saltea pt. bebe

saltea pt. bebe | Autor: mihaela ema

Link direct la acest mesaj

Buna,
as vrea sa pun si eu o intrebare, doua... pt. o prietena care va fi mamaica peste o luna, ea neavind acces la internet.
Cit de buna este [size=1][red]salteaua din iarba de mare pt. copii ?
Care sunt proprietatile ei, unde se gaseste si cit costa ?

Cred ca toti de aici aveti o experinta bogata ca parinti si deabia astept sa fac parte din grupul vostru pt. ca deocamdata sunt la teritoriu aspirantelor!!!!

Multumesc anticipat pt. un eventual raspuns.

Miha.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Recomand oricui saltelutele de iarba de mare, atentie! nu de paie, sunt foarte bune pentru spatele copilului, tari si moi in acelasi timp, si nici nu se taseaza. Noi am luat-o din "SIR", din Militari, pasajul Lujerului, si am dat 1.000.000 lei, dar apoi le scumpisera parca la 1.400.000 lei, dar stiu de la altcineva ca a luat din Carrefour cam cu 1.000.000 lei. Nici nu transpira pe ea, e ok din toate pvd-urile.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni

Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

NOi am luat o salteluta de fan cosit de pe coasta de deal, cel putin asa scrie pe ea, cu aprox. 400.000 lei de la Piciul. Miroase f. frumos, a fan proaspat, si bb doarme bine-merci pe ea. Cateva luni cred ca va rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

si noi am avut saltea din iarba de mare, sau mai pe romaneste zegras(!!!!) si am fost foarte multzumiti de ea!
am luat-o de la bucur obor, impreuna cu patutzul, dar nu mai stiu exact cat a costat, de fapt eu nici nu eram de fatza!

Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Multumesc tare mult de raspunsurile voastre!!
Imi sunt de mare ajutor pt. ca la acest bebe eu voi fi nasa !!

Sper ca se gaseste aceasta saltea si in mag. mari din Cluj pt. ca eu aici locuiesc.

Va pup si pe voi si pe bebeicii vostri!

Miha.

Mergi la inceput