Cat de pudice sunteti?

Cat de pudice sunteti? | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Sau mai bine spus, cat de mult va aratati nuditatea in fata copiilor...ma refer la copiii mai mari, cei care inteleg despre ce vad .
Sa va povestesc de unde mi-a venit mie ideea ca as fi prea pudica si ma gandesc ca daca asa m-a crescut mama, asa le cresc si eu pe fetele mele, dar ca vremurile s-au schimbat...sau doar am schimbat eu tara si asta o fi motivul?

Am fost de 2 ori aici la piscina...o piscina cu apa calda si cu bazin pentru copii, in concluzie vin copilasi de toate varstele, fete si baieti. Pe cei mici nu-i pun la socoteala, dar sunt si copii maricei si mari, intre 3-12 ani, care inteleg ce vad. Baietii sunt pana in 6-7 ani care vin cu mamele la dush. Dusurile de la mai sus amintita piscina, sunt dispuse intr-o incapere deschisa, pe peretii laterali. Adica eu fac dush si ma vede tot poporul de acolo. N-as avea probleme, ca nu am reusit sa-mi dau jos decat sutienul si nu stiu daca slipul il voi da jos vreodata acolo, dar toate femeile care vin, sunt goale, in fata copiilor. Si nu numai ca fac dush, dar intra si in sala unde sunt dulapurile asa, fara prosoape pe ele. Adica se plimba libere si goale pushca cu copilasii de manutza. Sincer, mie nu-mi place ce vad, dar ele nu au treba, se pare ca sunt obisnuite. Cred ca in ochii lor eu sunt cea ciudata , dar asa ma simt bine. Nu pot si pace sa ma dezbrac in fata copiilor mei(chit ca sunt amandoua fete), dar nici in fata oricui, asa...in locuri publice. Mai mergeam anii trecuti in Ungaria la asa gen de piscina, dar acolo dushurile erau separate de pereti laterali, erau si pe mijlocul incaperii...se dezbracau si acolo femeile, dar nu le vedeai decat daca te uitai intr-acolo. Si nu stateau asa copiii sa se holbeze. Stiu, copiii astia nu se holbeaza, se vede ca asa sunt crescuti si obisnuiti sa le vada pe mamele lor asa, dar ale mele se holbau .

Poate imi spuneti cum sinteti voi, daca eu imi cresc fetele prea "pudic" si ar trebui sa imi reviziuiesc atitudinea?

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ei eu sint "gresita" la capitolul asta...

Nu ma pot dezbraca nici la cabinele de proba comune (la magazine) daramite sa fac dus la comun...

Nu am nimic impotriva celor care pot face asta cu dezinvoltura (poate citeodata le invidiez putin), dar mie, personal, imi trebuie o zona de comfort in jurul meu.

Si la gym cind mergeam evitam dusurile comune, iar la sauna aveam prosop pe mine mereu.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa si eu. Nu cred ca e pentru ca m-ar fi invatat cineva asa, pur si simplu nu ma simt in largul meu. Daca altii procedeaza altfel... treaba lor. Pina la un punct nu ma deranjeaza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mersi Anamaria. Edit: si Ramona
Da, am uitat sa va spun ca e si sauna, chiar langa sala de dush. Si acolo intra toti dezbracati. Eu n-am avut curiozitatea, ca nu prea suport caldura.

Problema e ca la acea piscina nu pot evita dushul la comun, e singurul loc de dush. Dar asa simt si eu...ca trebuie sa am un spatiu inchis ca sa am confort .

Nici eu nu am nimic impotriva, dar nu ma simt eu confortabil sa le vad si sa ma dezbrac eu...

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daca asa fac toate, inseamna ca asa sint obisnuite si ca ele o fac in mod natural, fara sa-si puna probleme de pudoare.
imagineaza-ti ca daca asa au fost crescute si asta au vazut mereu, li se pare la fel de normal ca respiratul.
cam asta e, zic eu, va trebui sa te obisnuiesti cred :)
si fetele, probabil.
daca la piscina e asa atmosfera, probabil asa e peste tot si cu timpul macar n-o sa mai para asa ciudat.

in america e cu totul alta atuitudinea si pe plaja si peste tot.

eu personal nu gasesc goliciunea rusinoasa decit daca e asociata cu gesturi rusinoase.
acu ... nu stiu daca m-as dezgoli cu totul cind o avea fi-miu 6 ani si nici daca l-as duce intr-un spatiu cu femei goale - voi vedea

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cum zice Buli, daca te vede copilul dezbracata atunci e OK (se simte in largul lui/ei) si daca vede alte persoane dezbracate.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by buli

in america e cu totul alta atuitudinea si pe plaja si peste tot.

