LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

a, vreau si eu sa ii iau o papusa mare. cam cat el, sau mai mare. pe care sa o imbracam, incaltam, hranim...si tot caut de ceva timp. pana acum singura mai ok e de la miniblu www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=42&cod_produs=875" target="_blank">asta dar nu m-a dat pe spate. si e 1mil. e mult? e putin? si mai voiam ceva gen catelul lui flore, o chestie pe care sa se suie, sa faca huta-huta, dar nu ceva din plastic. imi placea renul de la ikea dar e cam colturos...

aveti idei?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Ada a primit un baietel cam cat ea de inalt, dar a trebuit sa-i scot papuceii si tot felul de chestii din imbracaminte ca sa fie sigur. L-am botezat Andrei si se joaca cu degetele lui, cu ochii, gura.
Am vazut la Metro un elefant de plus dragut, dar nu m-am uitat la pret.
Un Winie de marime medie la metro era 50 ron.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

zilele astea nu am putut intra, ca am fost foarte ocupata.

vineri, cand am scris ultimul mesaj, ma pregateam de petrecerea de Craciun de la birou. pregatirea am facut-o cu mers la coafor si manichiura de rigoare, ca doar nu era sa arat ca ouvrierii de la banca. seara am spalat si culcat copilul, iar apoi am plecat la chef. sotul a ramas acasa, ca asa e regula. intre timp a aparut si a mea mama, de la tg. mures, in vizita surpriza.
la chef a fost super. pupaturi, complimente, etc. multi nu m-au recunoscut. toti mi-au spus ca atat f. bine, ca care eu :"ma tine bine barbatul acasa". petrecerea s-a lasat cu karaoke pe echipe, asa ca a trebuit sa merg si eu sa sustin echipa. ne-am distrat pe cinste. pe la 2 am plecat si eu spre casa, ca doar am sef care ma cheama la raport dimineata.

duminica zmeul s-a trezit cu noaptea in cap si a inceput sa misune prin casa, ca doar era ziua lui. la pranz ne-am dus la restaurant. zmeul a dormit un pic pe drum. la restaurant zmeul a mancat continuu. e foarte pofticios. cand a vazut farfuriile noastre cu sarmale a inceput sa faca yam, yam. noroc ca am dus de acasa carne de pui fiarta si am avut ce sa-i dau.
la mot a ales cheile de la masina (de care abia am reusit sa-l despartim), foarfeca si bineinteles painea, pe care a si inceput sa o manance. suplimentar, surubelnita si verigheta.
in lumanare a trebuit sa suflu eu, ca el vroia sa-si bage degetele.
dupa cum se vede si in poze si-a bagat mana in tort. i-am pus putina frisca pe nas, pe care a luat-o cu manuta lui si a bagat-o in gura.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by aelita

Pana vad unde pun pozele ,va pun un video scurt ,sa vedeti ce face ea cand gaseste un pampers...

E atat de faina!!!!!!! Si am vazut-o si cu mopul! O pup de o mie de ori!

Monica, am citit povestile de dincolo... pentru adulti sunt numai bune, umor negru

dianocico, iti cam umbla ochii dupa covoare... da' al tau de acasa nu mai e bun?
Hai ca nu e chiar atat de rau, da si tu cu capul de capacul de la butoi si apoi revino-ti pe langa alea rele se vor intampla si o gramada bune... de la lipsa zapezii ti se trage, baga o visinata si o sa vezi totul mai in alb!

a_deju, e vorba de labele din spate ale motanului? Prin patut? meserias motan, ca prin patut e mai greu... Hai sa traiasca! Se face biped

Laura, bine zis! "eu de ce sa ma mai plang.....dani e sanatos. restul nu mai conteaza. va pup"

bebinuta, sunt tare curiaosa cum va fi la voi cu impodobitul bradului... Ada va fi de fata? Astept relatarea... noi inca mai avem de impodobit, dar inca n-am avut curaj sa reluam actiunea

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

aelita super tare filmuletul dar bineinteles si personajul!

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by aelita

Pana vad unde pun pozele ,va pun un video scurt ,sa vedeti ce face ea cand gaseste un pampers...

ceea ce inseamna:

WOOOOWWW !!!!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju
[motanu' a luat-o la laba :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

am ramas cu ochii lipiti de monitor...am stat pe ganduri..sa intreb sa nu intreb...noroc cu Donia ca a lamurit problema {omulet usurat} ...ca pare cam mititel totusi pentru operatiunea exprimata atat de plastic de tine :))))

varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danutz, oana a facut in vara bubite si pete rosii de la febra pe fata si pe torace... pediatra a zis ca sunt de la febra mare, unii copii cui tenul mai sensibil fac chestii din astea ... si eu i-am facut baie cu tot cu febra asa ca nu era de la neimbaiat .. eu nu am dat-o cu nimic, a trecut de la sine cand a scazut febra

aelita, pe sofia.. asa face si oana, dupa ce schimbam pampersul si il pun pe ala murdar in punguta, sare pe langa mine sa i-l dau mai repede sa-l duca la gunoi .. atata doar ca la noi usa la duplap e securizata si tb sa i-o deschid eu :) .. vreau sa te vad cu burtica... again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aelita, te imbratisez tare tare si ma bucur ca ai revenit. tare fain cadou de Craciun!
Sofia ta e nemaipomenita, ce inseamna dom'le sa ai fetitza, e harnicutza , ai ajutor in gospodarie, ei, si credeam ca scap, dar nuuuuuuu, trebuie neaparat sa fac o Maria.
Monique, da, arati excelent. Ai ceva asa...nu stiu cum sa-ti zic...il ai pe vino-n-coa'
desiree, hai . Glumesc, fata draga...Ai si tu dreptate cu mancarica asta, oricum nu ma mai stresez...asa tare
Marani,ne rugam sa se intample un miracol de Craciun si sa va bucurati inca o vreme de bunica. Doamne ajuta!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

am fost si noi azi la vaccin...plans usor, uitat repede, ca a vazut lingura de uitat la amigdale si a intins mana dupa ea sa i-o ia doctoritei..

avem 80 cm, 12.200 gr, fontanela inchisa, sanatosi tun, bine dezvoltati, m-a felicitat ca am alaptat atat timp si inca...

dupa sarbatori facem si Priorix, azi am facut Pentaximul...

tragem linie..si o luam de la capat...

va pupez

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai,fetelor,ce primire imi faceti !

DONIA

Monique-La multi ani ,ANDREI! eu unde iti vad pozele?
dureaza ceva pana imi reiau ritmul de alta data ...

Incep sa mai vad din poze...am pierdut mult.

Almo-ce frumosi sunteti,ce mari ati crescut ! si mai aveti si zapada !!!!
Desiree la voi,votarea nu mai e valabila,nu? ce mare a crescut si Mihnea!!
si ADA de BEBINUTA frumoasa !

am sa vad usor usor din poze,am vazut doar asa pe apucate cateva pe la semnaturi.

pe DI mic l-am mai vazut in timpul asta

DIA-inca nu am burta,am pus poze la picasa.cu logare.

ROXANICA

PUP TOATE FETELE,CHIAR DACA NU AM SCRIS FIECAREIA IN PARTE,O SA VA VINA RANDUL LA CORESPONDENTA CURAND

Am pus poze in contul de la Picasa ,cu logare .

eu,dinc epoze am vazut,nu imi vine sa cred cat ati crescut !
noi suntem dintre cei mai pitici,mai avem pana facem anul!

pupici multi multi tuturor mamicilor de fulguleti !!!

nu va suparati ca nu v-am scris tuturor !
va iau eu la rand pe toate

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

18s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput