TUSESTE RAU!!!
Vai fetelor nu stiu ce sa mai fac cu fetita mea(1 an si 11 luni)ca de 10 zile tuseste foarte rau;i-am dat siropuri si ceaiuri de ceapa,sirop de muguri de brad cu propolis si 5 zile fluimucil cu ventolin.Credeti ca e cazul sa ii dau antibiotic???Cu siguranta ca daca ma duc la medicul ei imi va da antibiotice dar nu as vrea pentru ca ea a luat prea multe in ultimul timp si am avut multe neplaceri din cauza asta.Stiti cumva un sirop foarte bun de tuse,mai tare??Cu siguranta are o bronsita pentru ca tuseste cand uscat ,cand expectorant;nu mai stiu ce sa mai fac ca si vomita din cauza tusei si nu poate dormi deloc nici ziua nici noaptea;Hai va rog poate stiti vreun remediu care sa o scape de antibiotic!!!Multi pupici de la bebe Jill si mami!!
Raspunsuri
iomi spune:
Mie mi-a recomandat medicul sirop EURESPAL, o lingura de 3 ori pe zi. Parerea mea este insa sa mergi neaparat la doctor, si sa nu ii dai dupa ureche una-alta. Daca zici ca tuseste asa rau nu e de joaca...
si sanatate multa la bb!!!
Ioana & bb Luca
talexia spune:
Se mai pot face cataplasme cu felii de cartof puse pe piept, se poate da ceai de cimbru și mai sunt si alte remedii pe care noi ca oameni "civilizati" le-am uitat fara regrete. Am sa ma uit in cartile pe care le am si am sa revin. Pe de alta parte, cu toate ca sunt din tot sufletul impotriva antibioticelor, un consult medical este absolut obligatoriu. Abia după ce ai un diagnostic bine pus poti stii cat timp ai la dispozitie pentru incercari naturiste. Sau apelezi direct la cineva care STIE sa trateze prin mijloace neconventionale. Dar, oricum, trebuie sa stii cauza tusei.
ralu spune:
Draga Gabriella,
Eu te sfatuiesc sa te duci la doctor cu fetita daca nu reusesti sa gasesti un tratament natural eficace, pentru ca s-ar putea ca starea ei sa se inrautateasca.
Iti tin pumnii si pupicuri multe pentru fetita ta!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Nicoleta spune:
Eu cred ca trebuie sa te duci laun alt medic, daca nu esti multumita de primul...
Nicoleta.
raducu spune:
Iti recomand siropul STODAL care e 100% pe baza de plante.
Daca in doua zile nu-i trece ar fi bine sa o vada totusi medicul sa nu fi prins vre-o pneomonie interstitiala.
Atentie ca dupa administrare nu are voie sa bea lichide cel putin o ora!!!!!!!
Mai sunt si PAXELADINUL sau MUCOSOLVAN dar sunt facute farmaceutic si cred ca le-ai incercat deja.
Sanatate!
Mamica lui Raducu
oanamarchezi spune:
Daca te ajuta sa sti ca eu l-am tratat pe Cristi cand tusea rau(la recomandarea unei doamne in varsta) cu compresa la gat in care pui cartofi rasi.Si dupa doua zile in care i-am pus de trei ori pe zi comprese nu a mai tusit.
Daca vrei incearca si tu rau nu are cum sa-i faca.
Sanatate multa.
OANA si CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
Gabriella spune:
Multumesc fetelor! Nu stiu...cred ca o sa merg la doctor dar sunt sigura ca o sa imi dea antibiotic;ziua nu prea tuseste insa noaptea ,si la somnul de la pranz nu se poate odihni deloc;
Paxeladinul nu isi mai face deloc efectul la ea,parca i-as da apa de la chiuveta...Hai ca o sa va tin la curent caci azi mergem la doctor dupa somnicul de la pranz(sa vad cum se odihneste)Medicii astia din Romania nici nu asteapta bine sa le spui ce are ca hop cu antibioticul;numai ei mi-au distrus copilul...Multi pupici de la bebe Jill si mami!!!
gabitza spune:
Gabriella ,
daca fetita ta face des bronsita si/sau bronsiolita vrea sa iti spun ca noi l-am tratat pe Dan cu un vaccin oral care se numeste BRONHOVAXOM .Se ia cate o folie de 10 tablete odata pe luna trei luni consecutiv.Se face primavara si toamna de obicei.Un tratament de trei folii costa cam 600.000.In cazul nostru a facut minuni.Intreaba si tu doctorul tau vezi ce zice.
Multa sanatate.
Gabi si bb Dan
gabriel spune:
Incearca cu BabyBalsam, este un unguent care se aplica pe gat si piept.
Contine eukalipt, rosmarin si aloe vera, usureaza respiratia.
Gabriel - tatic!
http://www.familia-mea.go.ro/
Margot spune:
Hai sa-ti povestesc despre un leac babesc, care e cam greu de procurat dar efectul este incredibil.La fel am patit si eu cu fetita mea prin primavara, tusea f tare, noapte din min in min o tuse seaca , n-am inchis un ochi cum vedeam cum se chinuie.Stiam ca pentru tuse i-am mai dat Paxeladine dar trebuia sa-i dau cam o saptamana.am mers cu ea la medic, nu avea nimic la plamani nici rosu in gat si mi-a spus sa-i dau sirop pt tuse si daca se agraveaza nelipsitul antibiotic.Am hotarat sa ma duc cu ea la tara la bunici si am cautat lapte de iapa.Intre timp am pus pe soba cateva cepe cu tot cu coaja care s-au copt si le-am stors iar siropul i l-am dat sa-l bea(este f bun si dulce).Am facut rost si de lapte de iapa cam un litru pe care l-a baut crud in acea zi.Vreau sa spun ca efect mai miraculos nu am vazut la nici un medicament ,pe la pranz a inceput sa tuseasca din ce in ce mai rar si plin, iar pana seara i-a trecut definitiv, noaptea nu a mai tusit deloc.Recomand tuturor care au aceasta posibilitate sa o foloseasca.Eu stiu acest leac de pe vremea mea, si vad ca a tinut si la fetita mea.Eu sunt impotriva antibioticelor si caut alte remedii spre binele copilului( atunci cand se poate).
Iar un alt remediu impotriva racelii pe care il folosesc cu succes este ca atunci cad observ ca incepe sa-i curga nasul sau stranuta sau ceva imi indica un inceput de raceala usturoi dat prin razatoare cu miere de albine, o lingurita tot ia chiar daca nu e prea placut si ii trece raceala.
Biancuta mea are 2 ani si 6 luni.
Multa sanatate
Margot