Descurcaretii politicieni romani...

Descurcaretii politicieni romani... | Autor: Adrianaa

Link direct la acest mesaj

Zeci de parlamentari au declarat, pe propria raspundere, ca locuiesc cu chirie in Bucuresti. Prin urmare, la ce mare raspundere presupune demnitatea de parlamentar, statul le ofera cite o mie de dolari, pe luna, ca sa nu achite chiria din propriul buzunar. O suma pentru care nu raspund, in fapt, nimanui. E adevarat, nici nu au la ce sa raspunda, pentru ca nu i-a intrebat nimeni de la Parlament daca ei chiar stau in chirie. I-am intrebat noi. Ce am constatat? Nu numai ca nu stau in chirie, desi iau mia de coco lunar pentru asta, dar au cel putin cite un apartament proprietate personala in Bucuresti. Daca nu chiar mai multe. Plus vile, in cazul unora.

Nu vor hotel, nu vor chirie, dar vor in dolari o mie

Andrian Sirojea Mihei – deputat PNL de Constanta

Rep.: Unde locuiti in Bucuresti?
A.M.: Pe Calea Dorobanti.
Rep.: La nr. 134, in apartamentul proprietate personala?
A.M.: Da, da…
Rep.: Si ce faceti cu suma de 25 de milioane pe care o cereti de la Parlament pentru chirie?
A.M.: Ceea ce fac si ceilalti deputati si senatori.
Rep.: Pai, ce fac ceilalti? In declaratie va asumati faptul ca platiti chirie. Ce faceti cu banii?
A.M.: V-am zis ce fac cu banii aceia: ce fac si ceilalti deputati.

www.catavencu.ro/la_zi/din_editia_print/ancheta_parlamentul_le_plateste_chiria_in_bucuresti_parlamentarilor_care_au_case_in_bucuresti.html" target="_blank">CONTINUARE

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/Asculta__Casa_cu_mireasma_de_brad___lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Uite, de-asta imi vin mie dracii periodic si vreau sa emigrez, oriunde, si-n Burkina Fasso, numai sa nu mai aud si sa nu mai vad nesimtirea 'alesilor neamului". De ce nu-i verifica nimeni daca au dreptul la suma respectiva pentru chirie? Si, daca se descopera ca au dat declaratii mincinoase "pe propria raspundere", de ce nu se incepe urmarirea penala pentru fals in declaratii?? Da' astea-s intrebari retorice , am uitat ca au imunitate, ca pot face orice, ca nu trebuie sa ne dea noua, astora fraierii care voteaza, nici o explicatie si nu avem nici un drept in afara celui de a pune stampila pe buletinul de vot. Indiferent de culoarea politica, toti sunt la fel, nu ma apuc sa scriu invective ca nu mi-ar ajunge tot forumul...
Singurul lucru pe care il pot face e sa nu mai merg la vot. Si deja am inceput sa fac asta. Si sa incep serios sa-mi fac actele pentru Canada. O sa fac si asta, dupa Anul Nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Subiectul asta a mai fost discutat pe forum.

Mie-mi pare extrem de bine ca:

1. Nu lucrez la stat - ca sa-si permita toti sa ma traga la raspundere ca "din banii lor" sunt platita, deci echivalentul la a fi sluga tuturor

2. Angajatorului meu i se pare absolut normal ca atunci cand ma trimite in interes de serviciu intr-o alta tara/oras decat cea/cel de domiciliu, sa suporte cheltuielile de cazare si diurna, indiferent cate investitii in proprietati as face eu in toata lumea.

Sunt convinsa ca parlamentarii fac o gramada de matrapazlicuri, insa asta din punctul meu de vedere este o falsa problema.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Sunt de-acord cu Adina Iulia in ceea ce-i priveste pe cei AFLATI in functie. Pe mine ma enerveaza, ca pe langa acestia, sunt o gramada care nu au plecat demult din scaunele lor si totusi beneficiaza de aceleasi conditii, sau in locul lor vin nepoti, copii etc."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Sunt convinsa ca parlamentarii fac o gramada de matrapazlicuri, insa asta din punctul meu de vedere este o falsa problema.

Adina + Olivia Q1.04

Si... adevarata problema care ar fi?!?!

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Ieri dimineata, carcotasii ma intampinau de la prima ora cu o stire interesanta despre primarul nostru Videanu. Cum s-a gandit el sa-si mai faca economie in bugetul personal? Solutia a venit foarte usor. Cum el nu este om de rand, s-a gandit ca ditamai viloiul sa si-l alimenteze cu ceva curent electric direct de la stalpul din strada, iar noi, cetateni obisnuiti, sa punem mana de la mana sa platim la comun pentru alesul nostru de sector. Nu de alta, dar... va dati seama ce facturi ar fi trebuit sa suporte primarul in altfel de conditii...

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput