PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ia te uita, un copilas nascut fix in aceeasi zi cu Andreea, dar mai mare cu un an

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetelor am probleme cu netu asa ca repede vreau sa va urezLA MULTI ANI ! SA AVETI UN AN PLIN DE REALIZARI,CU SANATATE MULTA,RABDARE SI LINISTE SUFLETEASCA ! ptr gravidutzele noastre ,sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si cumintei ! toata admiratia mea pupici multi ptr mamici si piersicutze Andreea & Ariana www.flickr.com/photos/9544071@N07/2137487769/" target="_blank"> CRACIUN 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Si de la noi un An Nou Fericit

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu un picut, sa va urez pentru noul an.

Fetelor, va urez ca anul care vine sa va aduca multa sanatate, noroc, spor in toate si multe bucurii!
La multi ani, 2008!

Va pup pe toate si sa ne intalnim cu bine in 2008!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Doniro, am o intrebare special pt tine, daca nu te superi...vad ca te pregatesti de a doua nastere si intre cele 2 nasteri ai diferenta destul de mica..cat avea fetita cand ai ramas insarcinata? Alaptai?
Intreb, caci si noi ne gandim la a doilea copil la diferenta mica, adica 1 an si ceva - 2 (cand si daca va iesi), si ma interesau amanunte din asta....Sau de exemplu, daca organismul tau era cat de cat refacut de la sarcina anterioara, daca ai intampinat sau nu vreo problema (eu sper ca nu)...
Si cu serviciul cum este, ppoti intra dintr-un CIC in altul?
Ma scuzi daca te-am batut la cap cu atatea, daca ai timp sa-mi raspunzi, iti multumesc mult de tot.

La multi ani

poze

Nu ma deranjeaza deloc sa iti raspund, ba din contra, ma bucur daca experienta mea te ajuta cumva. Deci: ne doream si noi un bb2 relativ repede dupa primul, dar recunosc ca nu chiar atat de repede. Pe Daria am asteptat-o un an de zile si eram sigura ca si la al doilea bb va fi la fel, deci nu ma gandeam sa raman atat de repede. Am ramas gravida din nou cand Daria avea 9 luni. Am alaptat doar o luna (atat s-a putut, din pacate), apoi am inceput sa iau anticonceptionale. M-am gandit eu sa fac o pauza de cel putin 3 luni de cand renunt la pilule si pana raman din nou, dar in prima luna fara pastile am ramas. Exact in luna in care am ramas fusesem la dr si imi spusese ca organismul e refacut f bine si e gata pt bb2, deci am stat linistita din punctul asta de vedere. Probleme nu au fost absolut deloc nici la prima sarcina, nici la a doua, nici greturi nu am avut, nimic absolut, doar ca e greu in ultimele 2-3 luni de sarcina, primul copil fiind totusi micut si eu neavand ajutor (luat in brate, schimbat, baie etc).
Ref CIC, poti intra dintr-unul in altul fara probleme. Stai acasa pana face bb2 2 ani.
De incurajat nu prea am cum sa te incurajez acum, pt ca nu stiu inca cum va fi, dar ma gandesc mereu ca e un mare avantaj pt copii sa fie diferenta mica intre ei. Deci, puneti-va pe treaba, ce sa zic... Cam atat; daca mai vrei sa stii ceva, cu mare placere iti zic.

Multumesc fetelor pt galerie, tineti-mi pumnii sa vrea bb Victor afara dupa 7 ian!

Va uram si noi acum La multi ani! si toate cele bune; fug la bucatarie ca vin nasii Dariei si inca un cuplu la noi, asa ca fac putin pe gospodina...
Va pupam dulce si mai "auzim" la anul!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

anasia, am citit mes tau; o sa te anunt oricum si pe tine, dar o sa ii scriu si lui Muuh ca am si nr ei. Mersi mult!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Doniro, acum am vazut casuta. E frumoasa! Eu credeam ca e din aia de gradina, sa intre in ea, ca le-a adus la cresa una si nu-l mai luam de acolo in ultimele zile! Si sa nu uit, sa ne tii la curent cu ce se mai intampla, cand apare bebe2!

Anasia, ti-a iesit super colajul! Eu nu vedeam scrisul, dar am marit poza si am vazut. Apare foarte frumos, poate doar sa scrii cu un font mai mare, daca nu te superi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Am intrat si eu sa va urez:

LA MULTI ANI FERICITI SI CU MULTE IMPLINIRI IN NOUL AN SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!!!

Sabina sanatate multa Alexandrei,si noi iti facem concurenta tot racit si Alex, antibiotic, tuse magareasca, muci la greu ,ne prinde anul asta ca si anul trecut tot cu baiatul racit.
Eu abia mai trag de burta si de Alex in acelasi timp, ridicat, alintat etc, ufff da' ne-om descurca noi pana la urma cu toate...

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Doniro,

Iti multumesc mult de tot pt raspuns. Iti doresc nastere usoara!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat si noi sa va uram tuturor

Un An Nou fericit cat mai frumos si cat mai plin de succese si cat mai minunat alaturi de piersicutze si familie, iar gravidutzelor nastere usoara bebeii sanatosi si papaciosi!
Si Roxana , nastere usoara si bebe sanatos! Tinem pumnii sa fie totul bine.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput