Despre cautare

Despre cautare | Autor: adi65

Link direct la acest mesaj

quote:
nu am vazut pe nimeni care sa caute intai in arhiva si abia apoi sa ii intrebe pe ceilalti

Propun sa se creeze cite un sticky cu titulu "MAI INTII CAUTA SI APOI INTREABA" in sectiunile cu probleme, in care sa se explice ca exista si aceasta posibilitate si cum se face o cautare, eventual exemple.

Sau se scrie mare "MAI INTII CAUTA SI APOI INTREABA" cind utilizatorul alege optiunea de a crea un nou subiect.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Propun sa se creeze cite un sticky cu titulu "MAI INTII CAUTA SI APOI INTREABA"

Ar fi si mai misto daca ar merge butonul de cautare , caci mie imi da tot timpul eroare...
Sau poate nu stiu eu sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ar fi la fel de bine daca fiecare din noi ne-am da interesul sa urmarim subiectele care NU mai sunt de actualitate si sa-i spijinim informational pe cei care au posibilitati tehnice de intretineren a bunei functionari a acestui forum pentru binele NOSTRU AL TUTUROR. Ce ziceti puneti umarul concret la asa ceva pentru noi toti? Daca nu stiti cum va pot ajuta cu exemple concrete. Cine vine alaturi de noi moderatorii? Un raspuns de genul Da sau Nu e suficient. Deci?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

OK ! Io una , ma bag ! Umila mea persoana se pune la dispozitia Mariilor Voastre , daca va pot fi cu ceva de folos ! Numai sa nu fie foarte complicat in ale computerelor... !
Astept detalii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Si io ma inscriu, petrec destul de mult timp pe forum, zic eu...asa ca astept detalii.

cu bine,

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Desi sunt mai noua pe aici, si nu pot sa ma laud cu prea mult timp liber, incerc si eu sa va ajut cum pot...
Deci, ce tre' sa facem concret???
Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E relativ simplu. Acest forum cuprinde multe sectiuni, La fiecare sectiune exista una sau mai multe persoane numite moderatori care au posibilitati tehnice de a sterge mesaje care nu mai au relevanta ca si informatie. Scopul nu este de a sterge informatii ci de a sterge acele informatii care nu mai sunt utile. De ce? La ce bun? Simplu
1. Nu le mai citeste nimeni
2. Incurca pe cine doreste sa afle anumite informatii utile
3. Forumul devine foarte greu accesibil

Concluzie:

Probleme pe toate fronturile

Solutii posibile la indemna oricui dintre noi este AJUTORUL. Desigur daca se doreste acest lucru. De putut insa poate oricine doar sa doreasca.

CUM?

Simplu:
Se intra pe oricare sectiune se doreste, cu predilectie acele sectiuni din forum care au un numar mare de mesaje. Sigur acolo probabilitatea de a exista mesaje fara valoare este mult mai mare. Cine gaseste un mesaj pe care il considera astfel poate sa trimita identificarea acestui mesaj pe care o gaseste cu usurinta in partea superioara a ecranului si care corespunde in mod unic mesajului considerat inutil. De exemplu, sus, acum identificarea urmatoare:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11318

corespunde acestui mesaj

E suficienta transmiterea unei astfel de informatii de identificare moderatorului din acea sectiune si deja s-a facut un pas mare pentru binele nostru al tuturor. Vreau sa mentionez ca transmiterea unei astfel de informatii nu inseamna neaparat stergerea acelui mesaj dar moderatorul va putea sa analizeze mult mai rapid si sa ia o decizie competenta.

Ei ce ziceti?

Cine incearca?

Nu uitati!

Exista posibilitatea trimiterii de mesaje private astfel incat ar fi foarte oportun sa utilizati aceasta varianta noua si prin aceasta evitandu-se umplerea forumului cu mesaje de informare. In fond ceea ce este cel mai bine este ca mesajul vostru sa ajunga la persoana pe care o considerati competenta in mod direct, privat.

In final eu tin sa va multumesc tuturor celor care au raspuns solicitarii ca si intentie. Propunerea ramane deschisa pentru oricine considera ca poate si vrea sa faca ceva concret pentru bunul mers al acestui site al nostru al tuturor. Mai ramane doar de facut, nu?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput