marvelon 21

marvelon 21 | Autor: Costela29

Link direct la acest mesaj

Buna
am fost la un control ginecologic pentru ca am dureri foarte mari de sani si de spate cu o zi doua inainte si menstruatia dureaza aprox 6 zile si pentru asta mi-a zis sa iau marvelon 21. Acum 2 ani am luat logest pentru protectie si a fost ok, nu am avut probleme. Problema mea e ca nu stiu cum o sa reactioneze organismul meu daca o sa iau marvelon. Am auzit ca sangerarea poate dura de la 2 la 19 zile in prima luna. 19 mi se pare cam mult. La logest a fost max 4 zile.

Multumesc,
Costela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

De ce nu iei tot Logest daca deja il cunosti?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu ai de unde sa stii cum va reactiona corpul tau , se poate sa nu ai deloc probleme , si se poate sa sangerezi o data la cateva zile toata luna pana te acomodezi.
Eu n-am avut nici un fel de reactie adversa la Marvelon.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Eu am luat Marvelon 2 luni iar Logest 4 ani.Mi s-aparut Logestul foarte bun,nu mai aveam dereglari de ciclu si nici dureri.Oricum de acum de 2 ani nu mai i-au nimic si ma simt mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu nu am reactionat prea bine la marvelon. Am luat numai doua luni pentru ca imi dadea dureri de cap ingrozitoare, asa ca mi-a fost recomandat Microgynon-ul in locul acestuia, cu care ma impac foarte bine. Nu a avut nici un efect secundar iar CM-ul vine cu o precizie de ceasornic, dureri mai deloc iar de durat nu dureaza mai mult de 4 zile (dintre care doar doua sunt mai "abundente"). Depinde insa de organism.

Mergi la inceput