intrebare intrebatoare

intrebare intrebatoare | Autor: elenus210784

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, ma intrebam daca exista vreun risc de a contacta vreo infectie sau ceva daca iti speli lenjeria intima in masina de spalat impreuna cu a altcuiva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Daca o speli la 80 de grade, cum o spal eu, nu cred sa fie vreun risc...ce microb sa fie ala asa rezistent???

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce lenjerie intima rezista la 80 grade? Am verificat si pe lenjeria de firma, cu licra scrie 40 grade. Si presupunand ca exista...cate perechi trebuie sa aduni ca sa umpli o masina? Ca nici macar prosoapele nu pot fi spalate decat la 60, cf etichetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uite, noi aici avem laundry room comun pt tot complexul de apartamente (adika peste 1000 de oameni). Nu mi s-a intamplat pana acum sa ma imbolnavesc de ceva si imi spal absolut toate hainele acolo. Dupa spalat, le usuc in uscatorul de rufe, la temperaturi foarte mari, poate si asta conteaza. M-am gandit de multe ori la aspectul acesta, dar deocamdata nu avem voie sa ne instalam masini individule de spalat rufe.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput