Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
alinkav spune:
quote:
Originally posted by aniast72
alinakav, iti mai aduci aminte ca acum un an tu deschideai subiectul noastru de la Odisee? Am recitit de curand primul capitol...ce de lacrimi au mai curs...de fericire, evident
Chiar ieri ii spuneam prietenei mele ca de Craciun am anuntat pe toti ca sunt insarcinata!Parca ieri era ziua aceea de 25 decembrie, cand ne-am adunat cu finii, prietenii.......

Iar acum o am in brate pe printesa mea de 4 luni deja!

Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
andrruzza spune:
Avem pozici!
Craciunel si Craciunita:
http://good-times.webshots.com/photo/2962024160087246497sjFHgF
Sigur o sa va placa!:)

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
cecilia, afibebe, Yaia la multi bebelusilor!!
La multi ani tuturor care astazi sarbatoresc si ziua de nume!

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ramonaiani spune:
Afibebe, La Multi Ani lui Cristian.
Ieri am reusit si noi sa facem sarmale, si culmea, pt prima data, mi-au iesit cozonacii ![]()
Eliza (06.09.07)
tzuc spune:
pisici..am scris un mesaj lunggggggggg si mi-a dat eroare..ofofof
vroiam sa va doresc si eu Sarbatori fericite cu liniste sufleteasca, copii sanatosi si voiosi
Sper ca Mosul a fost darnic si bun cu toti copii .
Andruzza vazut Craciunasi tai..doamne ce scumpi sunt si ce de cadouri au primit. Cum a reactionat rares?, dar Maria a fost impresionata de frumoasele papusi?
Am avut ieri zi de bucatareala, fata cuminte, am pregatit de toate (racituri, sarmale, salata de beouf, oua umplute, friptura de porc in vin alb, cozonac si prajituri am cumparat), dupa curatarea bucatariei, am pus masa si am ascultat colinde, a venit mosul drag la Maria..si apoi somn de voie ca eram terminata. Greu singura cu toate si bb mic..sot la servici.
Astazi dam de baut ca mai avem un motiv de sarbatoare, Maria naostra a implinit 3 luni..sa ne traiasca si sa fie sanatoasa
Merg sa citesc din urma
danuta36 spune:
Buna fetelor!
La multi ani Cristinelor si Cristineilor!
La multi ani Annisia(Cristina daca am retinut eu bine)!Sa fii sanatoasa,norocoasa si iubita!
danuta36 spune:
Maria Teodora de mami Luy si Stefan de mami Sim,la implinirea a patru lunisoare!
Maria de mami Tomasa,Eduard Stefan de mami Bumbita si Robert de mami laurici_27,la implinirea a trei lunisoare!
Eliana de mami mihaStroescu,la implinirea a doua lunisoare!
Laura10 spune:
Sarbatori fericite tuturor mamicilor si piticilor lor!!!
Eu am un bebe care azi a facut 2 saptamani si care are un program de nani si papa la care nu mai fac fata: papa cam o ora la san, caci nu se satura apoi sta treaz inca vreo doua ore, apoi iarasi papa si adoarme, iar cand adoarme doarme 4-5 ore. Sunt disperata, caci sta foarte mult treaz si noaptea chiar si am inteles ca nu e normal ca la 2 saptamani sa stea atat de mult timp treaz. Va rog sa-mi spuneti daca ati mai trecut vreuna prin asa ceva.
Si alta intrebare, la varsta asta de 2 saptamani, cu ce poti sa-l "stimulezi" pe bebe, la voi ce a mers: muzica, zgomote, vorbe, cantecele?
multumesc mult si va doresc sa aveti bebei asa cum ati visat
34+ 
Laura
georgi_ana25 spune:
LA MULTI ANI! SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA!
nu am mai intrat de foarte mult timp sa mai scri insa azi am tinut mult sa intru sa va urez un Craciun fericit, sa ne traiasca copilasii si noi pe langa ei!
Ieri nu am putut sa scriu pentru ca am fost ocupata cu pregatirile, mi-au venit si intariri de pe 2 fronturi...si mama si mama soacra asa ca ele au stat cu randul cu fetita...cadourile au fost multe si frumoase, mosul si-a facut timp sa le si impacheteze desi fetita noastra inca nu stie ce inseamna cadourile, ea a fost mai incantata de ambalaje pe care adora sa le prinda in manute si sa le fosneasca...
Andruta noastra e sanatoasa, o grasunica si o mancacioasa care adora sa stea agatata de san...acum insa o tenteaza si pumnisorii pe care ii baga in gurita si ii molfaie ca suzeta nu ii place si nici nu o pot convinge...
slippers76 spune:
La multi ani si Craciun tihnit sa aveti! Sper ca Mosul v-a adus tot ce v-ati dorit. Petrecere frumoasa!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts