PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
Muuh spune:
Miruna bine bine pe aici. Sunt intro stare de relaxare totala si de aici si o lene teribila. Trebuie sa fac un club al mamelor habarniste, copilului meu ii dau acum doi canini si doua masele iar eu habar nu aveam. Am remarcat din greseala ieri cand scotea limba la mine stand cu capul pe spate iar azi noapte a facut disco cu mine de la 2 la 3 jumate cred ca de durere.
Nu fac pregatiri de Craciun, vom merge la mama, la matusa, la soacra mea si la bunica sotului. Adica asa atarnache. Cozonac o sa ii dau, telemea ii dau deja demult. La inceput o desaram acum ii dau asa, noi sare oricum nu punem in altceva.
Babee du-te la baile termale. Deci iti zic cum mi-a zis mie doctorul cand am plecat la mare: daca e sa nasti asa usor o sa nasti acolo daca nu ajungi sigur pana aici. Doar esti in Austria sigur se rezolva cumva. Meriti putina odihna si destindere.
crissa Sa ne traiesti. Tie iti doresc sa iti aduca Anul Nou un ajutor in casa, inteleg ca ai mare nevoie ca sa te mai relaxezi putin.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
julax, da, trimite, la mamiciiulaug2006@yahoo.com; o sa trec mai tarziu adresa pe prima pagina, parca era;
cristina ioana, scuze de intarziere, am platit intretinerea
, da o stiu, sa nu spui ca operezi asa ceva acum
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
babee, adjudecat nr 23
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
andreea25 spune:
salutare
tania felicitari ptr fetitza 
map sanatate multa
julax da e super delicioasa prajitura si eu o fac de ceva ani si mereu mi a iesit ![]()
cristinico cartofi frantzuzesti si peste la cuptor ha?
eu fac asa cartofii frantzu': fierb cartofii ca ptr piure. cand sunt aproape gata ii pun intr un vas de jena uns cu unt,si deasupra torn un sos din smantana ( merge si iaurt ) cu ou si branza /cascaval ras ,si condimentat cum vrei ,sare ,piper,patrunjel verde.cam 20 de min la cuptor si gata .sotul e innebunit dupa ei
.Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
Cristina_Ioana spune:
Anasia, asteptam reteta ta minune 
Andreea saru'mana de reteta, asa ma gandeam si eu, dar asteptam ok-ul Anasiei 
Acum fac niste cartofi fierti si apoi putin prajiti, cu condimente sau telemea rasa deasupra 
anasia spune:
cristina ioana, nu e a mea, "am cules-o"
5-6 cartofi mari, 300 g smantana, , 150g telemea rasa, a lingura unt sau ulei, putin pesmet;
cartofii fierti in coaja, se taie reci in felii nu prea subtiri, pe care ii asezi intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet; dupa un strat de cartofi urmeaza unul de rondele de oua, apoi cartofi, presarat cu telemea rasa, apoi ou, ultimul cartofi; deasupra un amestec de smantana , putina verdeata am mai pus eu si cascaval; se lasa sa se rumeneasca;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Amami spune:
Cristina_Ioana ce de
faci! Yammy! Si noua ne plac mult cartofii frantzuzesti. Ii fac aproape ca si reteta Anasiei si pun din abundenta branza si un pic de smantana la ficare strat de cartofi. Ii place si lui Sebi mult de tot! Eu ii dau telemea de mult dar sub forma gatita in mancarici. Ca si Muhh, nu o desarez pt.ca oricum nu mananca el sarat in rest. Cozonac i-am dat dupa mancare si ii place mult. Il facem acasa si nu prea dulce, plain, fara umplutura de nuca.
Babee ai dreptate, ne scapam noi de
. Ce sa facem, trebuie sa ne iasa si noua la un moment dat, n'est-ce pas? Rebecca cum mai e? Papa ceva sau doar laptic?
Buli faina California. Dar tot imi place NY-ul mult de tot!
Noua ne-a scazut febra. Sper sa nu revina.
julax spune:
Anasia,am trimis noua poza pentru colaj
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Babee spune:
Bai frate a dat strechea in toti, au peste tot reduceri de nu ai cum sa nu scoti banii sa iei
.O fi vreo noua strategie ca de obicei reducerile erau dupa 27 Decembrie,acum peste tot
.Dimineata imi ramasese gandul la niste cizme pt Rebecca(nu le-am luat ca erau fix nr ei si acum are, mai mari pt anul viitor nimic) si am plecat la alt magazin si am gasit ghetute
.Luat si pt Phillip pantofi de primavara(semigheata usurica), ne-am mai plimbat si m-a taiat ceva.Am fost la un mini mall langa mine aproape si au o aripa in care se tot construieste.Am urcat dupa toaleta si am gasit un restaurant mongolez..
(de-ala cu wok si sushi si bufet si...
).Asa ca am luat cina in 3 fara sot si am o burta acum
ca de 11 luni
Imi pare rau ca n-am stiut sambata ca acolo ma aniversam(de 3 saptamani e deschis dar e bine de stiut
).
Cristina telemea lor nu le place, aici e un fel de branza turceasca foarte putin sarata si le mai fac cu cottage cheese si smantana degresata.
Anasia asa deci..mie 12 imi placu![]()
Miruna departe de Viena nu sunt , si-asa am asigurare separata chem elicopterul sa ma duca fuga
.Mi-ar fi bine ca m-ar relaxa apa si stiu ca si lor le place mult si or sa fie ocupati .
Amami acum a mea mananca de imi rupe urechile(ca de obicei adica).Sper sa-si revina la kg ca a pierdut ceva.
Cui mai trebuia sa-i raspund???
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Amami spune:
Babee si aici au inceput reducerile de vreo saptamana. Gasesti multe lucruri si la 50% off. Insa chiar dupa craciun, de prin 25-26 vor incepe sale-urile peste tot:50-75% OFF. Daca mai si cupoane la unele mag. ajungi sa platesti doar f.f.putin.