Nu stiu, poate am eu alt noroc, dar pina acuma la toate salile de gimanstica unde am fost locker roomu' era plin de femei dezinhibate...la liceu, la fel...tropaiau in chiloti (sau fara) cind ne schimbam pentru sport (eu faceam exchibitii pe sub tricou - ma pot schimba de lenjeria intima fara sa ma dezbrac). Pe plaja vad zeci de costumatii sumare (NY, FL, CA, etc)...

In fata baietilor mei nu ma dezbrac niciodata (au 7 ani si 9 ani).

Nu cred ca le-as acoperi ochii intr-o situatie de acest gen...nuditatea altora nu ma deranjeaza. Doar nuditatea mea

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Asa e buli, doar ca eu ma rusinez...si eu cred ca cei de aici au fost altfel crescuti, altfel nu li s-ar parea nici lor atat de natural.

Sa va spun de fete...prima data cand am fost, Diana, care are 11 ani si tocmai ce au inceput sa-i creasca sanii, care acasa e pudica si nu se mai dezbraca in fata noastra, doamne fereste sa intram in baie sau in camera cand ea se imbraca...asadar prima data nu si-a dat jos nici ea decat sutienul...ca a doua oara sa constat uimita ca s-a dezbracat fara jena si se dushulea. Cea mica, prima data a zis fara jena: mami, uite tzatzele! noroc ca nu a inteles nimeni , dar a 2-a oara radea numai de sor'sa ca e cu fundul gol, asta a impresionat-o pentru ca cea mare se fereste de ea.

Diana mai e obisnuita si de la scoala...dupa orele de sport e obligatoriu sa faca dush si in general fetele se dezbraca, fara jena. Doar 2 araboaice fac cu slipul pe ele, iar una asteapta pana termina toate si ramane singura, ca sa poata incuia usa la dushuri si sa se dezbrace. Se pare ca tot din felul in care au fost crescute.

Nu-i vorba, ca ma pot obisnui si eu sa le vad pe altele goale, mai greu imi e sa ma obisnuiesc eu sa ma dezbrac.

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eiiii ... prima oara e mai greu

iti dai seama ca ccc cupiii aia s-ar putea sa le intrebe pe mamele lor ca tu de ce nu te dezbraci?

Mergi la inceput

da buli, m-am gandit...de asta ma si va intrebam daca eu sunt aia "pe langa" . Dar m-au intrebat fetele mele de ce nu ma dezbrac...

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cred ca tine foarte tare de modul in care am fost crescute. Eu incerc sa fiu mai putin pudica decit mama, dar imi dau seama ca pe masura ce baiatul meu creste (are 3 ani), nu-mi mai vine sa ma schimb de fata cu el sau sa-l las sa intre dupa mine in baie. O face, nu-l cert, dar incerc sa evit cit de cit asta. O fi bine, o fi rau, cine stie? Ma gindesc ca daca as avea fetita as fi mai putin stricta, asa mi se pare ciudat ca un baiat de 10 ani, sa spunem, sa-si vada mama goala...
Bine, daca stau sa ma gindesc bine, cred ca as vrea sa creasca mai putin pudici decit mine...Eu am fost intr-un an la mare cu niste prieteni care faceau nudism si pentru ca in prima zi mi-au spus "da-ti si tu macar sutienul jos, sa vezi ce bine te simti", a doua zi mi-am pus costum intreg, ca sa nu mai aiba idei :) Ma amuz de comportamentul meu, dar stiu ca si miine as face la fel, eu n-as face plaja dezbracata decit pe o insula pustie, ceea ce cred ca tine de cum am crescut si asta nu mai am cum sa schimb.

Mergi la inceput