Haine negre

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Si eu am o haina alba, de toamna-iarna, un fel de paltonas asa. Am dat pe curatat pana acum suficient cat sa mai imi cumpar inca 3....negre de data asta. Anul trecut s-a patat, cred ca tot cu vreo ocazie de-asta in care m-am plimbat cu Metrorexul. N-a mai iesti la curatat. Si nu stiu ce sa fac...ca e inca noua, frumusica foc...o mai merge cu o pata ruginie pe umar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

off-topic: Da' de ce n-aveai bilet????

on-topic: hainele negre atrag razele soarelui si culm roamanii sunt frigurosi de fel...Unii mai poarta doliu, si uite asa s-a strans o multime imbracata in negru. Si eu stau in negru de aproape un an dar sunt in doliu caci altfel m-as imbraca mai deschis.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Rufus,isi iau haine inchise ca tin la tavaleala!Eu una,am o haina portocalie,pe care o iubesc de mor dar o port foooarte rar!Am impresia ca toata lumea se uita la mine,eu in portocaliu(la 8o de kile ale mele)si restul lumii in culori inchise!Da vara...alta viata!O tin numai in prazulii,rz,rosii,bleu,etc...!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Inteleg ca nu e binevenit un subiect cu tema "v-a prins vreodata nashu'/controlorul fara bilet, in tren/autobuz/tramvai si ce-ati facut?".
Cum cantau baietii aia de la Akcent "n-am bani de bilet"...ehe, ce vremuri (tineretea)...si daca aveai bani de bilet mai bine iti luai tigari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai sa va spun: nu aveam bilet pentru ca mi-a venit brusc ideea sa plec fara masina, iar chiosc nu aveam. Acum am 10 bilete in buzunar, in caz de...
Cred ca si pana acum lumea se imbraca in culori inchise, insa eu din masina ma uit cum circul, nu la oamenii de pe strada. Din autobuz, lumea se vede altfel.
Si nu ma refeream la paltonase sau hainute dragute negre (elegante, de altfel). Ci la canadienele alea mari, umflate, negre. Parca-s uniforme de iarna. Cum spuneti, nu trebuie spalate zilnic, dar aia numai moda nu e.
Nu vreau sa credeti ca ma deranjeaza. Fiecare cum ii place, sau cum poate. Doar ma mira.
Am sa va spun insa ca, atunci cand Ioana era mica, o imbracam numai in haine inchise (tot pe pricipiul murdariei). Nu cred ca era inca la scoala, cand mi-a spus ca vrea si ea o hainuta colorata, nu numai neagra (maro, etc). De atunci tin cont si de gustul ei.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Eu ador negrul: mi se potriveste f. bine si, in plus, ascunde bine surplusul de greutate cu care am ramas dupa ultima nastere.

Acum nu stiu daca sa ma bucur ca se gasesc in sfarsit haine negre sau sa ma intristez ca poarta toata lumea ca mine...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

..apoi Rufus, sa stii ca ai mare dreptate, asta am observat si eu..asa ca eu imi achizitionez haine colorate(rosu inchis, verde, roz-grena, etc)..si mai nou, ptr ca sotul meu mereu isi cumpara haine urate(a se citi inchise la culoare si terne) anul asta m-am erijat in Mos si i-am cumparat o haina ROSIE de toata frumusetea a ramas ca la dentist cand a vazut-o...cam greu cu schimbarile, ptr.unii...sa vezi cum a fost cand am vrut mocheta rosie si albastra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am geaca de iarna portocalie si-mi place muuult dar paltonul,din spirit de turma este negru.Insa pana acum nu cred ca am purtat paltonul de 2 ori,prefer geaca de fas ca e prea mohorat totul.Multumesc de postare,ma faci sa nu ma mai simt asa ciudata .....doar portocalita.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Daca te imbraci cu haine mai inchise asta nu inseamna ca spiritul tau nu este asa de optimist. Eu de ex. nu suport hainele inchise, daca ma imbrac cu o bluza neagra musai trebuie sa aiba macar o dunga sau un desen de culoare deschisa, asa am fost mereu, cand a murit strabunica mea nu aveam haine inchise cu ce sa ma imbrac,o vecina mi-a imprumutat o bluza neagra ca nu aveam nici una in garderoba, pantaloni negri aveam. Intotdeauna mi-a placut sa cumpar pantaloni de culoare inchisa nu neaparat negru, dar un maro inchis, etc, ptr ca tin la tavaleala si hainele mai groase, gen palton, geaca imi plac inchise la culoare tot din acelasi motiv. Mai ales cand circuli cu mijloacele de transport, dar vara este altfel, cred ca as muri daca as avea pe mine un tricou sau o camasa de culoare inchisa.

AURA

Mergi la inceput