LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu m-am dumirit mai greu anul trecut....

mai bine dormeam si eu cu marco.
ce sa fac Iuliana? acum are cine sta cu piticul, asa ca nu=l pot avea drept scuza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Craciun Fericit tuturor, sanatate si clipe minunate alaturi de spiridusii dragi.

Irina niste aerosoli poate ca ar fi fost f. utili pe langa dexametazona ca sa expectoreze secretiile mai repede.Ptr. copilasii care fac mai des laringite ap. acestea de aerosoli cum spunea si Rali fac minuni. Noi il folosim cu mare succes. Ne alterneaza medicul aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic sau bicarbonat si trece mai repede.Sanatate multa va dorim.

Ioana si nazdravanul Tudor

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!
nu stiu cand mai apuc sa intru.

Maraki si eu m-am abtinut cu greu sa nu-i dau cadourile.
Miha ma bucur ca ai intrat. lui Tudor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va doresc si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi!! sanatate si numai bine, un An nou plin de impliniri si bucurii

........eu sunt inca la servici si e nebunie mare, nu stiu cand voi ajunge acasa.

v-am pupat ........cred ca pana la anul nu mai reusesc sa intru! Maine dimineata plecam pe munte la socrii si ne intoarcem pe 2 ian.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Craciun fericit tuturor! Sa va aduca mosul tot ce va doriti.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Craciun fericit cu pace in suflet, miros de brad si cozonaci, rasete de copil in preajma. Se lasa seara Mosul o sa vina sa ne aduca jucarii, un zambet pe chipul spiridusilor nostri si noua speranta intr-un an mai bun.
O seara minunata tuturor!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor va uram Craciun fericit, plin de bucurii si tot ceea ce va doriti sa se implineasca

http://www.passionup.com/christmas/html/christmas166.htm

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

VA DORESC UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Fie ca sarbatoarea nasterii Domnului sa va aduca lumina in casa pace si in suflete. Sa aveti un Craciun fericit si plin de bucurii dragi mamici si copilasi

Sarbatori fericite si la multi ani!

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput