Scurgeri maronii
Inca nu am ciclu menstrual pentru ca alaptez, desi sunt la un an de la nastere. Iau pilule contraceptive monohormonale care nu influenteaza alaptarea, in schimb pana acum am avut de vreo 3 ori scurgerii maron- inchis cat sa pateze.
Am fost la un control, insa medicul mi-a zis ca e normal de la pastile si ca o sa imi mai apara. Insa, mi se par ciudat perditele astea inchise la culoare, de ce apar? Si ce treaba au ele cu pilulele? Stiti ceva, ati trecut si voi prin situatii de genul?
Raspunsuri
dooku3 spune:
"Perditele"alea sunt normale:-)Nu am trecut prin asa ceva dupa sarcina pentru ca nu am avut una,dar mi s-a intamplat la schmbarea pastilelor anticonceptionale.Pana se obisnuieste organismul cu noua pastila,ai spotting.Poate dura chiar si cateva luni,in sensul ca,in prima faza a ciclului sau chiar la ovulatie,pot aparea aceste piederi pana cand organismul se adapteaza la noul dozaj hormonal.Poate iti e de ceva folos linkul asta.
http://www.kwsalute.kataweb.it/Notizia/0,1044,4551,00.html
analessya13 spune:
quote:
Originally posted by dooku3
"Perditele"alea sunt normale:-)Nu am trecut prin asa ceva dupa sarcina pentru ca nu am avut una,dar mi s-a intamplat la schmbarea pastilelor anticonceptionale.Pana se obisnuieste organismul cu noua pastila,ai spotting.Poate dura chiar si cateva luni,in sensul ca,in prima faza a ciclului sau chiar la ovulatie,pot aparea aceste piederi pana cand organismul se adapteaza la noul dozaj hormonal.Poate iti e de ceva folos linkul asta.
http://www.kwsalute.kataweb.it/Notizia/0,1044,4551,00.html
Multumesc mult pentru mesaj si pentru articolul care m-a linistit.
Sper ca e corect "perdite", nu? Am vazut ca le-ai pus intre ghilimele?!
angelinajoli spune:
Ar trebui totusi sa consulti un medic.Parerea mea,pt atunci ai sta mai linistita.
dooku3 spune:
Glumeam Alessia:-)Pierderi,asta e cuvantul in romana.Sunt o persoana foarte sarcastica de natura,nu am pus ghilimelele cu rautate ci doar ca sa glumesc:-)Hai sa-ti spun una haioasa pe tema asta:o prietena buna,acum doi ani,merge la consulat la Milano sa-si refaca pasaportul.Ajunge la ghiseu si ii zice aluia"mi-a scazut pasaportul".La care tipul"da' ce ati facut doamna,l-ati lasat la fiert prea mult?":-)
Tdi spune:
quote:
Originally posted by angelinajoli
Ar trebui totusi sa consulti un medic.Parerea mea,pt atunci ai sta mai linistita.
hey!
mda, a zis ca a consultat un medic...sau medicul pe ea...si tot nu e linistita. o sa tin si io cont de sfatul tau pretios, cand am o problema consult un medic. multumesc!

analessya13 spune:
quote:
Originally posted by Tdiquote:
Originally posted by angelinajoli
hey!
mda, a zis ca a consultat un medic...sau medicul pe ea...si tot nu e linistita. o sa tin si io cont de sfatul tau pretios, cand am o problema consult un medic. multumesc!
Pai normal ca am fost la control, am si specificat asta ca doar nu era sa stau cu dubii.
Insa,stiti si cu doctorii cum e?! E bine sa mai auzi si alte pareri.
Teddy siAlyssa (05.05.05)

Alyssa (05.05.05)