Si-a facut cineva lipoabsorbtie?
Ce parere aveti? Ati trecut prin asta? Am unele zone de la "mama natura" in care grasimea persista ORICE-as face. Vreau sa-mi fac lipoabsorbtie dar as dori ceva sfaturi si pareri de la voi.
Va multumesc mult.
Raspunsuri
XIO spune:
Verisoara prietenului meu si-a facut .
Tot ce stiu este ca daca nu tii regim dupa iti faci degeaba , ea a dat bani pe operatie , dupa aceea nu a tinut regim si acum e ca inainte (mie-mi place cum arata , a a tinut mortis s-si faca ).
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
pisi_ella spune:
Si pe mine m-ar interesa...Am o perna in loc de burta
ramasa dupa 2 sarcini...Am slabit in ultimul timp chiar bine (de la 70 la 62 kg)...dar perna de grasime tot o am!
Cam cat costa? CUm se desfasoara interventia? Cu ce fel de anestezie? Necesita spitalizare?
_Ella,
Emma &
Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
magh spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
eu zic sa faci mai degraba abdomene, daca nu vrei sa ramai cu pielea creata si atarnanda...
tusferi spune:
A fost acum cateva seri la televizor intr-o emisiune invitata o tipa care din cate am inteles are o clinica de chirurgie estetica si un antrenor de fitness. Tipa respectiva zicea ca la multe femei, dupa nastere, le ramane o burtica, care nu se poate rezolva numai prin fitness. Ea zicea ca lipoaspiratia este indicata la persoanele care nu au mari probleme de greutate (deci pentru persoanele care au 2-3 kg de grasime de care vor sa scape, din zone de unde se scapa foarte greu de ea - burta, aripioare, genunchi). Pe de alta parte, ea zicea ca pentru operatiile la abdomen, riscurile sunt cele mai mari si cu cat ai mai mult de eliminat, cu atat este mai periculos.
KULTA spune:
elyda, vreau sa stiu impresii, recuperare post-operator, cit de uniform ramine locul, dureri in timp de la persoane care au facut sau de la persoane care au cunostinte care si-au facut lipoabsorbtie.
Ce scrie in reclame a altceva, eu nu vreau date tehnice, medicale ci experientele traite de cei care au trecut prin asta.
Multumesc
danitin spune:
quote:
Originally posted by KULTA
elyda, vreau sa stiu impresii, recuperare post-operator, cit de uniform ramine locul, dureri in timp de la persoane care au facut sau de la persoane care au cunostinte care si-au facut lipoabsorbtie.
Ce scrie in reclame a altceva, eu nu vreau date tehnice, medicale ci experientele traite de cei care au trecut prin asta.
Multumesc
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
O buna prietena de a mea si-a facut lipoabsorbtie si am fost aproape de ea in perioada respectiva asa ca indraznesc sa-ti raspund.
Operatia in sine nu a durut-o deloc dar dupa jumatate de zi a avut niste dureri destul de mari care s-au mentinut vreo 3 zile si nu cedau decat la calmante puternice. A fost foarte foarte greu sa se ridice din pat in primele zile de dupa operatie, avea dureri foarte mari. Dupa vreo 2 saptamani a ramas doar cu dureri pe care ea le compara pe cele cauzate de o vanataie pe care o atingi ceva mai tare. A purtat un fel de corset vreo luna. Pielea nu a aratat bine destul de multa vreme, era cumva incretita parca avea vergeturi una langa alta. Din pacate nu a reusit sa tina regim si in mai putin de un an efectul operatiei era aproape nul M-a batut si pe mine gandul de o lipoabsorbtie dar dupa ce am vazut cum a fost la ea ... nu indraznesc.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi