PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Buli asa deci ai calaver cu armura.La noi daca eu ridic tonul incepe Phillip:tati te rog n-o supara pe mami.Daca eu refuz sa fac ceva sotul nu zice nimic dar incepe Phillip:mami nu fi rea.S-o vad si pe Rebecca...care oricum stie ca e preferata lui tati.Aseara era un chiloman la mine in casa...o sa vad cum o sa fie cu 3

Crissa, Buli numai toba si caltabos nu primeam in Austria ....Nu ca nu mi-ar placea dar mi se pare ciudatAcum 4 ani am vrut sa fac si n-am gasit mate asa c-am renuntat si cand mai ajungem prin Ro mancam ca imi pastreaza mama la congelator si-mi fac pofta.

Inainte sa-l iau pe Phillip de la gradi am trecut pe la fosta gradi sa iau niste poze si sa cumpar prajituri de Craciun(ca pentru juma de kil n-are rost sa ma chinui si stiu ca fondurile merg la jucarii pentru ei).Si Rebecca mea a urlat pana acasa sa ii dau prajitura de-acolo.

Nicolica iti spun in mare reteta:piscoturi sampanie, mascarpone o cutie mare, Rama creme fine batuta cu zahar pudra si fructe .Eu pun strat de piscoturi inmuiate in cafea, strat de mascarpone amestecat cu frisca obtinuta si fructe si tot asa.Pe deasupra pudrez cu cacao si gata....

Map eu am cumparat maioneza cu 25% grasime pentru ca eu nu fac.cat ou poate avea si oricum nu fac multa salata asa ca...

Friptura nu mai fac de Craciun ca deja mi se pare mult dar m-ar tenta rulada Anasiei.Daca ma simt bine poate ma incumet in week-end.

Mada si pana la urma cum au reactionat bunicii cand au aflat de beb2?Sanatate lui Flo si aveti grija de voi.

Urmeaza somnul de frumusete

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Mada, imi pare rau sa aud ca Flo are probleme cu coloana si deviatie de sept. Aveti grija! Ma bucur ca sunteti bine in rest si te inteleg, cu atatea vizite, e complicat! Ma mir cum de mai ai timp sa mai si scrii pe forum!

Ani_nutu, nazdravan Mihaita al tau! Sarbatori fericite si tie si un an nou cu multe bucurii!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Salutam voios livada!
Revenim si noi in forta dupa cateva zile de absenta total motivata, am avut laptopul in service. Marturisesc ca am intrat de pe tel si v-am citit zilnic, am si scris ceva, dar mi s-a deconectat netul cand sa trimit
Miruna, multumesc scumpa pentru sms de verificare
Babee, iti multumesc ca ai intrebat de noi Pupici pe burtica, stai cumintica sa vina bb cand trebe'
Crissa, LMA cu scuze pentru intarziere si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Mada, bine ai venit in RO...moaaaa cat ai scriiiiss
Tania, asteptam vesti cand afli sexu'
Anasia, mi se face foame instant cand te citesc
Eu diseara fac friptura de porc in sos de vin, cartofi taranesti si salata de bureti in otet iar zarzarul va papa piure cu parmezan si salata de rosii

Noi suntem ok, mai avem ceva muci, azi am iesit putin afara, dupa 4 zile de tavalit casa in lung si-n lat.
Mami e in mare forma, de duminica tot curg cadourile, tati zice ca s-a intalnit cu Mosul mai devreme...da, stiu ca nu e momentul inca si ca noi le facem pe toate pe dos, asa cum am impodobit si bradul si avem o saptamana plina in care am ascultat si colinde...cred ca explicatia consta in faptul ca noua nu prea ne plac chestiile previzibile si faptul ca tre' sa faci un cadou fin;ca e craciunul si asa se face...cu siguranta va fi ceva sub brad la acel moment, dar ne-a placut mereu sa ne surprindem placut si in zile fara vreo semnificatie aparte. Asa ca mami a primit multe cadouri deja, tati la fel, cat despre Luca nu mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

