Ce va propuneti/doriti in 2008?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
danyce spune:
Lore03, categoric va fi 2008 un an mai bun pt tine! Tocmai ma gandeam ca 2007 a fost pt mine un an mult mai dificil in comparatie cu alti ani, presarat de multe ghinioane si perioade dificile, dar...citind randurile tale mi-am alungat toate nemultumirile din minte si am ramas fara cuvinte pt ca orice nemultumire, neajuns al meu nu se compara cu pierderea ta.
Ai o papusa tare scumpa! Iti doresc putere sa te ridici, sa zambesti si sa mergi inainte pentru / alaturi de ea!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
In primul rand sanatate!
Apoi chestiuni mai practice cum ar fi "casa"! un locsor doar al nostru: eu, sotul si fetita noastra. Sper sa ne ajute Doamne-Doamne sa reusim anul asta. Bineinteles din an in an tot asta imi doresc. Ca si idee de baza... ca asa, ne mai dorim: vacante, voie buna.... etc etc...
pupici!
karligutza
sunt mamica Adelutei
ubita spune:
Sa fim toti sanatosi si fericiti,sa slabesc vro 12 kilos aratand astfel k HEIDI KLUM ,sa am un 2008 bun ca 2007 a fost execrabil...sa fac o fetita(o fac doar daca slabesc),sa nu ma mai ciondanesc cu soatza (incerc sa ma abtin ..promit)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tora97/tora97.jpg)
tora97 spune:
mi as dori totul, dar ma tem sa mi pun o asemenea dorinta, caci exista o balanta in tot ce capeti si tot ce trebuie sa dai...
mi as dori sa fiu/fim fericita/fericiti, dar fericirea este ceva atit de relativ...
sa fiu linistita, multumita... caci de a fi sanatosi e de la sine inteles...
ei, bine, indraznesc, recunosc e pt prima data, sa mi doresc lucruri concrete... nu ma costa nimic nu?
so: deoarece ne am cumparat teren n ar strica sa ne mutam intr o casa nou nouta, facuta de noi si pentru noi
apoi, imi doresc un serviciu mai bun, si bineinteles mai bine platit
si iar apoi, ca sotul meu iubit sa si demareze o afacere (care sa si mearga struna) ori sa o infloreasca pe cea actuala
mai dorim o masina ceva mai mare, caci plecarile noastre cu familionul este ca in home alone... sa nu mai spun despre "taiatul" de pe lista cind fac bagajul...
dar altfel... sa fim mai toleranti, mai rabdatori, sa invatam a ne bucura si aprecia unii pe ceilalti, sa ne bucuram cu ce primim si mai ales sa nu ne miniem ca nu putem avea TOTULpoze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
arinaa spune:
Avand in vedere ca anul 2007 nu a fost un an tocmai bun pentru mine ,in 2008 imi doresc in primul rand sanatate mie si celor dragi mie,sa reusesc sa raman insarcinata si sa fac un bebe sanatos .
arinaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miha13gina/miha13gina.jpg)
miha13gina spune:
Eu in primul rand imi doresc sanatate,sa am un bebeic sanatos,o nastere usoara!
Celalate incep incet,incet sa se realizeze:ne mutam intr-un apt mai mare,in curand ne casatorim...
GINA
MissParker spune:
Imi doresc sanatate, o sarcina la fel de usoara pana la sfarsit, o nastere cat mai suportabila, un bebe sanatos, armonie, liniste sufleteasca, dragoste, fericire, imi doresc ca viata mea sa mearga mai departe ca pana acum.
Felicia
18+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Priscilla spune:
Imi doresc sanatate pentru fetita mea si pentru toata familia,imi doresc sa-mi vad visul indeplinit(de a avea o casa)cu toate ca nu sunt sanse pentru 2008,mai degraba pentru 2009.Ce-mi mai doresc............putere de munca,sa rezolv cu fata,ca o sa incep munca si nu am cu cine sa o las............si restul ce-o vrea Dumnezeu,ca tot la mana lui suntem.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
In primul rand imi doresc sanatate multa, apoi sa ne mutam in casuta noastra (care deocamdata va fi apartament ANL) si prin toamna si un bebe
Monica