Buna
am fost la un control ginecologic pentru ca am dureri foarte mari de sani si de spate cu o zi doua inainte si menstruatia dureaza aprox 6 zile si pentru asta mi-a zis sa iau marvelon 21. Acum 2 ani am luat logest pentru protectie si a fost ok, nu am avut probleme. Problema mea e ca nu stiu cum o sa reactioneze organismul meu daca o sa iau marvelon. Am auzit ca sangerarea poate dura de la 2 la 19 zile in prima luna. 19 mi se pare cam mult. La logest a fost max 4 zile.
Multumesc,
Costela
Nu ai de unde sa stii cum va reactiona corpul tau , se poate sa nu ai deloc probleme , si se poate sa sangerezi o data la cateva zile toata luna pana te acomodezi.
Eu n-am avut nici un fel de reactie adversa la Marvelon.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Eu am luat Marvelon 2 luni iar Logest 4 ani.Mi s-aparut Logestul foarte bun,nu mai aveam dereglari de ciclu si nici dureri.Oricum de acum de 2 ani nu mai i-au nimic si ma simt mult mai bine.
Eu nu am reactionat prea bine la marvelon. Am luat numai doua luni pentru ca imi dadea dureri de cap ingrozitoare, asa ca mi-a fost recomandat Microgynon-ul in locul acestuia, cu care ma impac foarte bine. Nu a avut nici un efect secundar iar CM-ul vine cu o precizie de ceasornic, dureri mai deloc iar de durat nu dureaza mai mult de 4 zile (dintre care doar doua sunt mai "abundente"). Depinde insa de organism.