***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ioana, Livia vomita orice se numeste fruct...sau macar se stramba pana la Dumnezeu...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Of, fetelor! Multumim de urari

Graviduta, pepsi ca tot intrebati pe unde umblu. Printr-o intamplare am pozat accidentul lui Orban de duminica, inainte de a aparea la stiri si de atunci nu mai dorm si nu mai mananc bine. Am dat pozele pe blog si apoi in ziar si de atunci a inceput nebunia pentru ca nimeni nu mai voia sa recunoasca nimic. Mie se pare normal sa faci public un caz din asta. Nu vreau ca copilul meu sa traiasca intr-o tara groaznica, unde dai peste un copil minor si parintii nu fac nimic pentru ca au primit bani, unde ministri mint intr-un mod halucinant si legea nu se respecta. Vreau o tara civilizata pentru bebe al meu! Scuze de virulenta mesajului, dar sunt intr-o dispozitie groaznica. Sper sa fie totul bine.
Va doresc numai bine.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

la mine in casa a inceput sa miroasa a craciun!!...primul craciun in casa noastra, cu bebe al nostru alaturi...ce conteaza ca totul e intors cu susul in jos, ca abia in weekendul asta imi vine mobila, deci nu ma pot apuca de curatenie, eu am inceput sa coc fursecuri si biscuiti, si turta dulce!(macar pe astea sa le am facute, curatenia o las pentru duminica seara si luni- cat mi-o permite fi'miu!!)
alyna24 cu diversificarea mai mult stam...inca suntem la stadiu de cereale cu laptic de-al meu- seara,inainte de culcare.De saptamana viitoare vom intra si noi mai bine "in paine"! Pupici multi pentru tine si Davidutzul scump!(mai ce baiat bun, sa doarma el in premergator, doar sa nu va deranjeze!!!foooarte tare)
Lbelciug saracuta de tine, numai asta iti mai lipsea acum, mai ales ca parca ziceai ca plecati din bucuresti de sarbatori! si insanatosire grabnica!
monytza chiar ma gandeam zilele astea la buburuza ta!e fetita mare deja!!felicitari pentru toate progresele facute!
am vazut fotografii cu capsunici dragi- elias cu personalitate si fara chef de mancare, david de ella- este absolut a-do-ra-bil!!!, frumosii bogdan si mateide lbelciug, micutul sofer de pepsi, pe livia, pe domi in zapada, pe ducu si freza lui zburlita{ma incearca o invidie cand vad pitici pletosi!!.... de fapt, cred ca am vazut cam toate fotografiile postate in ultimele zile...o plantatie de soi!!!
Piciul meu e un marait de ceva vreme si azi am observat si de ce: s-a ivit un colt de dintisor!! eu nu-l asteptam prea tare, de teama "capselor" pe care le voi primi de acum inainte...dar acum, e bine venit!
hmmm. de ce-o mirosi a ars oare???

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor noi am avut o zi groaznica!Vroiam sa zic o noapte!S-a tezit SREFAN la 3 si a urlat fetelor pana la 6 30.Acum sa va spun de ce chiar nu stiu.Dar urla cat il tinea gura si io nu stiam ce sa-i fac si ce-i cu el.Am plecat spre spital si in masina liniste nici un suntetel.Ne-am mai plimbat cu masina ca doar era 5 dimineata di era super ora de plimbare.A adormit chiar si in masina.Cand am ajuns acasa la fel urlete de am trezit toti vecinii.Si a tinut-o asa pana la 6 30 cand nu a mai putut urla si a adormit.
Aveti voi vreo ideee de la ce poate fi?Sa-l fi durut burtica ca ieri a papat 3 linguri de supita de zarzavat?
Sa fie dintisorii desi nu se vede nimic? Sunt disperata caci acum pare sa nu fi avut nimic!
Voi ce ziceti sa fie de la papaica?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Am pus poze cu Antonia la semnatura!

Albastrik la 6 luni jumate`

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Monytza

Tare frumoasa fetita ta! O scumpa! Sa iti traiasca!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolici spune:

salut fetelor..ma primiti si pe mine in discutiile voastre?sunt o mamica din cluj si am o fetita Alexia -Roxana nascuta in 6 iunie anul acesta...sper sa putem schimba pareri intre noi....va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Monytza, deci wow, ce dulce e, vroiam sa aleg una care imi place mai mult, dar nu ma puteam hotara, asa ca asta e printre cele 5 de pe primul loc: http://family.webshots.com/photo/2885749510100705272ItkYcn

Didi, ce ar fi daca ai copia mesajul si l-ai pune in album, langa pozele respective? Sa vada cine trebuie....o parere absolut neutra.

Imi vine sa arunc pe fereastra si pc-ul si aparatul foto, ca de cand s-au jucat cu curentul (il opreau, ii dadeau drumul, tensiune mica-mare, ca la disco) ma trezesc ca se blocheaza cand mi-e lumea mai draga si cel mai rau, nu mai recunoaste cablurile usb si camera foto. Nu conteaza ca le-am instalat si dezinstalat de 5 ori. Asa ca am aparatula plin de poze pe cre nu le pot descarca si diseara avem petrecerea de mos Craciun la servici si nu pot face o poza macar.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by Madi

quote:
Originally posted by Monytza

Tare frumoasa fetita ta! O scumpa! Sa iti traiasca!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

SUBSCRIU! SI E COPIA IDENTICA A SOTULUI TAU!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Monytza ,e dulce rau Albastrica ta!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput