PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Piersicutze spune:
Multumesc fetelor de incurajari. Abia am venit de la analize. hemograma e buna, nu are infectie, leucocitele sunt in limita. Urina nu am reusit sa luam, nu a facut suficient in punga. Mi-a mai dat o punga acasa, sa ii iau. Sper sa reusesc. Ma streseaza rau. M-am ales sieu cu o infectie urinara si se pare otita cronica, sa fie meniul complet.
Doniro f frumoasa casuta. O stiu, se numeste casuta Gowi. Poate ii iau si eu Alexandrei. Acum e f incantata de caruciorul de papusi, il luam pe peste tot cu noi, il plimba prin toata casa. Mult ii place si lego. A inceput sa construiasca singurica. Mi-e tare drag de ea. Acum cu boala a devenit cam rasfatata, de la toti a primit cate ceva, abia ne mai intelegem cu ea. Sper sa treaca si perioada asta. Azi nopate a fost prima noapte cand am dormit sieu mai adunat, iar ea a dormit legat de la 11 la 9, m-am bucurat mult.
va pupacesc pe toate si va doresc toate cele bune in noul an.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
map spune:
Babee nici eu nu am mai facut tiramisu ca am avut cozonac adus de soacra din Ro si a mai adus si alte praji, plus gramada de praji facute de mine, era deja cam mult. Am zis ca fac acum de Anul nou si uite ca pana la urma m-am pomenit facand cremsnit ca aveam deja ingredientele cumparate. Cred ca de boboteaza cand suntem invitati la mosica lui Robert o sa duc eu un tiramisu ca si ea este gravi asa ca merge un tiramisu fara ou
Reteta mi-am salvat-o si am vrut sa te mai intreb ce fructe folosesti tu? Niste visine ar merge oare sau cam ce ar merge?
Monica 12+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Doamne Sabina dar ce le-ati luat.Bine ca e Alex bine si tu ai grija de tine(sa iei tratamentul).E copil, las-o sa se rasfete.
Map vara fac cu zmeura,capsuni sau afine si e tare bun.Acum iarna am facut cu kiwi si banane(taiate mic), dar as zice eu ca merge si cu visine.Sa le scurgi zeama ca inmoaie prea mult piscoturile.Cum iti e, cum te simti?
Am schimbat-o pe Rebecca pe masa de infasat si am putut sa ma uit si in gura.Si va pot spune ca incisivii superiori au iesit bine,si au mai iesit 2 masele.Tare ciudata aparitie dar ma asteptam cumva.Asa ca inca 2 incisivi si 2 canini se vad, ii asteptam ca tare rau i-a fost mititica
O sa fim si noi dintosi ca mi-era c-o ia bebe din urma
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
map spune:
Sabina sanatate multa Alexandrei.
Gabriela cu afine si mie cred ca mi-ar placea cel mai mult, miam, miam. O sa vad ca am impresia ca am mai vazut si acum. Visinele trebuie scurse bine de tot chiar ca au gramada de zeama dar au asa un suc bun, bea mami sa-i mai treaca greturile. Imi este destul de aiurea inca. Ieri parca a fost si mai rau ca azi. Inca nu am trecut peste perioada asta de varsaturi. Aiurea a fost cu musafirii ca imi era jena cu casa plina sa fac acest gest si ma chinuiam toat ziua cu niste greturi.
Monica 12+ si
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Sabina, multa sanatate Alexandrei! Si noi am trecut prin asta, dar nu a facut convulsii. Stiu cum e cand se complica problemele de la gat cu enterocolita, nici nu mai vreau sa ma gandesc. Sper sa se faca repede bine piersicuta ta!
multi Alexandrei si tie.
Doniro, o sa incepem sa-ti facem galerie pentru bebe2. Nastere usoara! Unde e casuta despre care vorbesc fetele? Vreau s-o vad si eu! I-as fi luat si eu lu' al meu.
Consi, distractie placuta in Austria!
Bulinuta, distractie placuta in Germania!
Monica, Iulia, Babee, Ioana si toate fetele, pupici multi voua si la piersicute!
O sa mai intru si maine sa va urez tot ce e mai bun pe lume.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
map spune:
Gabriela de mult am mi-am propus sa te intreb cum se cheama medicmentul acela homeopat ptr arsuri de care spuneai ca este bun. Poate o sa am nevoie si tu atunci cu bb mic numai de asta nu o sa mai ai timp
Gina si de la noi multi pupici si urari de bine. Eu maine nu cred ca mai apuc sa mai intu si azi se pare ca-mi cam fac de cap pe aici. Dar mai stau numai o lecuta ca am invitat niste prieteni si mai am de strans rufe si sa fac un pic de ordine pana vin ei.
Monica 12+ si
gina_butnaru spune:
ok, Monica. Atunci iti urez acum:
Un an nou plin de bucurii, numai impliniri, multa sanatate si fericire, tie si celor dragi tie! Ne auzim la anu'!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anasia/anasia.jpg)
anasia spune:
casuta din aceea am luat si noi , tot de la quelle, dar inca nu i-am dat-o sa se joace, m-a innebunit cu pionezele de plastic si floricelele, asa ca mai astept cu stransul la alte jucarii;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Buna fetelor,
Sabina, multa sanatate Alexandrei!Si noi am trecut prin asta, dar nu a facut convulsii. Stiu cum e cand se complica problemele de la gat cu enterocolita, nici nu mai vreau sa ma gandesc. Sper sa se faca repede bine piersicuta ta!
multi Alexandrei si tie.
Doniro, o sa incepem sa-ti facem galerie pentru bebe2. Nastere usoara!Unde e casuta despre care vorbesc fetele? Vreau s-o vad si eu! I-as fi luat si eu lu' al meu.
Consi, distractie placuta in Austria!![]()
Bulinuta, distractie placuta in Germania!
Monica, Iulia, Babee, Ioana si toate fetele, pupici multi voua si la piersicute!
O sa mai intru si maine sa va urez tot ce e mai bun pe lume.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)![]()
Mersi de galerie, o sa am nevoie... Vezi ca am postat la pg 13 un mesaj la sfarsitul caruia am pus si o poza cu casuta (scrie "casuta si nasha").
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
![](gravida.gif)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Map medicamentele sunt de la firma Similasan si se numesc Magentabletten(cauta pe internet si ai sa gasesti).Mie imi e foarte bine cu ele.
Anasia m-am uitat si la alte poze de-ale tale si am vazut pe o farfurie niste friptura de pui si mici(mi-am facut-o cu mana mea, n-ai nicio vina
).
Gina si tie un An bun si multe realizari
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca