LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (271)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
MARAKI poate daca as mai stii si eu,as face-o 
Normal ar trebui sa stiu,ca doar am facut liceul economic ,unde am facut muulta merceologie - adica toate caracteristicile tuturor marfurilor 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
www.dropshots.com/moni5" target="_blank">
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
Mai nu mai retin daca imi placeau,dar cred ca nuuuuu.Ca la caligrafie stiu sigur ca nu am excelat chiar delooc.
Dar daca le-ar stii,mare branza,le-ar face rapid,dupa care s-ar apuca de desenat.Pai eu desenam toata ziua la scoala si in pauza si in orele plictisitoare.Sau citeam
dar am fost cuminte,am tacut malc,am fost eleva model
,nu deranjam.
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
maraki spune:
Hai ca a fost un exemplu care-mi venise primul in minte. Cat sant mici sant bune poeziile, le dezvolta imaginatia
dar mai tarziu in scoala? Cu ce ma ajuta pe mine poeziile care trebuia sa le memorez la romana?
Nu are legatura cu ce vb noi acűm dar ma gandeam si eu....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
LunaNoua spune:
Eu nu cred ca se vor plictisi. Eu cand am intrat in clasa a opt-a stiam toata gramatica de admitere la liceu, ca ma invatase profa cu care faceam teatru la clubul elevilor. Terminasem deja toata culegerea de exercitii. Asta nu inseamna ca nu am reluat-o cu placere, sau ca nu am fost atenta la ore. Chiar mi-a prins bine !
http://community.webshots.com/user/torturi
maraki spune:
Vezi, Deea altfel a inteles cand a aratat Daria scaunul de masina. Eu cred ca arata scaunul si spunea ca-i al ei " Daria " Deea crede ca intreba de desene...din moment ce tapiteria e plina de desene, oriunde arati tot peste desen dai. Acum depinde de fiecare cum interpreteaza.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI eu am urat cel mai mult sa memorez poezii,la scoala vai si amar cum le invatam,asta daca le invatam ... Nu am suportat niciodata sa memorez ceva! Eu citeam odata lectia din caiet pe fuga,eventual inca odata din carte (daca suspectam ca ma poate asculta) si basta,cu aia mergeam la scoala,cel mult!
Dar ... la 3 ani am stiut extrem de multe poezii,invatate de la bunica de la tara.Atunci imi placeau,cred ca e vorba de varsta ...
maraki spune:
Sant mai frumoase poeziile pt copii mici decat alea din scoala.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
merg sa-l spal pe Angelo si sa-l pun la somn.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
d_melli spune:
Buna seara !
La petrecere a fost frumos!Mario a fost cuminte din punctul meu de vedere...deci o petrecere reusita dupa mine.
Vladimirescu e un copil superb si cuminte iar Pufu e o super fata si sunt sigura ca o sa ne intalnim mult mai des de acum incolo.Vladi a fost tare dulce drept rasplata i-am facut multe poze.
Ioana a venit cu mami si cu tati si a fost foarte incantata si eu cred ca i-a placut.Eo domnisoara in toata regula, foarte eleganta , manierata , fiind singura care papa cu furculita si cutitul , foarte cuminte si foarte...frumoasa.De abia astept sa il bad pe Rares.De parinti ce sa mai zic? Sunt super amandoi....ba chiar ii suspectez ca o sa o puna de un tobogan cat de curand....
Eu sunt in concediu deci tocmai de aia nu am mai scris si mai am vreo saptamana doua de concediu.
De aceea tin sa va pup pe toti fara exceptie .Am reusit sa citesc din urma insa nu as vrea sa comentez ca sigur ar iesi scantei numai pt simplul fapt ca nu sunt de acord cu majoritatea.Asa ca ma abtin si imi vad de treaba mea si de iubirea mea mica si desteapta si fara sa stie toate nimicurile.
Va pup
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
monica70 spune:
Da' frast,erau mai frumoase alea din scoala,doar erau poezii clasice ,de valoare,mie imi placeau,dar pur si simplu uram sa memorez orice,nu doar poezii
Acuma normal ca unele le-am memorat mai fara voie,adica mi-au ramas in minte,probabil erau mai usor de memorat.La ce subiecte ajunseram ![]()
MARAKi dar apropo de strans jucarii,de ce nu ai incercat sa il pui pe Angelo sa te ajute sa strangeti jucariile,asa in joaca? Hai ca altfel o sa te injure nora ne n-ai idee,daca nu-l educi harnic si ordonat ![]()