*** LA REDOUTE *** (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mi-a venit azi coletul din 5, cu cadourile de Craciun. nu l-am vazut inca, a venit pe adresa finei mele...deh, eu am contul blocat..sper ca azi sau maine sa-l luam de la ea...de-abia astept

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am primit si eu un colet micut in care, pe langa un halat de baie recomandat deja de una din voi, am avut si chestia asta:
http://www.laredoute.fr/vente-sautoir-ventilo.aspx?productid=324124337&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 - si chiar imi place, e cu pampoane, floricele si pietre de diverse marimi si forme

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Ura, mi-am luat coletul. Am mers pe tura cealalta si nu a mai fost nici o problema. Ba mai mult, pe colet era scrisa adresa corecta, cu I, doar pe factura era gresita si ei o copiasera pe aceea pe avizul lor. Iar capiata de ieri nu a stiut unde sa se uite ca s-a si dus in spate sa verifice cum scrie pe colet (sau ma rog, s-a dus in spate, nu stiu eu ce a verificat sau nu, mie nu a vrut sa-mi arate coletul). Daca era acolo cred ca ii dadeam cu el in cap, ma gandisem sa o reclam, dar de bucurie ca l-am primit am zis sa o iert de data asta (mai suntem si in postul Craciunului). Sunt multumita de ce am primit, oricum majoritatea erau recomandate de voi. Am luat niste body-uri pentru cel mic pe care nu stiu daca le-a mai luat cineva, o sa caut si o sa pun maine link-uri.
Va multumesc pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nici acum nu am primit coletul din 28 nov... si am fost si la posta si am intrebat si nu e...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

am luat coletul din 5.12, multumita de tot, numai la o bluza anne werburn am luat teapa, seamana foarte tare cu o bluza de pijama...si era cadoul pt soacra...of,of...

Paris

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am primit si eu coletul din 6 dec (data comanda pe fax in 28 nov, inreg la ei pe 6 ), dar nu pot sa il deschid, il deschid la noapte, ca-s hainute pt mocaciun si nu poa sa le vada andrei.
bine c-a venit, am scapat de cecuri (oarecum), mai am doar niste ramasite
va pup si intru maine cu linkuri. eu n-am decat o pijama si barbat-mio o camasa, in rest numa' copilarii

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

VREM NOUTATI,VREM NOUTATI!!!!!!!!!!!!!
FETELOR VA ROG PUNETI LINK-URI SA NE MAI CLATIM RETINA!
IN REST NIMENI LA APEL?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mi-a venit avizul ptr coletul din 7 Din pacate, il iau abia maine, ca acum abia am venit de la serviciu si sunt bocna.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput