinte implinite! Craciun fericit si LA MULTI ANI! cu tot dragul!
gudinde spune:
Sarbatori fericite tuturor!
Acest forum mi-a adus multe, foarte multe ... si bune si rele.
Am aflat ca exista si oameni rai, duplicitari si invidiosi ... ca in viata reala.
Dar am gasit aici si o imensa caldura sufleteasca, o dorinta reala de a ajuta, de a impartasi cunostiintele acumulate.
Am gasit oameni de o reala valoare, am gasit suportul moral de care aveam nevoie in momente dificile ale existentei mele, am gasit un grup de fete care se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine si ne-am creat un topic al nostru in care ne impartasim experientele, ne bucuram de reusite si gasim forta de a trece peste esecuri. Am legat prietenii virtuale si am lasat aici o bucatica din sufletul meu.
Craciun binecuvantat si sa dea Domnul sa intampinam Noul An mai buni, mai intelegatori, mai veseli!
eve44 spune:
Miros de brad ,parfum de flori bat la geam colindatori,clipesc pe cer mii de culori ,acum si-n anii urmatori.Fie ca nasterea Domnului sa va aduca tot ce doriti.
Craciun Fericit!
Sarbatori fericite!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Craciun Fericit marii familii Desprecopii.com!
Fie ca aceste sarbatori sa va gaseasca sanatosi si alaturi de cei dragi.
cu drag,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Craciun fericit!!!!!!
Acum un an,traiam alaturi de fetele de la Aspirante optimiste,clipe de speranta,dezamagire,fericire...toate impartasam aceste sentimente...sufeream impreuna,speram impreuna si ne bucuram impreuna...
Apoi,pentru unele dintre noi,mai devreme sau mai tarziu,visul cel mare s-a implinit.De la Aspirante optimiste,am trecut la mult dorita Odisee...ne doream foarte mult lucrul acesta...Cu mari emotii,stiu ca am deschis subiectul Mamici de noiembrie decembrie...La inceput eram putine,apoi incet incet au venit tot mai multe fete...Am trait impreuna multe emotii,dar mai ales emotia nasterii copilasilor nostri...Acum vom merge mai departe la Clubul scutecelor,si vom trai impreuna alte emotii...
Asta mi-a adus mie in anul 2007 acest forum,Despre copii...Practic am trait cele mai frumoase momente din viata.
Craciun fericit si La multi ani,Despre copii!!!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url