***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***
Raspunsuri - Pagina 14
andradap spune:
Poohy, eu am inceput inlocuireas TREPTAT... adik in loc de 6 masuri de lapte formula1, puneam 5 masuri de 1 si 1 masura de 2... apoi 4 masuri de 1 si 2 masuri de 2, apoi 3 masuri de 1 si 3 de 2... si tot asa pana am ajuns la 100% masuri de 2 Sper ca ai inteles explicatiile mele cu atatea cifre BAFTA la "inlocuit"
Chris27, ma bucur ca NU mai are nimik DAPHNICA si ca acum poate papa LAPTIC
KAY, tinem pumnii si ne rugam ca miracolul sa se infaptuiasca si la voi de CRACIUN
Legat de pofta de mancare... eu am alte puncte de vedere asa ca NU ma bag ca m-am saturat de rosiile aruncate in stanga si-n dreapta...
PS: Azi ii servesc lui Antonio primul GALBENUS (de fapt doar un sfert ca e prima oara )
ASA NE DISTRAM NOI ZILELE ASTEA!
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
ramona7 spune:
Sper ca ati petrecut frumos Craciunul. Va dorim zile frumoase pline de bucurii si in 2008.
Petrecere frumoasa pentru toate capsunelele si familiile lor iubitoare. Multumim de urari.
pentru sarbatoritii acestor zile speciale!
Soniuta, multa sanatate!
Motannel, razvan a primit tot felul de jucarii si multa iubire, ca toti bebelusii din lume. Am pus aici poze. Ca tot intrebai, voi ce ati primit de la mos?
Andrada, foarte frumos mesajul tau de Craciun!!! Multa pofta lui Antonio la galbenus.
Pespsi, multa fericire si santate pentru familia ta frumoasa!
Graviduta, multumim de urari. Un an nou plin de realizari si bucurii pentru tine, mara vrabioara si cei dragi tie!
Carmen_so, multumim de sutinere! Sarabatori fericite alaturi de gaze si familie!
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara
ankaa spune:
Am adormit piticul,obosit dupa o scurta plimbare cu soacra p afara.Acum bantui p aici..
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
dicirstea spune:
Rasar si eu cu intarziere la urari...
SUNT SIGURA CA ATI AVUT UNCRACIUN FERICITASA CUM VA DORESC SA FIE TOT ANUL CARE VINE
Mie mi-a cazut netul saptamana trecuta, dupa ce ma chinuisem sa pun o reteta de ciorba de burta, specialitatea (singura) mea. Acum am intrt doar sa va urez toate cele bune...sanatate pentru puiuti si parinti, intelepciune sa alegem ce-i mai bun pentru copii nostri, un strop de noroc in viata copiilor nostri.
Eu ma simt stoarsa ca o lamaie, am reusit sa ne luam si noi un ap de 3 camere, dar care va fi gata in aprilie 2009, dupa multe-multe peripetii si stres si griji am rezolvat chiar in ajun, pe 24 am facut rost si de restul de bani necesari, atata ca tb sa ma intorc pe 7 la servici, sa pot plati la datorii.
Incep si eu sa raspund pana raman fara curent, ca vad ca e noua regula de trai.
Ptr. bb mofturosi la mancare, eu eram cea cu suplimentul de vitamine recomandat de dr. Se numea Sana-sol, dar l-am dat doar de 2-3 ori, ca nu mi-a placut ca are indulcitori, i-am dat vitamina C naturala, si fier tot recomandat. Fac o paranteza ptr Magda, intreaba dr. de calciu, mie chiar mi-a spus sa nu-i mai dau, si Matei nici nu are dinti, dar si farmacista mi-a spus doar 5 ml pe zi si restul din fiola sa-l arunc, nu sa-l pastrez pt ziua urmatoare. Matei nu vroia sub nicio forma lingurita, (nici una din cele 3 incercate), cu jucarele, telecomenzi , cantat, ras, stat in cap etc, functiona doar ptr 5 lingurite. Si atunci bagam toata compozitia in biberon. Si masa de cereale si piureurile de fructe sau de legume. La inceput mai laptos continutul, apoi scadeam din ce in ce mai mult concentratia de lapte in favoarea completarilor. Am incercat cam toate tipurile de cereale, mai putin de banane si cele cu vanilie, marcile Hame sau Ulker le-am evitat, si manca baiatul meu un biberon de piure de 330-370 ml. A trebuit sa cumpar bibe mare de la Avent, de 330, ca era jale daca faceam pauza sa dau 2 bibe. Nu am insistat cu lingurita ptr ca nu vrooiam sa capete fobie, asa ca am facut pauza mai bine de o luna. Acum aven deja 3 sapt de la reintroducerea linguritei, am avut si zile mai bune si zile mai rele, dar ieri am schimbat si scaunul de masa cu unul de la Peg-perego, prima papa, in care sta mai bine si nici nu are un desen care sa-i distraga atentia. Azi a mancat piure de fructe din dovleac copt si mar, + 2 linguri de fulgi de orez de la milupa (pe cutie da la reteta fructe+filgi+ulei de masline) total volum 200 ml in bibe, rasturnat in castronel. Nu stiu cat cantaresc, dar nu ma mai stresez.
