Am gasit filme pentru copii - Veronica, Mama,...
Vesti bune! Am gasit casete video cu filmele copilariei noastre: Veronica, Mama si inca vreo doua, si in plus mai sunt si povesti de genul Aleodor imparat si altele, pe casete video. Se gasesc la libraria Noi, cea de la sala Dalles, si costa in jur de 300.000 lei caseta.
Stiu ca era o gramada de lume interesata de filmele astea!
Sper ca v-am fost de folos.
Vizionare placuta!
Raspunsuri
Aurelia spune:
Mersi Elena o sa caut si eu pe cineva sa vad daca poate sa mi le cumpere si sa mi le trimita!pupici!
AuraGalerne
danat spune:
Draga Eleni, nici nu stii ce bucurie imi face mesajul tau!!! Chiar acum cateva zile vorbeam cu o colega despre filmele astea, cum zici "ale copilariei noastre", si ma gindeam cum as putea face rost de ele, asa pur si simplu pt placerea mea.
Unde este mai exact libraria asta? Chiar in incinta salii Dalles, acolo unde este si partea de carti???
Mercic pt raspuns!
danat
Eleni spune:
Dana, cum intri in librarie in fata e standul de casete si in dreapta sunt cele cu carti. Nici nu stiu daca standul asta cu casete tne tot de librarie sau e autonom (de altfel nici nu conteaza).
Spor la cumparaturi!
Alina spune:
Ah,fetelor,ce mult imi doresc si eu casetele astea cu filmele copilariei noastre!
Cum e calitatea casetelor?
Cumva se pot comanda si pe net?
Multumesc anticipat pt informatii!
Alina
cgabriela spune:
Mersi, Elena ! Nu sti daca se pot cumpara si prin posta! Sunt gabi din Timisoara si am si eu o fetita Briana!
adriana spune:
Multumesc Elena
Eu is innebunita dupa Veronica mancam la gradinita numai cu ochii-n TV... O sa-i cumpar si io lui Codrin.. desi nu stiu daca il atraga de acum filmele cu fetite .. ramane pentru bebe2
Eleni spune:
Salut! Scuze de intarzierea raspunsului. O sa incerc sa mai ajung pe acolo si sa cer un numar de telefon si un site. Si intreb si daca se poate trimite comanda prin posta. Daca intre timp ajunge acolo o alta bucuresteanca, o rog sa faca acelasi lucru.
Cu drag,
Alina spune:
Eleni,
multumesc mult pt raspuns.
Mai spune-mi,te rog,tu le-ai vizionat,calitatea ti se pare ok?
Te intreb pt ca am o prietena,aici in Germania,care a primit casete cu filmele astea din tara si imi zicea ca se vad cam rau,probabil ca sint facute de firme-pirat.
Alina