lucians ma crezi ca azi am impachetat niste prosoape de bucatarie si ma gandeam la filmuletul cu Daria ta,cand le scotea din sertar tacticoasa ? .ce sa ti zic,adormitul ca adormitul dar faza aia cu NU Nu NU ...m a dat gata .e o scumpa,si ma bucur ca ne ai mai pus filmulete .sa sti ca si Ari ranjea toata la Daria ta .
ani_nutu sarbatori fericite si numai bucurii in anul care vine ! aaa si cat mai putine nazbatii de la MIhaitza
mada aoleu asa subred e sotzu' ? pei sanatate multa .si cu carrefourul ,asa e la noi,parca am fi cu totii ciorditori.nici cu un suc nu ti da voie . deci din ce am inteles eu ,inka nu le ai dat veste ce a mare nu ? oricum ma bucur ca tu se simti mai bine fara greturi,si sa sti ca e bine sa gusti din toate .asa imi zicea mie doctorul in timpul sarcinii,care mereu imi zicea sa fiu atenta sa nu iau proportii: mananci putin si des si putin din toate
cristinico ma bucur ca e zarza mai bine.cat despre cadouri,e frumu sa primesti dar sa si faci cadouri,indiferent dc e ocazie sau nu io sunt cam intoarsa ,ca m am certat cu mama .ca asa o apuca pe ea de sarbatori...in fine ,nu mai conteaza,doar ca de data asta mi s a cam pus pata .
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Andreea, pupam apasat. Da e frumu sa primesti si sa faci cadouri cand poti, fara ocazie speciala neaparat.
Oricum, o sa avem cu siguranta si sub brad ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

doamna C ,mi am adus aminte...poze cu bradutz ne pui si noua ??? fetelor sa va dau o reteta de parjitura pe care o fac eu si care iese yami yami reteta Prajitura inteligenta 180 g margarina
250 g zahar
4 plicuri zahar vanilat
9 linguri faina
7 oua (merg si 6 mai mari )
1 l lapte caldutz Se freaca margarina cu 150 g zahar apoi se adauga treptat ce;e 7 galbenushuri,zaharul vanilat,faina,laptele caldut si cele 7 albushe batute spuma cu 100 g zahar.
Compozitia este ca un sos. Se toarna in tava insa si tapetata cu faina.Se baga la cuptor incins si se tine la foc domol 1 h-1 1/2 h.Se va stratifica in 3 parti la mijloc fiind o crema galbena. Pofta buna !
ps: tava trebuia sa fie putin mai inalta
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

"Mami e melodia ta, dansam?"-Chris Rea-Driving home for Christmas

Poti sa spui NU la o asa propunere si sa te balangani ca un elefant cu doi copii de mana?

Doamna C in sfarsit.Si la noi a fost Craciunul in ultimele zile dar mai mult pentru cei mici ca la noi nu e nevoie de multe.

Sambata avem rezervare la ape termale, ar trebui sa stam pana luni dar nu stiu ce sa fac.Singura agitatie ar fi sa ma balacesc, oricum e sotul cu ei si le face pe plac.N-as pierde nimic daca nu ma mai duc, banii se returneaza dar ....

Mergi la inceput

Babee, si noi dansam in fiecare zi, chiar acum se hlizeste la Cleopatra si danseaza de zor
Eu m-as duce la termale in locul tau...
Andreea, nu am iubito poze cu bradutul inca, o sa fac, promit

Mergi la inceput

Cristina noi ne tot gandim.Sotul inclina sa nu mergem, eu asa si-asa.oricum era un cadou comun si le face palcere copiilor.Departe nu e, doar 1 ora de Viena, m-as putea intoarce imediat inapoi de Doamne feri.Avantajul ar fi ca au si program cu baby sitter si ne-ar conveniAici este distractia:http://www.sonnentherme.at/

Mergi la inceput

Andreea nu e mult 1l lapte la prajitura ta?Ca mi se pare putina faina si cred ca iese zeama.Praf de copt se pune?

Mergi la inceput