Ca tetnina, foloseam Avent cu fanta, nu cu gaurele, si Chicco de solide, sunt din latex si au succes mai mare decat cele de la avent. Am mai folosit avent gaurit personal si Tigex variabil care au fost iar ok.
Carmen am vazut masinuta, e simpatica foc, as lua-o de drag, dar eu am vazut unele functionale, cum am vazut in poze la Pepsi, ii pui ham copilului si il impingi cu un maner. La Cora era 170 ron dar n-am mai luat ptr ca tata sufera sa dea o carruta de bani pe jucarele care nu sunt apreciate la adevarata lor valoare si ca nu sunt mai bine vazute decat o eticheta sau o telecomanda sau un mobil. Nicidecum de jucarie sau nefolositor.
De bine ce stateam cu grija, am intrat si noi in clubul cazaciosilor. Dar nu a fost vina mea ci a lui ta-su, care s-a ridicat doar sa ia telefonul si l-a vazut pe marginea patului, iar pana sa ajunga la el deja era pe jos. Si cum bine spunea cineva (scuzati neuron obosit) mai pacatoasa a fost marginea de lemn a patului in care s-a julit usor, e ca o iritatie.
Andrada mi-ai adus aminte de grija mea de anul trecut...incepusem sa sangerez, dar mi-era groaza si de sarbatori in spital, asa ca am stat la orizontala pana pe 2 ianuarie, cand m-am internat.
Una peste alta, facand bilantul, a fost un an foarte bun, am avut cea mai mare realizare a vietii mele...un baiat dragalas, pe care imi vine sa-l sorb dintr-o inghititura, si acum nu stiu daca sa vreau sa treaca timpul mai repede sa-l vad mare si sa-i impartasesc din experienta mea (inainte sa ma sclerozez) sau sa nu mai treaca timpul si sa ma bucur la nesfarsit de momentele astea in care eu sunt (aproape) totul pentru el.
Va doresc sarbatori fericite si un an linistit, alaturi de familiile voastre.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ankaa spune:
Tot eu...
ANDRADA am vazut toate filmuletele cu Antonio,e o minune de copil.Sa ne spui cum a acceptat galbenusul..
DICIRSTEA-imi pare rau pt cazatura.Eu ma gandesc cu groaza la ce va urma,desi Alex nici n-a inceput sa se rostogoleasca inca .
Piticul meu doarme si eu ma distrez citind ce cadouri neinspirate pot face unele persoane .
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
piticasigogosica spune:
DRAGII NOSTRI
FIE CA SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI SA VA UMPLE INIMILE DE BUCURIE,SPERANTA,IUBIRE SI SA IMPARTASITI ACESTE SENTIMENTE CU TOTI CEI DRAGI!!!!!!!!!
VA PUPAM PE TOTI CU DRAG!
Noi ne-am intors de la munte, a fost SUPER!!Cosmin s-a dat cu sania,ia placut atat de mult incta a adormit de cateva ori!
andradap spune:
Ankaa, pai nu cred ca 1/4 de galbenus s chimbat chiar asa gustul piureului de legume... ca nu i l-am dat asa gol ... si de sapt viitoare cred ca ii introduc si carnita
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
mica0307 spune:
Va pupam si noi si va spunem distractie placuta in continuare.
Noi plecam maine la Pitesti pentru cateva zile.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Motannel spune:
Dicarstea, scuze pentru confuzie!!!
Andrada, multumesc inca o data pentru sfaturi! Astazi a fost mai bine, desi nu i-am dat para ... a facut inainte ...
Cum a papat Antonio galbenusul? Cred ca maine ii dau si eu ... ti-am zis ca am facut un pas inapoi cu diversifcarea ... introdusesem carnea, insa mi-a vomat ingrozitor ... probabil din cauza ca am pasat-o in blender o data cu legumele, printre care si cartoful si a devenit totul un amestec lipicios! M-am speriat si am revenit la supa de radacinoase! Sper sa fie ok in continuare!
L-am admirat pe Antonio cum "fugarea" soricelul prin casa!
Teodora a primit de la Mos Craciun multe lucrusoare ... o jachetica roz si o rochita indigo de la o nana, o jachetica rosie si o posetica rosie cu Minnie de la nana mea , un costumas rosu (pantalon si geaca) din raiat cu un ursulet brodat pe piept de la o alta nana, doua cutii cu bomboane pe care le-am trecut in contul meu, evident, o papusa de la a treia nana plus ceva bani, bani de la bunicii si unchiul din partea sotului, jucarii muzicale-sunatoare-galagioase de la mami si de la tati plus o jachetica rosie si ciorapei rosii, de la sora mea o pijamaluta cu stelute rosii, iar cireasa de pe tort ... lantisor de aur cu pandantiv cu zodia taurului de la parintii mei!!! Craciunul a insemnat o chimbare in garderoba Teodorei ... au aprut multe haine rosii (ca avea mai multe roz)!
Bogat mosul ... dar daca fetita a fost cuminte ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)